Dansk Industri: Solrød Kommune er den mest erhvervsvenlige kommune i Roskilde- og Køge Bugt-området

2. september 2021

Vi er super glade for, at kommunens gode rammer og vores nære og konstruktive samarbejde med det lokale erhvervsliv afspejler sig i resultaterne af Dansk Industris undersøgelse, lyder det fra borgmester Niels Hörup.

Med en samlet plads som den 27. mest erhvervsvenlige kommune i landet, springer Solrød Kommune for femte år i træk flere pladser frem i Dansk Industris undersøgelse af erhvervsvenligheden i de danske kommuner. 27. pladsen placerer samtidig Solrød Kommune som en af de mest erhvervsvenlige kommuner i Region Sjælland og som den mest erhvervsvenlige kommune i Roskilde- og Køge Bugt-området.

”Jeg vil mene, at vi rammer noget rigtigt, når vi for femte år i træk går frem i DI’s undersøgelse. Det inspirerer os til at holde snuden i sporet og fortsætte det gode arbejde, og vi er naturligvis super glade for, at kommunens gode rammer og vores nære og konstruktive samarbejde med det lokale erhvervsliv afspejler sig i undersøgelsens resultater,” siger borgmester Niels Hörup.

Ifølge Dansk Industri bliver Solrød Kommune især belønnet for at lade private leverandører byde på kommunale opgaver, en god digital infrastruktur samt fokus på at digitalisere de kommunale funktioner og services til brugerne. Derudover oplever kommunens virksomheder også, at kommunen er dygtig til at informere om aktiviteter eller tiltag, der er relevante for virksomhederne, hvilket også understøttes af, at Solrød Kommune ligger på en 11. plads i forhold til jobcenterets samarbejde med virksomheder. 

 

Det glæder borgmester Niels Hörup, som siger:

”Vi forsøger altid at tage udgangspunkt i det lokale erhvervslivs behov, derfor har byrådet også styrket indsatsen endnu mere med et nyt samarbejde mellem Solrød Kommune og Erhvervshus Sjælland, som trådte i kraft den 1. august i år og går under navnet Solrød Erhvervsservice. Vores erhvervsservice er forankret i Job- og Socialcenteret i tæt samspil med vores virksomhedskonsulenter, og med den nye organisering er det vores hensigt at kunne støtte endnu bedre op om vores lokale virksomheders potentialer for udvikling og vækst, og byrådet har store forhåbninger til, at den nye erhvervsindsats vil være en stor gevinst for virksomhederne.”

I Solrød Kommune har 35 virksomheder svaret på Dansk Industris undersøgelse, og Dansk Industri oplyser, at besvarelserne repræsenterer flere end 629 arbejdspladser i kommunen.

Kilde: Solrød Gymnasium


Flere artikler

Direktør for sundhedsområdet om smittestigning: Børn bærer smitten lige nu

25-11-2021
Solrød Kommune oplever lige nu en stigning i corona-smittede – især blandt børn under 14 år - og derfor opfordrer kommunens direktør for sundhedsområdet, Dorte Saabye, til, at vi hver især gør alt, hvad vi kan for at smitten ikke spreder sig.

Her kan du se de nyeste smittetal

25-11-2021
De aktuelle smittetal opdateres dagligt af Statens Serum Institut og lægges ud offentligt på en hjemmeside.

Store projekter skaber stærk bekymring for vandmiljøet i Køge Bugt hos Køge, Stevns, Greve, Solrød og Ishøj kommuner

25-11-2021
På vegne af Solrød, Køge, Stevns, Greve og Ishøj kommuner har Køge kommune udsendt nedenstående pressemeddelelse.

Lyskrydset Cordozavej / Jersie strandvej repareres

18-11-2021
Lørdag d. 20. november 2021 slukkes lyskrydset på grund af reparationer mellem klokken 9.00-13.00.

Her kan du se resultaterne fra regionalvalget

18-11-2021
Du kan se, hvordan solrødvælgerne og resten af Region Sjælland har stemt til regionalvalget på www.kmdvalg.dk

Her er resultatet af Ældrerådsvalget

18-11-2021
Her kan du se, hvem der er valgt ind til Ælderådet for perioden 2022-2025.

Her er Solrød Kommunes nye byråd

18-11-2021
Resultaterne fra fintællingen af kommunalvalget 2021 er nu klar, og det betyder, at der er blevet sat navn på de 19 byrådsmedlemmer, der skal udgøre Solrød Byråd de næste fire år.

Her er valgresultatet: Stemmerne til kommunalvalget i Solrød Kommune er talt op

18-11-2021
13.174 vælgere i Solrød Kommune har i dag sat deres kryds ved en stemmeseddel til kommunalvalget.

Krav om coronapas på Plejecenter Christians Have

15-11-2021
Myndighederne har fra den 12. november 2021 indført krav om, at besøgende på Plejecenter Christians Have og rehabiliteringsafdelingen skal kunne fremvise et gyldigt coronapas.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online