Soljump og Soljump mini på springcamp

9. august 2021

Soljump og Soljump mini har de sidste 5 dage afholdt springcamp for 42 gymnaster.

Lørdag og søndag var vi i SIC, her sprang vi mange timer. Vi havde lejet fedtmulesko, orme og heste, hvor vi lavede stafet, en sjov og anderledes opvarmning.


Mandag hentede bussen os og kørte os til Sorø Idrætsefterskole, hvor vi var en overnatning. Her lærte mange af gymnasterne nye spring og mange fik deres spring på plads.


Onsdag sluttede vi af i SIC med et brag af en opvisning for forældre, bedsteforældre, venner og andre gymnaster.


5 dage med spring i mange timer, hygge, sammenhold, dejligt at være rigtigt tilbage efter Covid-19.
Noget af turen til Sorø blev sponsoreret af Team Solrød og Nordea fonden. Vi siger 1000 tak for jeres støtte, den betyder meget for os. Nordea Fonden kom onsdag med frisk frugt til os alle, tak for det


Vi har lavet en ekstra prøvetræning på Soljump/Soljump mini mandag den 16/8-21 17.15-18.30, så hvis du ønsker at være en del af holdene, så skal du tilmelde dig på soljump@gmail.com (årgang 2013 – 2007 eller efter aftale).


Kilde: Solrød Gymnastikforening


Flere artikler

Vær med til indvielse af den nye kunstgræsbane

22-11-2021
Med festlig musik og masser af fodbold bliver den nye kunstgræsbane i Havdrup indviet, og du er inviteret med.

Indvielse af Havdrup Kunstgræs og Stadion anlæg

18-11-2021
Lørdag d. 27. november kl. 9:00 indvies den nye kunstgræsbane og stadionanlæg i Havdrup med pomp og pragt.

Forstærket U13 hold fra SSB vandt holdturnering i Malmø

15-11-2021
SSB stillede med Leah, Sophia, Nicholas og William H. Vi fik hjælp af Buster fra Køge, Mikkel fra Holbæk og Rosa fra Hillerød.

Solrød FC starter salget af julekalendere og juletræer

15-11-2021
Vores U9 årgang pakker lige nu vores SFC kalendere og vores U12 årgang sælger igen i år flotte kvalitets juletræer på center-torvet og vi håber i vil komme forbi og ønske god jul og købe jeres juletræ.

Jersie Open - en fantastisk dag

15-11-2021
Tusind tak til alle jer som kiggede forbi hallen til Jersie Open. Det blev en helt fantastisk dag med bolde, glade og varme hoppende børn, masser af latter og god stemning.

RENT BORD I ÅRHUS!

11-11-2021
SSB´s ligahold stod sammen og leverede en solid 9-0 sejr mod Århus AB. En holdkamp med 5 tresættere, hvor SSB spillerne kendte deres besøgelsestid i de tætte kampe.

Familietennis for dig og dine børn

11-11-2021
Den første søndag, her den 7/11, var en kæmpe succes. Der var 11 børn sammen med 9 forældre som havde en fantastisk sjov og lærerig dag. Alle glæder sig til næste søndag. Vi er så heldige at kunne råde over to baner, så nåede du ikke at tilmelde dig, har vi igen åbnet for tilmelding.

OK Sponsorstøtte til SGF

08-11-2021
Solrød Gymnastikforening er så heldig, at vi får sponsorstøtte fra OK Benzin. Det næste år får vi 30% ekstra støtte, så gå ind i App''en eller tilknyt dit benzinkort til SGF - så er du med til at gøre en forskel for vores gymnaster.

Gymnastik-træner søges

08-11-2021
Karlslunde IF Gymnastik søger trænere, som har interesse i at træne børn, og har lyst til at undervise drenge og piger. Vi har ventelister til vores børnehold for de yngste, og har derfor hårdt brug for flere trænere!


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online