Om politiske forslag i et valgår: Er det bare valgflæsk?

2. august 2021

Vi bliver tit mødt af spørgsmål som “Hvorfor har I ikke foreslået det før?" og “Er det ikke bare noget, I foreslår, fordi det er valgår?" Og det er helt retfærdige spørgsmål at stille, og det svarer vi meget gerne på.

Det Konservative Folkeparti har siddet i byrådet siden oprettelsen af Solrød Kommune i 1970, og der er mange ting, vi tidligere har foreslået - også mange gange - og så er der ting, som er nye forslag.

Vi udvikler løbende politik
Vi har altid vægtet den politiske udvikling højt, og vi debatterer hele tiden udviklingen og kommer med forslag, der svarer til nutiden og ikke mindst til fremtiden. Vi er et politisk parti, der løbende justerer og opdaterer vores politik i forhold til, hvad vi mener, at indbyggerne i kommunen har brug for. Det er vores opgave, og det er vores ansvar.

Vi bliver sommetider kritiseret for at komme med forslag i valgår, men det er egentlig en skør kritik - for det er jo netop i valgår, at vi for alles skyld bør være ekstra præcise på, hvad vi vil med kommunen. Det er i valgår, at vælgerne skal være helt sikre på, hvad de kan regne med at få for en konservativ stemme. Det er i hvert fald vores tilgang til politik.


Foto: Jeff Duckett

Samfundet udvikler sig, og Solrød Kommune udvikler sig
Heldigvis. Det betyder også, at vores politik udvikler sig. Det seneste halve år er vi eksempelvis kommet med konkrete forslag om blandt andet flere seniorboliger, en ny strandbørnehave, deltidspladser i dagtilbuddene og implementering af livetransmission fra byrådsmøderne. Er det så forslag, der kun kommer, fordi vi er i et valgår? Nej, det er det ikke. Det er forslag, der kommer, fordi vi vurderer, at vi har brug for det i Solrød Kommune - fordi udviklingen går i den retning. Men forslagene er særligt relevante at komme med i netop valgår.

Vi er - hvis vi selv skal sige det - helt klart det parti i Solrød Kommune, der kommer med flest nye politiske forslag. Det er vi faktisk stolte af, for det giver vælgerne bedre muligheder for at måle og veje os, og det er i vores øjne det, politiske valg handler om.

Af Jan Færch og Morten Scheelsbeck, byrådsmedlemmer, Det Konservative Folkeparti, Solrød Kommune


Flere artikler

Hastighedskontrol ved skole – Karlslunde Landevej, Karlslunde

14-10-2021
Fra kl. 12:30 og to timer frem havde færdselspolitiet taget opstilling med et lasermålerudstyr ud for en skole, så hastigheden på de trafikanter, der passerede skolen, kunne kontrolleres.

Konservative vil nedsætte konkret støjudvalg i Solrød Kommune

14-10-2021
Arbejdet med at minimere støjen fra Køge Bugt-motorvejen bør fokuseres og formaliseres yderligere, og det fortjener mere politisk opmærksomhed og vedholdenhed. Det mener den konservative borgmesterkandidat Jan Færch, der derfor nu stiller forslag om, at byrådet efter valget nedsætter et konkret støjudvalg i kommunen, der skal arbejde videre med de forskellige muligheder.

PARTIFORMAND JAKOB ELLEMANN-JENSEN BESØGER SOLRØD

12-10-2021
I morgen, onsdag den 13. oktober, gæster Venstres formand Jakob Ellemann-
Jensen Solrød

Jubiii – Efterårsferie!

11-10-2021
Kom en tur i Solrød Center i efterårsferien, hvor vi har pyntet op til Halloween og få en (u)hyggelig oplevelse med vores populære børnebillet under åben himmel.

SOLRØD KAN MERE

11-10-2021
Socialdemokratiet har en klar målsætning om at vinde borgmesterposten i Solrød Kommune, og tirsdag den 5. oktober præsenterede Socialdemokratiet deres valgprogram for 2022 – 2025 under sloganet SOLRØD KAN MERE.

50 års Jubilæum i Solrød Billard Klub

11-10-2021
I Solrød Billardklub kan vi nu, med stor glæde, se frem til, at skulle fejre vores 50 års Jubilæum. I den anledning inviterer vi fredag d. 22. oktober kl. 15:30-18:30
 til reception, og åbent hus, i vores dejlige klublokaler på adressen: 
Solrød Skole, Højagervænget 21, 2680 Solrød Strand.

Pimp dit værelse

11-10-2021
Gør dit værelse Instagram-klar med skønne DIY-projekter, der både pynter på væggene og i dit feed.

Livestream - Yngre med årene

11-10-2021
Professor Bente Klarlund Pedersen fortæller om hvordan forskning viser at ikke bare din livsstil, men også livsindstilling - er med til, i et vist omfang - at bestemme om du vil dø som en rask 90-årig eller som en syg 80-årig.

Det nye arrangementsprogram er landet!

11-10-2021
Det nye arrangementsprogram er kommet fra trykken - og vi glæder os til at dele det med dig.

Foredrag om skam i Solrød Center

11-10-2021
LAP Køge og Omegn afholder et foredrag om emnet skam
, tirsdag den 16. november fra klokken 13.30 til 15.45 i I Aktivitet- og Frivilligcenteret.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online