Ahlers farvel

9. august 2021

Er den tidligere uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers bare en opportunist som de fleste mennesker siger ja tak, når statsministeren ringer og tilbyder en ministerpost? Når man så ikke er minister mere og det hele bliver svært, langsommeligt almindeligt politisk arbejde, så smutter man ud af døren eller er han en fighter og en realist, som desværre ramte muren i det politiske maskinrum på Christiansborg? Svaret kender kun Ahlers.

Ahlers blev ”hentet ind” af Lars Løkke Rasmussen til uddannelses- og forskningsminister i 2018 og sad der til 2019, hvor Mette Frederiksen overtog roret som statsminister. Til at starte med, ville Ahlers kæmpe for sin plads og skabe resultater med udgangspunkt i visioner og gode idéer - Ikke i ”spillet” og processer.

Spørgsmålet er om det politiske system kun kan rumme mennesker, som er skolet i ungdomspartierne eller om der er plads til erhvervsfolk, som vil revolutionere det politiske system.

Tilbage står mere end 26.000 vælgere, som stemte personligt på Ahlers i lyset af, at her kom en moderne, succesrig erhvervsmand som skulle kunne håndtere Danmarks fremtid med klarsyn og visioner.

Det våde håndklæde ramte gulvet med et klask. Tak for denne gang.

John Wennerwald
Regions- og byrådsmedlem for SocialdemokratietFlere artikler

Henrik Boye GENOPSTILLER

18-10-2021
Henrik Boye fra Liberal Alliance genopstiller
56-årige Henrik Boye har valgt at stille op igen efter

Radikale vil bygge med omtanke og huske de unge.

15-10-2021
Der skal bygges et Kulturhus med boliger på Stationspladsen, så vi får et sted der samler os, og løser lidt af problematikken om at finde lejeboliger
-

Rød-Grøn fremtid i Solrød

11-10-2021
SF Solrød er stolte af, at vi er et rødt og et grønt parti. Det grønne element repræsenterer for os den grønne omstilling, hvor vi først og fremmest tænker på vores miljø, men det indebærer også den mentale omstilling til et samfund, hvor vækst i sig selv ikke er målet.

Rød-Grøn fremtid

11-10-2021
Da centrum-venstre vandt flertal i Folketinget i 2019 var det med et tydeligt klima- og velfærdsmandat i ryggen. SF gik til valg på at genopbygge og udvikle velfærden efter mange år med borgerlig økonomisk politik. Og SF gik til valg på, at lave et visionært og nødvendigt rødt-grønt systemskifte efter årtier uden den nødvendige handling.

Sydkysten bliver grønnere

11-10-2021
Regionsrådet søger konstant efter muligheder hvor regionen kan blive grønnere.

Radikale Venstre ønsker løft til skoleområdet

06-10-2021
Ny lille folkeskole til Solrød og stop for besparelser på skoleområdet

Der er så meget vi skal passe på og værne om i Solrød kommune

30-09-2021
Jeg er Helle Zelasny. Jeg er en fighter på 51 år med hjerte for dem, der har brug for en ekstra hånd. Jeg stiller op for Dansk Folkeparti til kommunevalget i Solrød Kommune.

Farvel Mutti

27-09-2021
Læserbrev af John Wennerwald, Regions- oag byrådsmedlem for Socialdemokratiet

Hvorfor ødelægge en i forvejen hårdt ramt flygtningefamilie?

20-09-2021
I Solrød Kommune har vi en syrisk flygtningefamilie, som nu er i stor fare for at blive ødelagt af vore umenneskelige regler om udsendelse af flygtninge til Damaskusområdet i Syrien.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online