Billedkunsthold for dig der går i 2.-3. klasse

5. august 2021

Læs meget mere her.

Holdet er for dig:

- som synes, det er spændende at lave billeder.
- som måske går helt i stå og drømmer dig væk, når du ser et flot billede eller skulptur – eller måske en smuk solnedgang.
- som ikke kan lade være med at tegne eller male eller måske lave små figurer af de ting, du har ved hånden.
- som kunne tænke dig at lære noget mere om at male og om at lave grafik, collager og skulpturer.
- som er nysgerrig og har lyst til at kaste dig ud i billedernes forunderlige verden.
- som går i 2. eller 3. klasse i skoleåret 2021-22.
Vi skal lære om at opbygge vores billeder og figurer  – at komponere dem -  og om farver. Vi laver afsluttede projekter, hvor du kommer til at lave kunst sammen med de andre på holdet.

Vi vil både snakke om formen på det, vi laver – hvordan får vi det til at se flot ud – og indholdet, altså hvad vil vi gerne have med på vores billede eller figur. Og vi taler om, hvad kunsten kan fortælle.

Vi ser på kunst fra gamle dage og i dag for at lære om kunsten ude i verden. Så vi vil tage ud af huset og opleve kunsten på tæt hold – ude i byen eller på et museum.

Det meste af undervisningen vil foregå på Solrød Gl. Skole, men der vil også være et forløb på Solrød Bibliotek og Kulturhus.


Praktisk:

Lærer: Johanne Lasgaard

1 time og 45 min., én gang om ugen i 36 uger.

Tirsdage 15.30-17.15, Solrød Gl. Skole, Højagervænget 27A. 
Første undervisningsgang: 24. august 2021.

Pris: 3 rater à 500 kr.

Tilmeld dig her

Kilde: Solrød Musikskole


Flere artikler

31 danmarksmester-titler til Solrød

25-11-2021
I weekenden d. 13. -14. november 2021 løb DM i sport stacking af stablen. Sport stacking er en individuel- og teamsport, hvor du skal stable plastkopper i bestemte sekvenser/pyramider.

Antallet af ansøgere til Dansk Folkehjælps Julehjælp sætter ny Danmarksrekord

25-11-2021
Den 1. november åbnede Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet op for ansøgninger til dette års Julehjælp, som fattige og udsatte familier kan søge hele måneden ud, og allerede nu, en uge inden december, har ansøgertallet sat en trist rekord. Indtil videre har 15.093 familier søgt om Julehjælp, hvilket er mere end sidste år, hvor i alt lidt over 15.000 udsatte havde brug for hjælp til at klare julen. Ifølge generalsekretær hos Dansk Folkehjælp, Klaus Nørlem, vidner stigningen om et langt mere permanent fattigdomsproblem i Danmark i ly af coronakrisen. Samtidig frygter organisationen, hvilken konsekvens de stigende forbrugsomkostninger vil have for de mest udsatte børnefamilier i Danmark op til jul.

Black Night Market

25-11-2021
Her kan du se programmet til Black Night Market og Black Days i Solrød Center.

Åbent hus 2022 på Solrød Gymnasium

25-11-2021
Den 18. januar 2022 slår vi dørene op til en spændende og informativ oplevelse på Solrød Gymnasium. Her får du som grundskoleelev et grundigt indtryk af skolens mange faciliteter.

Galleriet i december - billed- og æskemageri på Solrød Bibliotek og Kulturhus

25-11-2021
Billedmager Jennifer Mary Lehm og æskemager Minna Andersen er december måneds kunstnere på Solrød Bibliotek og Kulturhus. Her viser de nye facetter fra kunstens verden.

Længere svar tid på e-mail

25-11-2021
Solrød Bibliotek og Kulturhus oplever i øjeblikket vanskeligheder med vores mail-server, hvilket kan betyde længere svartider.

Christina læser: Solrøds populæreste bog

25-11-2021
Så er vi nået til førstepladsen på listen over Solrødborgernes yndlingsbøger. Sara Blædels roman "Bedemandens datter" (2016) er blevet udlånt hele 715 gange gennem de seneste fem år, og i denne artikel kan du læse om de træk ved bogen, der efter min mening har gjort den til en sand udlånsfavorit.

Ny konstitueringsaftale på plads i Solrød: De borgerlige samles om ny LA-borgmester

22-11-2021
Der har været sagt og skrevet meget om valget i Solrød Kommune, og en kort overgang så socialdemokraten Jonas Ring Madsen ud til at løbe med borgmestertitlen, men hen over weekenden har de borgerlige partier fundet hinanden, og det betyder, at Liberal Alliances Emil Blücher bliver ny borgmester i en borgerlig aftale, der også inkluderer tværpolitiske HavdrupListen.

Black Friday i Solrød Center

22-11-2021
SPAR OG HYG LOKALT - Vi glæder os til at se jer!

JA TAK TIL EN BORGERLIG KOMMUNE

22-11-2021
NY KONSTITUERINGSAFTALE PÅ PLADS I SOLRØD: DE BORGERLIGE SAMLES OM NY LA-BORGMESTER.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online