Anonym og fortrolighed

6. september 2021

Weekendavisen har fået fat i den fortrolige rapport om Naser Khaders gøren og laden i samværet med mere eller mindre bekendte kvinder. Rapporten er udarbejdet af advokatfirmaet Plesner.

Alle kvinderne som har meldt sig i forbindelse med Khaders handlinger, er lovet anonymitet og fortrolighed i forbindelse med deres medvirken til udarbejdelse af rapporten. Det er desværre ikke tilfældet, kan det konstateres.

Advokatfirmaet Plesner har oplyst, at der kun er to fysiske eksemplarer af rapporten, som er udleveret og som kan danne grundlag for artiklen i Weekendavisen. Plesner oplyser desuden, at det kun er Naser Khader og hans advokat, der har været i besiddelse af fysiske eksemplarer af advokatrapporten.
På første side af advokatrapporten står der, at oplysningerne i rapporten er strengt fortrolige, og at indholdet ikke må deles med andre.

Hvem der har lækket rapporten og hvad er årsagen til offentliggørelsen, er stadig ukendt.

Det er forkasteligt at kvinderne, i denne sag, ikke kunne stole på løfterne i en utrolig privat sag som denne.

Det gavner ikke lysten til at stå frem med private oplysninger eller fremtidige advokatundersøgelser.

John Wennerwald
Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet


Flere artikler

Rød-Grøn fremtid i Solrød

11-10-2021
SF Solrød er stolte af, at vi er et rødt og et grønt parti. Det grønne element repræsenterer for os den grønne omstilling, hvor vi først og fremmest tænker på vores miljø, men det indebærer også den mentale omstilling til et samfund, hvor vækst i sig selv ikke er målet.

Rød-Grøn fremtid

11-10-2021
Da centrum-venstre vandt flertal i Folketinget i 2019 var det med et tydeligt klima- og velfærdsmandat i ryggen. SF gik til valg på at genopbygge og udvikle velfærden efter mange år med borgerlig økonomisk politik. Og SF gik til valg på, at lave et visionært og nødvendigt rødt-grønt systemskifte efter årtier uden den nødvendige handling.

Sydkysten bliver grønnere

11-10-2021
Regionsrådet søger konstant efter muligheder hvor regionen kan blive grønnere.

Radikale Venstre ønsker løft til skoleområdet

06-10-2021
Ny lille folkeskole til Solrød og stop for besparelser på skoleområdet

Der er så meget vi skal passe på og værne om i Solrød kommune

30-09-2021
Jeg er Helle Zelasny. Jeg er en fighter på 51 år med hjerte for dem, der har brug for en ekstra hånd. Jeg stiller op for Dansk Folkeparti til kommunevalget i Solrød Kommune.

Farvel Mutti

27-09-2021
Læserbrev af John Wennerwald, Regions- oag byrådsmedlem for Socialdemokratiet

Hvorfor ødelægge en i forvejen hårdt ramt flygtningefamilie?

20-09-2021
I Solrød Kommune har vi en syrisk flygtningefamilie, som nu er i stor fare for at blive ødelagt af vore umenneskelige regler om udsendelse af flygtninge til Damaskusområdet i Syrien.

Klar til valget

20-09-2021
Socialdemokratiet, Det Konservative Folkeparti, De Radikale og Dansk Folkeparti har haft samlet kærnetropperne til årsmøder i weekenden.

Økonomistyringen på det SPECIALISEREDE BØRNEOMRÅDE kalder på forklaring - og måske også på forbedringer?

20-09-2021
I BARNDOMMENS VÆRDIGFULDE ÅR lægges kimen til mentalt helbred og trivsel gennem livet. Desværre ser vi i stigende grad mentale mistrivsel blandt børn og unge. Jeg mener, det er en etisk forpligtelse politisk - nationalt såvel som kommunalt, at afhjælpe og forebygge disse problemer.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online