Konservative var med til at sætte seniorboliger på dagsordenen

19. august 2021

Vi har tirsdag aften sammen med omkring 100 andre interesserede borgere deltaget i Solrød Ældreråds boligmesse. Stor tak til Solrød Ældreråd for at sætte behovet for seniorboliger på dagsordenen.

Vi deltog i den politiske debat på messen med en klar holdning til, at vi skal have flere seniorboliger i Solrød Kommune!

For der er simpelthen ikke nok ældrevenlige boliger i Solrød, og derfor skal der bygges en masse ældrevenlige boliger og bofællesskaber. 

Vi arbejder på at sikre, at de ældre kan flytte ud af deres store huse og ind i noget mindre – og dermed stadig blive i kommunen tæt på deres nuværende dagligdag.Hvis vi kigger på demografiudviklingen over de næste 10 år, så ved vi, at antallet af +65-årige vil stige fra 5.000 til 6.500, og vi ved også, at boliger i Solrød generelt er store. Så hvis man som ældre ønsker at flytte i noget, der er mindre, og som er nemmere at overskue og lettere at vedligeholde, så er der ikke meget at få i Solrød. 

Det vil selvfølgelig koste nogle penge at bygge nye seniorboliger af forskellige karakter, men det vil alligevel kunne løbe rundt i sidste ende.

Hvis vi får bygget flere seniorboliger, og vi dermed kan holde på vores seniorer, så kan der til gengæld flytte nye skatteydere ind i de store huse, som seniorerne fraflytter.

Vi har også brug for skatteydere, for det styrker vores økonomi, og dermed opretholder vi en sund økonomi til at sikre en god og værdig alderdom for vores ældre medborgere.Af Jan Færch, byrådsmedlem og borgmesterkandidat, Det Konservative Folkeparti


Flere artikler

31 danmarksmester-titler til Solrød

25-11-2021
I weekenden d. 13. -14. november 2021 løb DM i sport stacking af stablen. Sport stacking er en individuel- og teamsport, hvor du skal stable plastkopper i bestemte sekvenser/pyramider.

Antallet af ansøgere til Dansk Folkehjælps Julehjælp sætter ny Danmarksrekord

25-11-2021
Den 1. november åbnede Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet op for ansøgninger til dette års Julehjælp, som fattige og udsatte familier kan søge hele måneden ud, og allerede nu, en uge inden december, har ansøgertallet sat en trist rekord. Indtil videre har 15.093 familier søgt om Julehjælp, hvilket er mere end sidste år, hvor i alt lidt over 15.000 udsatte havde brug for hjælp til at klare julen. Ifølge generalsekretær hos Dansk Folkehjælp, Klaus Nørlem, vidner stigningen om et langt mere permanent fattigdomsproblem i Danmark i ly af coronakrisen. Samtidig frygter organisationen, hvilken konsekvens de stigende forbrugsomkostninger vil have for de mest udsatte børnefamilier i Danmark op til jul.

Black Night Market

25-11-2021
Her kan du se programmet til Black Night Market og Black Days i Solrød Center.

Åbent hus 2022 på Solrød Gymnasium

25-11-2021
Den 18. januar 2022 slår vi dørene op til en spændende og informativ oplevelse på Solrød Gymnasium. Her får du som grundskoleelev et grundigt indtryk af skolens mange faciliteter.

Galleriet i december - billed- og æskemageri på Solrød Bibliotek og Kulturhus

25-11-2021
Billedmager Jennifer Mary Lehm og æskemager Minna Andersen er december måneds kunstnere på Solrød Bibliotek og Kulturhus. Her viser de nye facetter fra kunstens verden.

Længere svar tid på e-mail

25-11-2021
Solrød Bibliotek og Kulturhus oplever i øjeblikket vanskeligheder med vores mail-server, hvilket kan betyde længere svartider.

Christina læser: Solrøds populæreste bog

25-11-2021
Så er vi nået til førstepladsen på listen over Solrødborgernes yndlingsbøger. Sara Blædels roman "Bedemandens datter" (2016) er blevet udlånt hele 715 gange gennem de seneste fem år, og i denne artikel kan du læse om de træk ved bogen, der efter min mening har gjort den til en sand udlånsfavorit.

Ny konstitueringsaftale på plads i Solrød: De borgerlige samles om ny LA-borgmester

22-11-2021
Der har været sagt og skrevet meget om valget i Solrød Kommune, og en kort overgang så socialdemokraten Jonas Ring Madsen ud til at løbe med borgmestertitlen, men hen over weekenden har de borgerlige partier fundet hinanden, og det betyder, at Liberal Alliances Emil Blücher bliver ny borgmester i en borgerlig aftale, der også inkluderer tværpolitiske HavdrupListen.

Black Friday i Solrød Center

22-11-2021
SPAR OG HYG LOKALT - Vi glæder os til at se jer!

JA TAK TIL EN BORGERLIG KOMMUNE

22-11-2021
NY KONSTITUERINGSAFTALE PÅ PLADS I SOLRØD: DE BORGERLIGE SAMLES OM NY LA-BORGMESTER.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online