Willy Wonka fra CHARLIE & CHOKOLADEFABRIKKEN gæster pladsen foran Østre Gasværk Teater med chokolade og guldbilletter!

16. august 2021

Det er ikke kun Charlie fra det velkendte eventyr om CHARLIE & CHOKOLADEFABRIKKEN, der kan blive den heldige vinder af guldbilletten og få adgang til den magiske chokoladefabrik. Chancen for at vinde den eftertragtede guldbillet kan nemlig fås i København, når Willy Wonka fra Østre Gasværk Teater kører sin Wonka-bil forbi pladsen foran Østre Gasværk Teater lørdag den 28. august kl. 14.00-15.00. Her uddeler Wonka hele 1000 Marabou-chokolader, hvori én indeholder en guldbillet, der giver adgang til den rigtige chokoladefabrik i form af Østre Gasværk Teaters forestilling CHARLIE & CHOKOLADEFABRIKKEN, der har premiere den 5. februar 2022. Guldbilletten udløser fire billetter til en valgfri dato.

Danskerne kan hver lørdag i august, september og oktober møde Willy Wonka og hans Wonka-bil et nyt sted på Sjælland, hvor der deles gratis chokolader ud til de første 1000 chokoladeglade passerende. Og i én af dem findes en guldbillet, som giver adgang for fire personer til Willy Wonkas chokoladefabrik på Østre Gasværk Teater, når CHARLIE & CHOKOLADEFABRIKKEN fylder gasbeholderen til februar.

Magisk og velsmagende musical
CHARLIE & CHOKOLADEFABRIKKEN er et velsmagende eventyr og en politisk ukorrekt hyldest til magien og fantasien med det universelle budskab om, at kærligheden altid sejrer. En tempofyldt og gakket musical med Roald Dahls spraglede univers med musik, der spænder fra old school Broadway over soul, pop og rock, til militærmarch og tyrolersang. CHARLIE & CHOKOLADEFABRIKKEN er en klassiker, kendt fra West End, Broadway og Tim Burtons film med Johnny Depp i hovedrollen – som er danskernes mest sete film på Netflix.


Handlingen
Den fattige dreng Charlie med det uspolerede barnesind vinder med sin guldbillet en dag på slikkongen Willy Wonkas chokoladefabrik – et magisk, sært og syret sted, hvor sukkerstænger vokser mellem brusende chokoladevandfald og en hær af dansende og syngende Oompa-Loompaer koger knas og stads i lange baner. Wonka er mystisk og utilregnelig, på én gang sjov og farlig. Han har sin plan med Charlies besøg på fabrikken. I løbet af den vilde dag bliver der byttet rundt på, hvem der er børn, og hvem der er voksne. Det er også med besøget på Wonkas forunderlige slaraffenland af en chokoladefabrik, at den uskyldige Charlie med det rene hjerte kommer til at stå midt i en kamp imellem det gode og det onde.

Musicaltalent over for musicalkoryfæ
På scenen står dansere og skuespillere klar til at levere et overflødighedshorn af visuel magi, trylleri, skuespil, sang og dans. Til at vække den excentriske slikmager Willy Wonka til live, har Østre Gasværk Teater sikret sig Danmarks nye leading man inden for musical Carsten Svendsen. Med en perlerække af hovedroller i bl.a. The Book of Mormon og Annie Get Your Gun på Det Ny Teater og Carbaret på Aalborg Teater er Carsten Svendsen en af sin generations mest foretrukne musical-skuespillere herhjemme. Over for Carsten får publikum glæden af musicalkoryfæet Kurt Ravn, som vender tilbage til Gasbeholderen i rollen som Charlies bedstefar Grandpa Joe efter pragtpræstationer i Les Misérablesog Atlantis.

