Havdruplisten går i valgforbund med Konservative og Radikale

19. august 2021

I sidste uge annoncerede De Radikale og Det Konservative Folkeparti i Solrød, at de går sammen i et valgteknisk samarbejde frem til kommunalvalget tirsdag den 16. november. Nu udvides kredsen også med lokallisten Havdruplisten.

“Vi er glade for også at have Havdruplisten med i valgforbundet. De har alle dage været en seriøs, saglig og grundig lokalliste, som vi har mange fælles interesser med, og som vi også ser et godt samarbejde med i fremtiden,” siger den konservative borgmesterkandidat og gruppeformand Jan Færch.

De Radikales byrådsmedlem Bo Nygaard Larsen er enig:

“Jeg har et godt samarbejde med Henning Christiansen og med Havdruplisten, ligesom jeg har det med Det Konservative Folkeparti, så det giver god mening også at tage Havdruplisten med.”Henning Christiansen, byrådsmedlem for Havdruplisten, siger selv om det nye valgforbund:

“For Havdruplisten giver det god mening at knytte os tættere sammen til seriøse spillere som De Radikale og Det Konservative Folkeparti, som begge gerne vil arbejde sammen med os for en ny retning for kommunen. Specielt også, da Jan Færch som borgmesterkandidat har udmeldt, at han går til valg med samme mærkesag, som vi har, nemlig at arbejde for en forvaltning, der er til for borgerne.”

Som det er kutyme med politiske valgforbund, har de tre forskellige partier stadig frit spil til at kæmpe for hver deres politik, fordi det netop stadig er tre forskellige partier med hver deres mål og ønsker. De tre partier oplyser derfor, at det er aftalt, at der ikke er konkrete politiske forpligtelser i valgforbundet, men de tre partier er samtidig enige om, at den konservative Jan Færch er de tre partiers fælles borgmesterkandidat.


Flere artikler

31 danmarksmester-titler til Solrød

25-11-2021
I weekenden d. 13. -14. november 2021 løb DM i sport stacking af stablen. Sport stacking er en individuel- og teamsport, hvor du skal stable plastkopper i bestemte sekvenser/pyramider.

Antallet af ansøgere til Dansk Folkehjælps Julehjælp sætter ny Danmarksrekord

25-11-2021
Den 1. november åbnede Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet op for ansøgninger til dette års Julehjælp, som fattige og udsatte familier kan søge hele måneden ud, og allerede nu, en uge inden december, har ansøgertallet sat en trist rekord. Indtil videre har 15.093 familier søgt om Julehjælp, hvilket er mere end sidste år, hvor i alt lidt over 15.000 udsatte havde brug for hjælp til at klare julen. Ifølge generalsekretær hos Dansk Folkehjælp, Klaus Nørlem, vidner stigningen om et langt mere permanent fattigdomsproblem i Danmark i ly af coronakrisen. Samtidig frygter organisationen, hvilken konsekvens de stigende forbrugsomkostninger vil have for de mest udsatte børnefamilier i Danmark op til jul.

Black Night Market

25-11-2021
Her kan du se programmet til Black Night Market og Black Days i Solrød Center.

Åbent hus 2022 på Solrød Gymnasium

25-11-2021
Den 18. januar 2022 slår vi dørene op til en spændende og informativ oplevelse på Solrød Gymnasium. Her får du som grundskoleelev et grundigt indtryk af skolens mange faciliteter.

Galleriet i december - billed- og æskemageri på Solrød Bibliotek og Kulturhus

25-11-2021
Billedmager Jennifer Mary Lehm og æskemager Minna Andersen er december måneds kunstnere på Solrød Bibliotek og Kulturhus. Her viser de nye facetter fra kunstens verden.

Længere svar tid på e-mail

25-11-2021
Solrød Bibliotek og Kulturhus oplever i øjeblikket vanskeligheder med vores mail-server, hvilket kan betyde længere svartider.

Christina læser: Solrøds populæreste bog

25-11-2021
Så er vi nået til førstepladsen på listen over Solrødborgernes yndlingsbøger. Sara Blædels roman "Bedemandens datter" (2016) er blevet udlånt hele 715 gange gennem de seneste fem år, og i denne artikel kan du læse om de træk ved bogen, der efter min mening har gjort den til en sand udlånsfavorit.

Ny konstitueringsaftale på plads i Solrød: De borgerlige samles om ny LA-borgmester

22-11-2021
Der har været sagt og skrevet meget om valget i Solrød Kommune, og en kort overgang så socialdemokraten Jonas Ring Madsen ud til at løbe med borgmestertitlen, men hen over weekenden har de borgerlige partier fundet hinanden, og det betyder, at Liberal Alliances Emil Blücher bliver ny borgmester i en borgerlig aftale, der også inkluderer tværpolitiske HavdrupListen.

Black Friday i Solrød Center

22-11-2021
SPAR OG HYG LOKALT - Vi glæder os til at se jer!

JA TAK TIL EN BORGERLIG KOMMUNE

22-11-2021
NY KONSTITUERINGSAFTALE PÅ PLADS I SOLRØD: DE BORGERLIGE SAMLES OM NY LA-BORGMESTER.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online