Guide: Her er den nye iPhone 13

14. september 2021

Er du en af dem, der i længere tid utålmodigt har ventet på, at Apple ville lancere deres nyeste iPhone 13, er ventetiden nu ovre.

Er du en af dem, der i længere tid utålmodigt har ventet på, at Apple ville lancere deres nyeste iPhone 13, er ventetiden nu ovre. Tirsdag aften d. 14. september stillede topledelsen i Apple sig nemlig igen ud på den store scene i hovedkvarteret i Californien for at præsentere, hvad der denne gang blev til iPhone 13 med modellerne iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max og iPhone 13 Mini.

Men hvad kan denne nye iPhone egentlig? Og hvordan skiller den sig ud fra tidligere modeller og konkurrerende brands? I artiklen her kigger vi ind i, hvad der er særligt og specielt ved den nye iPhone 13. Læs med videre og få i highlights de fedeste features – eller bestil iPhone 13 allerede i dag.Ny iPhone 13 bliver flagship for en ny generation af smartphones
Ser man isoleret på lanceringen af den nye iPhone 13, er der ingen tvivl om, at Apple igen har vist tænder og bevist, at tech-giganten er frontløber, når det kommer til udvikling af smartphones. For selvom den nye iPhone 13 i grove træk ligner sidste års iPhone 12, er det på ingen måde den samme smartphone – når man samtidig sammenligner features, ydeevne osv.

En af de ting, der for alvor er banebrydende i den nye iPhone 13 er, at man for første gang i mange år ser Apple introducere en ny batteriteknologi, der giver mere kapacitet på mindre plads. En udfordring, man har haft, siden Apple begyndte at lave smartphones – og som nu giver hardwareingeniørerne hos den verdensomspændende tech-gigant mulighed for at bruge den sparede plads til at integrere endnu flere fede features.

Derudover har kameraet i den nye iPhone 13 også fået en ordentlig opgradering, idet man nu i alle iPhone 13 modellerne har inkluderet cinematic mode som standard, mens man i iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max, man ved iPhone 12 lanceringen kun havde med i modellen iPhone 12 Pro Max.

Denne LIDAR-funktion gør det muligt for iPhonen selv at afstandsmåle – og derved kan den automatisk indstille kameraet med optisk zoom, så billedet eller videoen bliver perfekt, hver gang.

iPhone bliver smartphonen til den eventyrlystne
Foruden at give dig mulighed for at tage de absolut bedste billeder, man på nuværende tidspunkt kan tage med en smartphone, har man ydermere forbedret det 5G modem, der sidder i samtlige af de nye iPhone 13 modeller, så man samtidig aldrig kommer til at blive udfordret på manglende data.

Og kombineret med en kameraløsning, der giver dig de bedste forhold for at kunne give den gas på TikTok eller Instagram, en hurtigere A15 bionic og en super retina skærmløsning betyder det, at man virkelig har mulighed for at tage den nye iPhone 13 med på eventyr.

Netop dette understøttes også af, at Apple med deres iPhone 13 pro-modeller har valgt at lave en model, der har op til 1 TB lagerplads. Og så er der altså ikke mange undskyldninger for, hvorfor egentlig behøver andet end sin smartphone, når man bevæger sig ud i verden og gerne vil have mulighed for at forevige minder og oplevelser med high-end billede- og videomateriale, selv vores børnebørn vil mene, er i god kvalitet.


Flere artikler

Afslut et godt samarbejde med en fratrædelsesaftale

13-09-2021
En fratrædelsesaftale giver mulighed for at afslutte et godt samarbejde på en mere værdig måde

Sjov på hjul for alle aldersgrupper

08-09-2021
Uanset om du har en drøm om at lære at skate, eller du har været i sporten i mange år, så er det altid rart at have udstyr, der er helt up to date

Du kan nemt få hjælp til bogføring uanset mængden af arbejde

02-09-2021
Uanset behovet i din virksomhed kan du nemt finde en ny medarbejde til regnskab, som er klar til at træde til med kort varsel

Fire fordele ved at lease brugt bil til hverdagen

26-08-2021
Når du leaser en bil, så får du en smart og nem løsning i hverdagen, som gør, at du har mindst mulige problemer

Gør det legende let at holde udstyret rent

18-08-2021
Mange tablets er ikke glade for at blive gjort rent i tide og utide og risikerer at tage skade af de skrappe rengøringsmidler

Øg din kulturelle intelligens gennem workshops

17-08-2021
Ved Living Institute udbydes der en række forskellige kurser og webinarer, der har til hensigt at styrke den kulturelle intelligens blandt medarbejderne i en virksomhed

Sådan får du flere kunder til at vælge din virksomhed

17-08-2021
Flere kunder er lig med øget salg, hvilket betyder større succes for din virksomhed

Gør virtuelle events professionelle

17-08-2021
Der er ingen grænser for, hvilken type indhold, der kan vises med et remotestudie

Guide: Sådan vælger du den rette vognvasker til lastbilvask

16-08-2021
Her kan du blive klogere på, hvordan du vælger den rette vognvasker til vask af erhvervskøretøjer


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online