Socialdemokratiet, SF og Enhedslisten indgår valgforbund i Solrød Kommune

23. august 2021

Socialdemokratiet, SF og Enhedslisten har indgået aftale om valgforbund i forbindelse med kommunalvalget i Solrød Kommune 2021. Aftalen bygger på de fælles værdier og visioner for kommunen, som går på tværs af de tre partier. Det vil samtidig give vælgerne den sikkerhed, at overskydende stemmer på et af de tre partier går til et andet parti i valgforbundet som holdningsmæssigt er beslægtet.

Det fælles værdigrundlag

De tre partier står fælles om et vedholdene fokus på en stærk kernevelfærd med bedre normeringer i vores daginstitutioner, en folkeskole i særklasse, stærke fællesskaber for de unge, og et aktivt og værdigt liv for seniorer og ældre. Vi skal have et rigt og mangfoldigt forenings-, kultur- og idrætsliv og så skal vi fortsætte kampen mod klimaforandringer og for mere biodiversitet.

”I Socialdemokratiet er vi glade for at indgå i valgforbund med SF og Enhedslisten. På den måde kan vi også forsikre borgerne om, at overskydende stemmer i vores valgforbund går til partier, der aktivt vil kæmpe for vores fælles værdigrundlag. Vi er blandt andet optaget af bedre normeringer i daginstitutioner, flere seniorboliger og kampen for mindre støj i vores kommune”. Siger Jonas Ring Madsen, borgmesterkandidat fra Socialdemokratiet.


”I SF Solrød er vi glade for at indgå i valgforbund med Socialdemokratiet og Enhedslisten. Trods vores forskelligheder har vi på mange måder det samme udgangspunkt. Vi vil og kan samarbejde. Et valgforbund binder os ikke sammen men sikre, at et partis overskydende stemmer, bliver inden for valgforbundet”. Siger Henrik T. Larsen, spidskandidat fra SF

”Enhedslisten i Solrød stiller op til byrådsvalg for første gang. Samarbejde og fælles ansvar for gode levevilkår for alle borgere i kommunen er væsentligt for os. Bæredygtighed i alle tiltag, natur og miljø er vores mærkesager. Vi har valgt at gå i teknisk valgforbund med Socialdemokratiet og SF, fordi vi tror, de to partier vil arbejde socialt ansvarligt. Vi er overbevist om, at Solrød vil udvikle sig til et endnu bedre sted at leve og bo hele livet, hvis vi får et flertal i byrådet med en mere social ansvarlig profil”. Siger Birgit Gedionsen, spidskandidat fra Enhedslisten.


Flere artikler

31 danmarksmester-titler til Solrød

25-11-2021
I weekenden d. 13. -14. november 2021 løb DM i sport stacking af stablen. Sport stacking er en individuel- og teamsport, hvor du skal stable plastkopper i bestemte sekvenser/pyramider.

Antallet af ansøgere til Dansk Folkehjælps Julehjælp sætter ny Danmarksrekord

25-11-2021
Den 1. november åbnede Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet op for ansøgninger til dette års Julehjælp, som fattige og udsatte familier kan søge hele måneden ud, og allerede nu, en uge inden december, har ansøgertallet sat en trist rekord. Indtil videre har 15.093 familier søgt om Julehjælp, hvilket er mere end sidste år, hvor i alt lidt over 15.000 udsatte havde brug for hjælp til at klare julen. Ifølge generalsekretær hos Dansk Folkehjælp, Klaus Nørlem, vidner stigningen om et langt mere permanent fattigdomsproblem i Danmark i ly af coronakrisen. Samtidig frygter organisationen, hvilken konsekvens de stigende forbrugsomkostninger vil have for de mest udsatte børnefamilier i Danmark op til jul.

Black Night Market

25-11-2021
Her kan du se programmet til Black Night Market og Black Days i Solrød Center.

Åbent hus 2022 på Solrød Gymnasium

25-11-2021
Den 18. januar 2022 slår vi dørene op til en spændende og informativ oplevelse på Solrød Gymnasium. Her får du som grundskoleelev et grundigt indtryk af skolens mange faciliteter.

Galleriet i december - billed- og æskemageri på Solrød Bibliotek og Kulturhus

25-11-2021
Billedmager Jennifer Mary Lehm og æskemager Minna Andersen er december måneds kunstnere på Solrød Bibliotek og Kulturhus. Her viser de nye facetter fra kunstens verden.

Længere svar tid på e-mail

25-11-2021
Solrød Bibliotek og Kulturhus oplever i øjeblikket vanskeligheder med vores mail-server, hvilket kan betyde længere svartider.

Christina læser: Solrøds populæreste bog

25-11-2021
Så er vi nået til førstepladsen på listen over Solrødborgernes yndlingsbøger. Sara Blædels roman "Bedemandens datter" (2016) er blevet udlånt hele 715 gange gennem de seneste fem år, og i denne artikel kan du læse om de træk ved bogen, der efter min mening har gjort den til en sand udlånsfavorit.

Ny konstitueringsaftale på plads i Solrød: De borgerlige samles om ny LA-borgmester

22-11-2021
Der har været sagt og skrevet meget om valget i Solrød Kommune, og en kort overgang så socialdemokraten Jonas Ring Madsen ud til at løbe med borgmestertitlen, men hen over weekenden har de borgerlige partier fundet hinanden, og det betyder, at Liberal Alliances Emil Blücher bliver ny borgmester i en borgerlig aftale, der også inkluderer tværpolitiske HavdrupListen.

Black Friday i Solrød Center

22-11-2021
SPAR OG HYG LOKALT - Vi glæder os til at se jer!

JA TAK TIL EN BORGERLIG KOMMUNE

22-11-2021
NY KONSTITUERINGSAFTALE PÅ PLADS I SOLRØD: DE BORGERLIGE SAMLES OM NY LA-BORGMESTER.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online