Lastbiler kørte sammen i morgentrafikken – Roskildevej/Åmarken, Solrød Strand

27. september 2021

Kl. 07:25 skete et sammenstød imellem to lastbiler i krydset på rute 6, Roskildevej/Åmarken i Solrød.

Uheldet skete i det lysregulerede kryds, hvor den ene lastbil, som blev ført af en 50-årig mand fra Farum, kørte mod nord på Roskildevej og skulle til venstre ad Åmarken. En modkørende lastbil, som blev ført af en 33-årig lastbilchauffør fra Tappernøje, skulle lige ud i krydset, men kolliderede med den svingende lastbils bagende. De to lastbiler kunne ikke selv køre væk fra stedet, men blokerede hele krydset i morgentrafikken. Ingen af de to chauffører kom noget til, men der gik lidt tid med at få bjerget de tunge køretøjer, så der opstod trafikale problemer i krydset, som er et knudepunkt i morgentrafikken ved motorvejen i Solrød Syd. Efter omkring en time var begge lastbiler nødflyttet, så trafikken igen kunne passere krydset på rute 6.

Politiet optog rapport om uheldet, da der var mistanke om en vigepligtsforseelse i det lysregulerede kryds. Afhøringer og undersøgelserne på stedet skal afklare, hvem som kan stilles ansvarlig for at sammenstødet skete.


Uddrag af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport fra torsdag 23/09 til fredag 24/09.


Flere artikler

Musik til ulempe – Bistrupvang, Havdrup

18-10-2021
Kl. 21:41 havde en gruppe unge, der opholdt sig på en naturlegeplads, skruet lidt for meget op for en medbragt soundboks.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Solrød Strandvej

18-10-2021
Kl. 23:36 forulykkede en 33-årig mand fra Polen under kørsel i en polsk personbil ad Solrød Strandvej i nordlig retning.

Narkokørsel i frakendelsestiden – Cordozavej, Solrød Strand

18-10-2021
Kl. 12:40 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 28-årig mand fra Slagelse for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som han ikke skulle have sat sig bag rattet i, fordi han i forvejen var frakendt kørekortet med udløb i slutningen af denne måned.

Narkokørsel – Tåstrupvej, Solrød Strand

14-10-2021
Kl. 01:33 standsede politiet en personbil i rundkørslen ved Cementvej, da bilen kom til stedet ad Tåstrupvej.

Narkokørsel i lastbil – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

14-10-2021
Kl. 21:17 standsede færdselspolitiet en lastbil til nærmere kontrol af fører og køretøjet på motorvejsrastepladsen i Karlslunde.

Narkokørsel, frakendt kørekort og kniv i bilen – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

11-10-2021
Kl. 11:30 kørte en betjent fra Færdselsafdelingen på Køge Bugt Motorvejen ved Karlslunde mod nord, da føreren af en varebil gjorde sig uheldigt bemærket, da han talte i håndholdt mobiltelefon under kørslen. Politiet stoppede bilisten, som viste sig at have flere langt alvorligere færdselsforseelser på samvittigheden.

Narkokørsel – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

07-10-2021
Kl. 11:20 stoppede en politipatrulje en bilist på Karlslunde Rasteplads i sydgående retning.

Uromagere havde hash på sig – Birkevænget, Jersie, Solrød Strand

07-10-2021
Kl. 14:12 anmodede DSB om assistance fra politiet på Jersie S-station, idet DSB via videoovervågningen af stationsområdet kunne se flere unge mænd ved elevatoren.

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

07-10-2021
Kl. 08:48 rykkede politiet og ambulancepersonale ud til et færdselsuheld, hvor tre bilister var involveret.

Fire narkokørsler i tonstunge lastbiler

04-10-2021
Færdselsafdelingens tungvognscenter Øst foretog i denne uge kontrol af tunge køretøjer ved Køge Transportcenter og på Køge Bugt Motorvejen i Greve. På bare tre dage standsede politiet i den forbindelse hele fire narkopåvirkede lastbilchauffører bag rattet på de tonstunge køretøjer.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online