Nyt fra Ligafronten

23. august 2021

Sommeren har budt på den ene fantastiske sportsoplevelse efter den anden.

Startende med EM i fodbold, hvor landsholdet blev et folkeligt samlingspunkt, som ikke er set magen til i mange mange år. Derefter Jonas Vingegaards flotte 2. plads i Tour de France og et imponerende dansk OL på tværs af idrætsgrene, der som kronen på værket set med badmintonbriller gav Viktor Axelsen et fortjent OL-guld.
Fælles for de tre idrætsbegivenheder er, at de har skabt fællesskab, identitet og oplevelser for den danske befolkning, som vi alle har hungret så meget efter i kølvandet på Covid.


I forbindelse med EM-slutrunden lyttede jeg til Hjulmands bog "Fodbolddrømmeren" på mofibo. Han påpeger gentagne gange, at hans mest fornemmme opgave som landstræner, foruden at vinde fodboldkampe, er, at skabe oplevelser, fællesskab og glæde i befolkningen. Og bedømt udfra fra sommerens slutrunde må det projekt siges at være lykkedes.
Og hvorfor så denne start, når det skal omhandle ligabadminton i Solrød. Det er fordi, at jeg som ansvarlig for ligaholdet i Solrød har ambitioner om at gøre som Hjulmand, bare på lokalt niveau.
Så derfor er det missionen for SSB's ligahold de næste par sæsoner, at det i langt større grad end nu skal være ikke bare klubbens hold, men også byens hold, der er med til lokalt at skabe identitet, fællesskab, oplevelser og glæde.
Målet er på sigt:
- aldrig under 500 tilskuere til klubbens ligakampe.
- De bedste spillere skal på skift besøge klubbens ungdomstræninger for at skabe større sammenhængskraft i klubben og de bedste spillere skal være endnu mere synlige rollemodeller for de unge spillere.
- Ligaen skal være dynamo for klubbens talentudvikling og skal motivere unge til at give den en skalle med badminton og tage aktivt del i foreningslivet.
Og hvorfor skriver jeg det netop nu. Ja ligasæsonen står for døren og jeg vil opfordre alle, der aktivt vil støtte op om denne vision til at sætte kryds i kalenderen 26. august kl. 19.00, hvor ligaholdet hjemme møder Højbjerg og 7. september kl. 19.00, hvor ligaholdet møder Gentofte.
Derudover spiller ligaen mod Greve 24. august ude og spiller også ude mod Odense 2. september.
Kald mig bare naiv badmintondrømmer, men vil man noget med ligaen og foreningskulturen skal man turde tænke stort.

Med venlig hilsen
Jakob Poulsen, sportschef og ligatræner SSB.

Kilde: Solrød Strand Badmintonklub


Flere artikler

Vær med til indvielse af den nye kunstgræsbane

22-11-2021
Med festlig musik og masser af fodbold bliver den nye kunstgræsbane i Havdrup indviet, og du er inviteret med.

Indvielse af Havdrup Kunstgræs og Stadion anlæg

18-11-2021
Lørdag d. 27. november kl. 9:00 indvies den nye kunstgræsbane og stadionanlæg i Havdrup med pomp og pragt.

Forstærket U13 hold fra SSB vandt holdturnering i Malmø

15-11-2021
SSB stillede med Leah, Sophia, Nicholas og William H. Vi fik hjælp af Buster fra Køge, Mikkel fra Holbæk og Rosa fra Hillerød.

Solrød FC starter salget af julekalendere og juletræer

15-11-2021
Vores U9 årgang pakker lige nu vores SFC kalendere og vores U12 årgang sælger igen i år flotte kvalitets juletræer på center-torvet og vi håber i vil komme forbi og ønske god jul og købe jeres juletræ.

Jersie Open - en fantastisk dag

15-11-2021
Tusind tak til alle jer som kiggede forbi hallen til Jersie Open. Det blev en helt fantastisk dag med bolde, glade og varme hoppende børn, masser af latter og god stemning.

RENT BORD I ÅRHUS!

11-11-2021
SSB´s ligahold stod sammen og leverede en solid 9-0 sejr mod Århus AB. En holdkamp med 5 tresættere, hvor SSB spillerne kendte deres besøgelsestid i de tætte kampe.

Familietennis for dig og dine børn

11-11-2021
Den første søndag, her den 7/11, var en kæmpe succes. Der var 11 børn sammen med 9 forældre som havde en fantastisk sjov og lærerig dag. Alle glæder sig til næste søndag. Vi er så heldige at kunne råde over to baner, så nåede du ikke at tilmelde dig, har vi igen åbnet for tilmelding.

OK Sponsorstøtte til SGF

08-11-2021
Solrød Gymnastikforening er så heldig, at vi får sponsorstøtte fra OK Benzin. Det næste år får vi 30% ekstra støtte, så gå ind i App''en eller tilknyt dit benzinkort til SGF - så er du med til at gøre en forskel for vores gymnaster.

Gymnastik-træner søges

08-11-2021
Karlslunde IF Gymnastik søger trænere, som har interesse i at træne børn, og har lyst til at undervise drenge og piger. Vi har ventelister til vores børnehold for de yngste, og har derfor hårdt brug for flere trænere!


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online