Holdet bag
Slikposen blandes af instruktør Rune David Grue, der har iscenesat et hav af forestillinger på Det Kongelige Teater og bl.a. også West Side Story på Aarhus Teater i 2018. Den scenografiske gavebod skabes af Palle Steen Christensen, og de mere end 60 fantasifulde og krævende kostumer er kreeret af kostumedesigner Karin Gille. Roine Söderlundh står for koreografien og i orkestergraven står kapelmester Søren Hansen og hans orkester, der lægger musik til forestillingens mange fantasifulde numre.

CHARLIE & CHOKOLADEFABRIKKEN er en samproduktion mellem Østerbro Teater og Aarhus Teater.

Kilde: Have Kommunikation


Flere artikler

Nyt netværk for forældre til børn og unge med særlige behov i Solrød

29-11-2021
Frivillige forældre i Solrød har opstartet et netværk for forældre til børn og unge med særlige behov, såsom fysisk og psykisk sygdom eller ordblindhed eller mistrivsel. Netværket er etableret som et uforpligtende og fortroligt rum, hvor forældre kan dele det, der fylder hos dem og i deres hverdag.

Luciaoptog i Solrød Center

29-11-2021
Kom og se det flotte Luciaoptog, når byens børn går gennem centergaden mandag den 13. december kl. 16.00.

31 danmarksmester-titler til Solrød

25-11-2021
I weekenden d. 13. -14. november 2021 løb DM i sport stacking af stablen. Sport stacking er en individuel- og teamsport, hvor du skal stable plastkopper i bestemte sekvenser/pyramider.

Antallet af ansøgere til Dansk Folkehjælps Julehjælp sætter ny Danmarksrekord

25-11-2021
Den 1. november åbnede Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet op for ansøgninger til dette års Julehjælp, som fattige og udsatte familier kan søge hele måneden ud, og allerede nu, en uge inden december, har ansøgertallet sat en trist rekord. Indtil videre har 15.093 familier søgt om Julehjælp, hvilket er mere end sidste år, hvor i alt lidt over 15.000 udsatte havde brug for hjælp til at klare julen. Ifølge generalsekretær hos Dansk Folkehjælp, Klaus Nørlem, vidner stigningen om et langt mere permanent fattigdomsproblem i Danmark i ly af coronakrisen. Samtidig frygter organisationen, hvilken konsekvens de stigende forbrugsomkostninger vil have for de mest udsatte børnefamilier i Danmark op til jul.

Black Night Market

25-11-2021
Her kan du se programmet til Black Night Market og Black Days i Solrød Center.

Åbent hus 2022 på Solrød Gymnasium

25-11-2021
Den 18. januar 2022 slår vi dørene op til en spændende og informativ oplevelse på Solrød Gymnasium. Her får du som grundskoleelev et grundigt indtryk af skolens mange faciliteter.

Galleriet i december - billed- og æskemageri på Solrød Bibliotek og Kulturhus

25-11-2021
Billedmager Jennifer Mary Lehm og æskemager Minna Andersen er december måneds kunstnere på Solrød Bibliotek og Kulturhus. Her viser de nye facetter fra kunstens verden.

Længere svar tid på e-mail

25-11-2021
Solrød Bibliotek og Kulturhus oplever i øjeblikket vanskeligheder med vores mail-server, hvilket kan betyde længere svartider.

Christina læser: Solrøds populæreste bog

25-11-2021
Så er vi nået til førstepladsen på listen over Solrødborgernes yndlingsbøger. Sara Blædels roman "Bedemandens datter" (2016) er blevet udlånt hele 715 gange gennem de seneste fem år, og i denne artikel kan du læse om de træk ved bogen, der efter min mening har gjort den til en sand udlånsfavorit.

Ny konstitueringsaftale på plads i Solrød: De borgerlige samles om ny LA-borgmester

22-11-2021
Der har været sagt og skrevet meget om valget i Solrød Kommune, og en kort overgang så socialdemokraten Jonas Ring Madsen ud til at løbe med borgmestertitlen, men hen over weekenden har de borgerlige partier fundet hinanden, og det betyder, at Liberal Alliances Emil Blücher bliver ny borgmester i en borgerlig aftale, der også inkluderer tværpolitiske HavdrupListen.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online