Plejehjemsbeboere og børnehavebørn afsted på royalt løb

9. september 2021

I anledningen af Kronprinsens Royal Run, der løber af stablen på søndag, havde Plejecenter Christians Have stablet en lokal udgave af løbet på benene, så beboerne på plejecenteret var torsdag formiddag afsted på deres helt egen royale løbefest.

I skønt sensommervejr var cirka 60 beboerne på Plejecenter Christians Have og 60 børn fra daginstitutionerne Nøddebo og Parkbo torsdag formiddag samlet til en festlig royal løbefest, da de afholdte deres helt eget Royal Side Run. Et Royal Side Run er et lokalt arrangement, som alle har mulighed for at arrangere med rutekilte, startnumre og hjælperskilte mv. fra Royal Run, men som ikke er en del af den officielle rute, som løber af stablen på søndag.


Ruten, som de mange beboere og børn var afsted på, var cirka en mil (1,6 km) og gik fra indgangen af plejecenteret, rundt om moseområdet og med mål i Sansehaven. Alle kunne selv vælge, om de ønskede at gå eller løbe med, eller om de som tilskuer vil heppe på de andre. Det vigtigste formål var at skabe en festlig dag, hvor der var mulighed for at røre sig, som en del af et større fælleskab, og det lykkedes i den grad.

Da de mange deltagende krydsede målstregen i Sansehaven, fik de en helt speciel medalje om halsen, som var kreeret af børnene i Nøddebo og Parkbo til anledningen.

Kilde: Solrød KommuneANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online