Tag selv bord

16. august 2021

I sidste uge kendte Retten i Lyngby kendte Dansk Folkepartis næstformand Morten Messerschmidt skyldig i svindel med EU-midler og dokumentfalsk. Morten Messerschmidt blev idømt seks måneders betinget fængsel og han ankede dommen.

Afgørelsen efterlader forskellige tanker til overvejelse; kan man sidde i Folketinget, når man er dømt for svindel og dokumentfalsk og kan det virkelig lade sig gøre, så simpelt, at stikke snablen i EU´s pengekasse og suge midler ud?

Er det virkelig sådan det forholder sig, at man med falske underskrifter kan fuske sig til tilskudsmidler fra EU´s pengekasse? Hvis det forholder sig sådan, at vi i Danmark snyder, så kan jeg da godt blive bekymret for hvordan EU bliver udfordret af andre lande i fællesskabet.

Det Europæiske Kontor for Bekæmpelse af Svig (OLAF) som efterforsker svindel i forbindelse med EU's budget, korruption og alvorlige tjenesteforseelser inden for de europæiske institutioner bør have flere muskler til at efterforske og forhindre snyd.

John Wennerwald
Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet


Flere artikler

Henrik Boye GENOPSTILLER

18-10-2021
Henrik Boye fra Liberal Alliance genopstiller
56-årige Henrik Boye har valgt at stille op igen efter

Radikale vil bygge med omtanke og huske de unge.

15-10-2021
Der skal bygges et Kulturhus med boliger på Stationspladsen, så vi får et sted der samler os, og løser lidt af problematikken om at finde lejeboliger
-

Rød-Grøn fremtid i Solrød

11-10-2021
SF Solrød er stolte af, at vi er et rødt og et grønt parti. Det grønne element repræsenterer for os den grønne omstilling, hvor vi først og fremmest tænker på vores miljø, men det indebærer også den mentale omstilling til et samfund, hvor vækst i sig selv ikke er målet.

Rød-Grøn fremtid

11-10-2021
Da centrum-venstre vandt flertal i Folketinget i 2019 var det med et tydeligt klima- og velfærdsmandat i ryggen. SF gik til valg på at genopbygge og udvikle velfærden efter mange år med borgerlig økonomisk politik. Og SF gik til valg på, at lave et visionært og nødvendigt rødt-grønt systemskifte efter årtier uden den nødvendige handling.

Sydkysten bliver grønnere

11-10-2021
Regionsrådet søger konstant efter muligheder hvor regionen kan blive grønnere.

Radikale Venstre ønsker løft til skoleområdet

06-10-2021
Ny lille folkeskole til Solrød og stop for besparelser på skoleområdet

Der er så meget vi skal passe på og værne om i Solrød kommune

30-09-2021
Jeg er Helle Zelasny. Jeg er en fighter på 51 år med hjerte for dem, der har brug for en ekstra hånd. Jeg stiller op for Dansk Folkeparti til kommunevalget i Solrød Kommune.

Farvel Mutti

27-09-2021
Læserbrev af John Wennerwald, Regions- oag byrådsmedlem for Socialdemokratiet

Hvorfor ødelægge en i forvejen hårdt ramt flygtningefamilie?

20-09-2021
I Solrød Kommune har vi en syrisk flygtningefamilie, som nu er i stor fare for at blive ødelagt af vore umenneskelige regler om udsendelse af flygtninge til Damaskusområdet i Syrien.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online