VENSTRE I SOLRØDS KANDIDAT TIL REGIONSRÅDET

12. august 2021

Vi er glade for at kunne præsentere vores kandidat til regionsrådet for Region Sjælland, John Eli Andersson, som har boet i Solrød kommune i mange år.

John er født i 1962 og har to børn på hhv. 25 og 28 år, fraskilt og bor sammen med Lone i Havdrup. Af hjemlige interesser er der hus og have, hunde (Broholmere), familie med meget mere. Han har cyklet til Paris to gange, den sidste gang var sønnen med, og har gennemårene været vidt omkring i verdenen.

I dag arbejder John med kursusvirksomhed, hvor han bl.a. underviser i bestyrelsesarbejde, controlling, økonomistyring såvel den offentlige som private sektor, ledelsesuddannelser m.fl..


Han er endvidere tidligere adjunkt på CBS samt associeret professor på Ingeniørhøjskolen i København og siden 2004 på Københavns Universitet.

Johns baggrund er en militæruddannelse samt cand. polit. fra Københavns Universitet. Han har endvidere læst på Harvard Business School samt Handelshøiskolen i Norge i forbindelse med udarbejdelse af Ph.d. på CBS. Hertil kommer mange ekstra kurser med mere.

I forbindelse med ovenstående er der udgivet 20-25 artikler og bøger inden for ledelse, økonomi og Activity Based Costing Management etc.

Arbejdslivet er startet som selvstændig i nogle år, derefter Manager Finance/Vice Precident i Maersk Air I/S/Maersk Travel. Dernæst CEO i SHARP, Erhvervsforsker i Novo Nordisk A/S og CEO i CLG A/S m.fl. Undervejs har John undervist på forskellige uddannelsesinstitutioner.

John har siddet i forskellige bestyrelser herunder Permobil A/S, Handelshøjskolecentret (i dag Syddansk Universitet), Hotel Skagen Strand, CLG A/S med flere.

I fritiden har John været medlem af Lions Club International, der er verdens største humanitære organisation. John er i dag Vice Distriktsguvenør og har siddet i bestyrelsen for organisationen i 6-7 år.

Kilde: Venstre i Solrød


Flere artikler

31 danmarksmester-titler til Solrød

25-11-2021
I weekenden d. 13. -14. november 2021 løb DM i sport stacking af stablen. Sport stacking er en individuel- og teamsport, hvor du skal stable plastkopper i bestemte sekvenser/pyramider.

Antallet af ansøgere til Dansk Folkehjælps Julehjælp sætter ny Danmarksrekord

25-11-2021
Den 1. november åbnede Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet op for ansøgninger til dette års Julehjælp, som fattige og udsatte familier kan søge hele måneden ud, og allerede nu, en uge inden december, har ansøgertallet sat en trist rekord. Indtil videre har 15.093 familier søgt om Julehjælp, hvilket er mere end sidste år, hvor i alt lidt over 15.000 udsatte havde brug for hjælp til at klare julen. Ifølge generalsekretær hos Dansk Folkehjælp, Klaus Nørlem, vidner stigningen om et langt mere permanent fattigdomsproblem i Danmark i ly af coronakrisen. Samtidig frygter organisationen, hvilken konsekvens de stigende forbrugsomkostninger vil have for de mest udsatte børnefamilier i Danmark op til jul.

Black Night Market

25-11-2021
Her kan du se programmet til Black Night Market og Black Days i Solrød Center.

Åbent hus 2022 på Solrød Gymnasium

25-11-2021
Den 18. januar 2022 slår vi dørene op til en spændende og informativ oplevelse på Solrød Gymnasium. Her får du som grundskoleelev et grundigt indtryk af skolens mange faciliteter.

Galleriet i december - billed- og æskemageri på Solrød Bibliotek og Kulturhus

25-11-2021
Billedmager Jennifer Mary Lehm og æskemager Minna Andersen er december måneds kunstnere på Solrød Bibliotek og Kulturhus. Her viser de nye facetter fra kunstens verden.

Længere svar tid på e-mail

25-11-2021
Solrød Bibliotek og Kulturhus oplever i øjeblikket vanskeligheder med vores mail-server, hvilket kan betyde længere svartider.

Christina læser: Solrøds populæreste bog

25-11-2021
Så er vi nået til førstepladsen på listen over Solrødborgernes yndlingsbøger. Sara Blædels roman "Bedemandens datter" (2016) er blevet udlånt hele 715 gange gennem de seneste fem år, og i denne artikel kan du læse om de træk ved bogen, der efter min mening har gjort den til en sand udlånsfavorit.

Ny konstitueringsaftale på plads i Solrød: De borgerlige samles om ny LA-borgmester

22-11-2021
Der har været sagt og skrevet meget om valget i Solrød Kommune, og en kort overgang så socialdemokraten Jonas Ring Madsen ud til at løbe med borgmestertitlen, men hen over weekenden har de borgerlige partier fundet hinanden, og det betyder, at Liberal Alliances Emil Blücher bliver ny borgmester i en borgerlig aftale, der også inkluderer tværpolitiske HavdrupListen.

Black Friday i Solrød Center

22-11-2021
SPAR OG HYG LOKALT - Vi glæder os til at se jer!

JA TAK TIL EN BORGERLIG KOMMUNE

22-11-2021
NY KONSTITUERINGSAFTALE PÅ PLADS I SOLRØD: DE BORGERLIGE SAMLES OM NY LA-BORGMESTER.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online