Havdrup skal tages alvorligt

12. august 2021

I anledningen af at der var 100 dage til kommunal- og regionsvalget den 8. august, var Socialdemokratiet i Havdrup Center for at dele røde roser ud. Det kom der flere gode snakke ud af.

Både Jonas Ring Madsen, Borgmesterkandidat i Solrød Kommune, Dennis A. Jørgensen, kandidat til Region Sjælland og EP-medlem Marianne Vind, var på gaden denne formiddag. Så alle muligheder for en god politisk snak var til stede, og det var der mange, der havde lyst til. 

”Det er altid skønt at mærke det lokale engagement her i Havdrup. Det er noget helt særligt, og noget vi skal være stolte af. Der er ingen tvivl om, at borgerne er optaget af de store velfærdsområder som bekymringer om for få pædagoger, er der plads til børnene i daginstitutionerne, kan vi levere den ældrepleje, man kan forvente osv. Derfor skal der nye løsninger til, og vi har modet til at forandre, så vi kan levere mere velfærd for de samme penge i fremtiden. Siger Jonas Ring Madsen, Borgmesterkandidat for Socialdemokratiet.


Ny helhedsplan for Havdrup

Havdrup har udviklet sig meget de seneste år med flere nye boliger og flere nye indbyggere. Det har resulteret i, at der er oprettet en lokal borgergruppe der aktivt arbejder for mere indflydelse til borgerne, når det handler om by- og boligudviklingen i Havdrup. Det møder stor forståelse hos Socialdemokratiets Borgmesterkandidat.  

”Havdrup har været i en rivende udvikling de seneste år, men vi har glemt at tage borgerne med på rejsen. Derfor foreslår vi, at der laves en ny helhedsplan for Havdrup, hvor borgerne får indflydelse på, hvordan vi i fællesskab udvikler og skaber fremskridt for Havdrup. Helhedsplanen skal blandt andet levere langtidssikrede løsninger på boligudviklingen, på infrastrukturen, sikre skoleveje, grønne områder, flere cykelstier osv. Havdrup og Havdrupborgerne skal tages alvorligt, og det ansvar tager vi på os” siger Jonas Ring Madsen 

Ingen må blive tabt i sundhedssystemet

Ikke alt handlede om kommunalvalget. Dennis A. Jørgensen som er socialdemokratiets lokale kandidat til Region Sjælland, mødte spørgsmål om kvaliteten på sygehusene, sundhedssystemet og samspillet mellem Region Sjælland og Solrød kommune.

”Det er altid fantastisk at komme ud og tale med vælgerne om det som betyder noget. Det at føle sig tryg i dagligdagen betyder rigtig meget. Vi skal alle kunne stole på, at hjælpen er der, hvis vi kommer i en svær situation. Der er sket store forbedringer de sidste fire år i samarbejdet mellem regionen og kommunen, og det vil jeg arbejde hårdt for fortsætter, så vi sikrer, at ingen patienter bliver tabt mellem to stole i sundhedssystemet.” Siger Dennis A. Jørgensen, Socialdemokratiets lokale kandidat til Region Sjælland.

Socialdemokratiet Solrød


Flere artikler

Nyt netværk for forældre til børn og unge med særlige behov i Solrød

29-11-2021
Frivillige forældre i Solrød har opstartet et netværk for forældre til børn og unge med særlige behov, såsom fysisk og psykisk sygdom eller ordblindhed eller mistrivsel. Netværket er etableret som et uforpligtende og fortroligt rum, hvor forældre kan dele det, der fylder hos dem og i deres hverdag.

Luciaoptog i Solrød Center

29-11-2021
Kom og se det flotte Luciaoptog, når byens børn går gennem centergaden mandag den 13. december kl. 16.00.

31 danmarksmester-titler til Solrød

25-11-2021
I weekenden d. 13. -14. november 2021 løb DM i sport stacking af stablen. Sport stacking er en individuel- og teamsport, hvor du skal stable plastkopper i bestemte sekvenser/pyramider.

Antallet af ansøgere til Dansk Folkehjælps Julehjælp sætter ny Danmarksrekord

25-11-2021
Den 1. november åbnede Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet op for ansøgninger til dette års Julehjælp, som fattige og udsatte familier kan søge hele måneden ud, og allerede nu, en uge inden december, har ansøgertallet sat en trist rekord. Indtil videre har 15.093 familier søgt om Julehjælp, hvilket er mere end sidste år, hvor i alt lidt over 15.000 udsatte havde brug for hjælp til at klare julen. Ifølge generalsekretær hos Dansk Folkehjælp, Klaus Nørlem, vidner stigningen om et langt mere permanent fattigdomsproblem i Danmark i ly af coronakrisen. Samtidig frygter organisationen, hvilken konsekvens de stigende forbrugsomkostninger vil have for de mest udsatte børnefamilier i Danmark op til jul.

Black Night Market

25-11-2021
Her kan du se programmet til Black Night Market og Black Days i Solrød Center.

Åbent hus 2022 på Solrød Gymnasium

25-11-2021
Den 18. januar 2022 slår vi dørene op til en spændende og informativ oplevelse på Solrød Gymnasium. Her får du som grundskoleelev et grundigt indtryk af skolens mange faciliteter.

Galleriet i december - billed- og æskemageri på Solrød Bibliotek og Kulturhus

25-11-2021
Billedmager Jennifer Mary Lehm og æskemager Minna Andersen er december måneds kunstnere på Solrød Bibliotek og Kulturhus. Her viser de nye facetter fra kunstens verden.

Længere svar tid på e-mail

25-11-2021
Solrød Bibliotek og Kulturhus oplever i øjeblikket vanskeligheder med vores mail-server, hvilket kan betyde længere svartider.

Christina læser: Solrøds populæreste bog

25-11-2021
Så er vi nået til førstepladsen på listen over Solrødborgernes yndlingsbøger. Sara Blædels roman "Bedemandens datter" (2016) er blevet udlånt hele 715 gange gennem de seneste fem år, og i denne artikel kan du læse om de træk ved bogen, der efter min mening har gjort den til en sand udlånsfavorit.

Ny konstitueringsaftale på plads i Solrød: De borgerlige samles om ny LA-borgmester

22-11-2021
Der har været sagt og skrevet meget om valget i Solrød Kommune, og en kort overgang så socialdemokraten Jonas Ring Madsen ud til at løbe med borgmestertitlen, men hen over weekenden har de borgerlige partier fundet hinanden, og det betyder, at Liberal Alliances Emil Blücher bliver ny borgmester i en borgerlig aftale, der også inkluderer tværpolitiske HavdrupListen.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online