De Konservative og Dansk Folkeparti inviterer til politisk debat – på stranden

30. august 2021

Søndag den 12. september fra 10.00 til 12.00 inviterer Dansk Folkeparti og Det Konservative Folkeparti – begge partier fra byrådet i Solrød Kommune – til en særlig slags politisk debat. Det foregår nemlig på stranden i Solrød, og alle interesserede er velkomne til at komme og deltage.

Partierne oplyser, at det fælles debatarrangement indikerer et øget samarbejde mellem Det Konservative Folkeparti og Dansk Folkeparti i Solrød Kommune:

“Vi samarbejder med alle dem, der vil samarbejde med os. Vi har et godt og frugtbart samarbejde med Dansk Folkeparti her i kommunen, og vi vil gerne være fælles om flere af de udfordringer, vores kommune står overfor,” siger Jan Færch, der er konservativ gruppeformand og borgmesterkandidat.

Brian Mørch, der sidder i byrådet for Dansk Folkeparti, stemmer i:

“Det er valgår, og vi skal i gang med de årlige budgetforhandlinger, så vi søger selvfølgelig den indflydelse, som vi skal, og som vores vælgere forventer af os. Det gælder også i samarbejde med de lokale konservative, som vi deler mange holdninger med.”


“Vi mødes ved Strandløven klokken 10.00, og så går vi en tur langs stranden og debatterer mulighederne og udfordringerne for Solrød Kommune set fra strandsiden. Vi tager gerne imod forslag til debatemner, men derudover har vi også selv masser af ting at tale om,” understreger de to byrådsmedlemmer i en fælles udtalelse.

De to partier oplyser desuden, at det er forhåbningen og ambitionen, at den politiske debat på stranden munder ud i et fælles politisk forslag, så der udover debat kommer noget konkret politik ud af arrangementet.

Kilde: Konservative Solrød


Flere artikler

31 danmarksmester-titler til Solrød

25-11-2021
I weekenden d. 13. -14. november 2021 løb DM i sport stacking af stablen. Sport stacking er en individuel- og teamsport, hvor du skal stable plastkopper i bestemte sekvenser/pyramider.

Antallet af ansøgere til Dansk Folkehjælps Julehjælp sætter ny Danmarksrekord

25-11-2021
Den 1. november åbnede Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet op for ansøgninger til dette års Julehjælp, som fattige og udsatte familier kan søge hele måneden ud, og allerede nu, en uge inden december, har ansøgertallet sat en trist rekord. Indtil videre har 15.093 familier søgt om Julehjælp, hvilket er mere end sidste år, hvor i alt lidt over 15.000 udsatte havde brug for hjælp til at klare julen. Ifølge generalsekretær hos Dansk Folkehjælp, Klaus Nørlem, vidner stigningen om et langt mere permanent fattigdomsproblem i Danmark i ly af coronakrisen. Samtidig frygter organisationen, hvilken konsekvens de stigende forbrugsomkostninger vil have for de mest udsatte børnefamilier i Danmark op til jul.

Black Night Market

25-11-2021
Her kan du se programmet til Black Night Market og Black Days i Solrød Center.

Åbent hus 2022 på Solrød Gymnasium

25-11-2021
Den 18. januar 2022 slår vi dørene op til en spændende og informativ oplevelse på Solrød Gymnasium. Her får du som grundskoleelev et grundigt indtryk af skolens mange faciliteter.

Galleriet i december - billed- og æskemageri på Solrød Bibliotek og Kulturhus

25-11-2021
Billedmager Jennifer Mary Lehm og æskemager Minna Andersen er december måneds kunstnere på Solrød Bibliotek og Kulturhus. Her viser de nye facetter fra kunstens verden.

Længere svar tid på e-mail

25-11-2021
Solrød Bibliotek og Kulturhus oplever i øjeblikket vanskeligheder med vores mail-server, hvilket kan betyde længere svartider.

Christina læser: Solrøds populæreste bog

25-11-2021
Så er vi nået til førstepladsen på listen over Solrødborgernes yndlingsbøger. Sara Blædels roman "Bedemandens datter" (2016) er blevet udlånt hele 715 gange gennem de seneste fem år, og i denne artikel kan du læse om de træk ved bogen, der efter min mening har gjort den til en sand udlånsfavorit.

Ny konstitueringsaftale på plads i Solrød: De borgerlige samles om ny LA-borgmester

22-11-2021
Der har været sagt og skrevet meget om valget i Solrød Kommune, og en kort overgang så socialdemokraten Jonas Ring Madsen ud til at løbe med borgmestertitlen, men hen over weekenden har de borgerlige partier fundet hinanden, og det betyder, at Liberal Alliances Emil Blücher bliver ny borgmester i en borgerlig aftale, der også inkluderer tværpolitiske HavdrupListen.

Black Friday i Solrød Center

22-11-2021
SPAR OG HYG LOKALT - Vi glæder os til at se jer!

JA TAK TIL EN BORGERLIG KOMMUNE

22-11-2021
NY KONSTITUERINGSAFTALE PÅ PLADS I SOLRØD: DE BORGERLIGE SAMLES OM NY LA-BORGMESTER.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online