Oktober måneds udstilling I Solrød Bibliotek og Kulturhus

23. september 2021

PRESSEMEDDELELSE Udstilling om udstillinger om...

Udstilling om udstillinger om...

Kunstforeningen Køge Bugt har med sin mere end 50årige eksistens haft ansvaret for et meget stort antal kunstudstillinger, der med stor succes har været præsenteret fortrinsvis i Portalens smukke galleri ved Hundige Station.

Bibliotekets fine udstillingsområde danner ramme om en udstilling, der præsenterer et udpluk af Kunstforeningen Køge Bugts virke de seneste år, hvor kendte, mindre kendte og helt ukendte billedkunstnere har haft mulighed for at vise den store bredde i nutidens kunst.

Kunstforeningen Køge Bugt har godt et par hundrede medlemmer, for hvem kunsten i alle sine facetter udgør en del af hverdagen, hvad enten man er aktiv kunstner eller blot omgiver sig med kunst. Billedkunsten har måske i særlig grad delt menneskers opfattelse af, hvad der er kunst – eller ikke er?

Der findes naturligvis ikke en facitliste, der kan afdække denne problemstilling.

Med denne udstilling vil kunstforeningen gerne give et facetteret billede af, hvordan foreningen gennem årene har bidraget til, at såvel medlemmerne, som gæster til foreningens udstillinger, får nogle gode oplevelser med kunsten i centrum.

Alsidighed har altid været et nøgleord i kunstforeningens tilrettelæggelse af udstillinger.

Udstillingen præsenterer dels udvalgte plakater fra den lange række af de udstillinger, der har været gennem årene, dels udvalgte værker fra samme, som underbygger kunstforeningens ønske om alsidighed og originalitet i værkerne set i et bredt spekter.

Der er fernisering på udstillingen lørdag den 2. oktober 2021 kl. 11-13.

Udstillingen kan ses frem til den 30. oktober.

Flere artikler

31 danmarksmester-titler til Solrød

25-11-2021
I weekenden d. 13. -14. november 2021 løb DM i sport stacking af stablen. Sport stacking er en individuel- og teamsport, hvor du skal stable plastkopper i bestemte sekvenser/pyramider.

Antallet af ansøgere til Dansk Folkehjælps Julehjælp sætter ny Danmarksrekord

25-11-2021
Den 1. november åbnede Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet op for ansøgninger til dette års Julehjælp, som fattige og udsatte familier kan søge hele måneden ud, og allerede nu, en uge inden december, har ansøgertallet sat en trist rekord. Indtil videre har 15.093 familier søgt om Julehjælp, hvilket er mere end sidste år, hvor i alt lidt over 15.000 udsatte havde brug for hjælp til at klare julen. Ifølge generalsekretær hos Dansk Folkehjælp, Klaus Nørlem, vidner stigningen om et langt mere permanent fattigdomsproblem i Danmark i ly af coronakrisen. Samtidig frygter organisationen, hvilken konsekvens de stigende forbrugsomkostninger vil have for de mest udsatte børnefamilier i Danmark op til jul.

Black Night Market

25-11-2021
Her kan du se programmet til Black Night Market og Black Days i Solrød Center.

Åbent hus 2022 på Solrød Gymnasium

25-11-2021
Den 18. januar 2022 slår vi dørene op til en spændende og informativ oplevelse på Solrød Gymnasium. Her får du som grundskoleelev et grundigt indtryk af skolens mange faciliteter.

Galleriet i december - billed- og æskemageri på Solrød Bibliotek og Kulturhus

25-11-2021
Billedmager Jennifer Mary Lehm og æskemager Minna Andersen er december måneds kunstnere på Solrød Bibliotek og Kulturhus. Her viser de nye facetter fra kunstens verden.

Længere svar tid på e-mail

25-11-2021
Solrød Bibliotek og Kulturhus oplever i øjeblikket vanskeligheder med vores mail-server, hvilket kan betyde længere svartider.

Christina læser: Solrøds populæreste bog

25-11-2021
Så er vi nået til førstepladsen på listen over Solrødborgernes yndlingsbøger. Sara Blædels roman "Bedemandens datter" (2016) er blevet udlånt hele 715 gange gennem de seneste fem år, og i denne artikel kan du læse om de træk ved bogen, der efter min mening har gjort den til en sand udlånsfavorit.

Ny konstitueringsaftale på plads i Solrød: De borgerlige samles om ny LA-borgmester

22-11-2021
Der har været sagt og skrevet meget om valget i Solrød Kommune, og en kort overgang så socialdemokraten Jonas Ring Madsen ud til at løbe med borgmestertitlen, men hen over weekenden har de borgerlige partier fundet hinanden, og det betyder, at Liberal Alliances Emil Blücher bliver ny borgmester i en borgerlig aftale, der også inkluderer tværpolitiske HavdrupListen.

Black Friday i Solrød Center

22-11-2021
SPAR OG HYG LOKALT - Vi glæder os til at se jer!

JA TAK TIL EN BORGERLIG KOMMUNE

22-11-2021
NY KONSTITUERINGSAFTALE PÅ PLADS I SOLRØD: DE BORGERLIGE SAMLES OM NY LA-BORGMESTER.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online