Guide: Sådan vælger du den rette vognvasker til lastbilvask

16. august 2021

Her kan du blive klogere på, hvordan du vælger den rette vognvasker til vask af erhvervskøretøjer

Sponseret: Copenhagen Truck Wash

Sjældent har du akut behov for lastbilvask, for skidt og snavs samles som regel over tid i stedet for at komme brasende på én gang. Dog er moderne vaskeanlæg – og de folk, som betjener dem – i dag i stand til at tage hånd om vask af erhvervskøretøjer, uanset om behov for vask spontant er opstået, eller om du bare endelig har set dit snit til at køre din beskidte lastbil ned til den lokale vasketunnel.
Her kan du blive klogere på, hvordan du vælger den rette vognvasker til vask af erhvervskøretøjer.Står du i Storkøbenhavn eller forstæderne med behov for vask?
Når du får vask af køretøjer til erhverv, skal du ikke selv stå med spuleslangen og sørge for, at alt i forhold til salt og mudder på fælge samt kalkaflejringer på ruder mv. bliver skyllet bort. For flere steder, bl.a. i Taastrup, Hvidovre og nærområderne, finder du en vaskeløsning til erhverv, hvor der står et team af vognvaskere bag, som håndterer alt fra pre-wash til manuel ydre og indvendig vask.

Hvorfor vælge professionelle vognvaskere til lastbilvask?
Når det netop er godt at have professionelle vognvaskere til at tage sig af vasken, er det fordi, de sidder inde ikke blot med udstyret, men også med knowhow til at løse opgaven. De ved fx, at man ved vask af lastbil, som ved vask af trapper, starter fra oven. De ved, hvordan de skyller din vogn af, uden at overfladen tager skade. Og de ved, hvilke vaskemidler og børster er ideelle til den vogn, du har.

Kan du møde op ved vasketunnelen uden lang ventetid?
Hvordan vælger du den rette til lastbilvask eller busvask? Du behøver ikke tage det første, det bedste – for med mange leverandører af vognvask at vælge imellem, må du godt være kræsen. Da du netop har behov for altid at kunne møde op ude hos kunden i en ren maskine, er det værd at skele til, om en leverandør tilbyder fast aftale med ubegrænset vask, og om du kan køre til vask uden lange ventetider.

Hvilke vaskeydelser byder vognvaskeren på?
Det valgte vaskesystem og vaskeydelser er et andet parameter, hvor leverandører af vognvask godt kan adskille sig fra hinanden. Er der mulighed for skylning af vognens ruder og spejle med mineralfrit vand – evt. som tilkøb? Hvis ja, kan du undgå irriterende hvide skjolder på lastbilen. Om der er en tilfredshedsgaranti, så du får en gratis omvask ved et utilfredsstillende resultat, er også værd at vide.

Sker vask af erhvervskøretøjer miljø- og allergivenligt?
Hvis du kerer dig om miljøet, bør du sørge for at vælge lastbilvask, hvor spildevand bliver opsamlet, udrenset for salte og genanvendt. Hvad angår vaskemidler, kan du finde dem på mere eller mindre miljøvenlig form. Spørg altid ind til, om vognvaskeren benytter vaskemidler, der både skåner miljøet og er allergivenlige. Så kan du køre med god samvittighed – og uden at nyse alt for meget bag rattet.

Acceptér ikke beskidte køretøjer – find en professionel vognvasker allerede i dag.Flere artikler

Tænk på klimaet - sådan lever du et mere bæredygtigt liv

21-10-2021
Alle har en pligt til i hvert fald at forsøge og leve mere bæredygtigt. Du kan gøre dette på mange måder, både store og små

Tips til din jagttur

19-10-2021
Få nogle gode tips med i jagttasken, så du kan sørge for at forbedre din jagttur så meget som muligt

Sådan vælger du den rette tandlæge for dig

04-10-2021
Det er vigtigt, at man tager sig godt at sine tænder. Dette indebærer også, at man husker at tage til tandlægen

Drømmer du om at komme lidt væk fra byen? Læs med her!

29-09-2021
Leder du efter nogle ideer eller måske bare en god undskyldning for at komme lidt væk fra byen, så er du kommet til det rette sted. Det er nemlig lige, hvad du vil få i denne artikel.

Sådan kommer du i god form efter din fødsel

28-09-2021
Der kan ikke være nogen tvivl om, at det slider på kroppen at komme gennem både graviditet og fødsel

Går du igennem en svær skilsmisse? Læs med her

20-09-2021
Det kan godt føles som en lang og meget besværlig proces, når I skal til at gå igennem skilsmissen. Du sidder måske også med mange spørgsmål, og det kan være svært at overskue nogle af de ting, der skal til at ske. Vi giver dig i denne artikel nogle gode råd til, hvordan det kan blive nemmere for dig at håndtere sagen

Guide: Her er den nye iPhone 13

14-09-2021
Er du en af dem, der i længere tid utålmodigt har ventet på, at Apple ville lancere deres nyeste iPhone 13, er ventetiden nu ovre.

Afslut et godt samarbejde med en fratrædelsesaftale

13-09-2021
En fratrædelsesaftale giver mulighed for at afslutte et godt samarbejde på en mere værdig måde

Sjov på hjul for alle aldersgrupper

08-09-2021
Uanset om du har en drøm om at lære at skate, eller du har været i sporten i mange år, så er det altid rart at have udstyr, der er helt up to date

Du kan nemt få hjælp til bogføring uanset mængden af arbejde

02-09-2021
Uanset behovet i din virksomhed kan du nemt finde en ny medarbejde til regnskab, som er klar til at træde til med kort varsel


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online