Invester i en anerkendt kryptovaluta

22. juli 2021

For mange har det virket useriøst at investere i kryptovaluta fordi det har været noget der har været svært at forholde sig til og som man ikke kunne bruge i “den virkelige verden"

For mange har det virket useriøst at investere i kryptovaluta fordi det har været noget der har været svært at forholde sig til og som man ikke kunne bruge i “den virkelige verden”.
XRP som kryptovalutaen bag Ripple hedder, er ikke en kryptovaluta på lige fod med f.eks. Bitcoin og Ether.

Hvor Bitcoin og Ether har en agenda om at være en selvstændig valuta, så er ripple nærmere et decentralt finansielt system der lader virksomheder overføre hurtigere og nemmere internationalt ved hjælp af kryptovalutaen XRP, så hvis du er tilhænger af kryptovaluta, men samtidig er tilhænger af centralisering og markedsregulering så bør du kigge mod XRPHvordan kommer jeg igang?
Hvis du ikke allerede er bekendt med at investere, men gerne vil i gang, så er der selvfølgelig mange ting og begreber der kan være gode at læse op på, men du kan faktisk relativt hurtigt komme i gang med at investere i XRP.

Opret en investeringsprofil på en af de kendte investeringsplatforme som f.eks.
  • Markets
  • eToro
  • Binance
Det, du skal holde øje med, når du vælger din investeringsplatform, er bl.a. transaktionsomkostningerne. Hvis du handler for store beløb, så er det måske ikke så afgørende, men er du typen der heller vil lave flere små handler, så løber omkostningerne hurtigt op, og det kan være svært at få en egentlig gevinst

Flere betalingsmetoder
Når du vil handle XRP er der flere betalingsmetoder. Køb XRP med betalingskort, paypal eller bankoverførsel.

Det er dog ikke alle handelsplatforme der tilbyder alle betalingsmetoder, så det er også noget du skal kigge efter inden du vælger, såfremt du har en foretrukken betalingsmetode.

At betale med betalingskort har den fordel at det er nemt og hurtigt, og pengene går som regel ind på din investeringskonto med det samme.

Der er mange der foretrækker at bruge Paypal, da det faktisk er endnu nemmere end med kreditkort, når først Paypal kontoen altså er sat op.

Dertil kommer der en relativt høj sikkerhed med Paypal og personlige indstillinger som f.eks. beløbsgrænse osv.

Kun meget få vælger en bankoverførsel da det af og til kan tage flere dage inden pengene reelt set er på kontoen så man kan gennemføre handlen.

Er XRP en god investering
Det er altid svært at spå om fremtiden, og kryptovaluta har en tendens til at stige og falde voldsomt og pludseligt.

Som tidligere nævnt er XRP langt fra det samme som andre kryptovalutaer, så det afhænger lidt af hvilken fremtid du tror på.

Tror du vi går mod en tid hvor hurtige decentraliserede betalingsgateways og en databaseret valuta bliver mere efterspurgt, eller kommer der noget der er bedre.
 


Flere artikler

Tænk på klimaet - sådan lever du et mere bæredygtigt liv

21-10-2021
Alle har en pligt til i hvert fald at forsøge og leve mere bæredygtigt. Du kan gøre dette på mange måder, både store og små

Tips til din jagttur

19-10-2021
Få nogle gode tips med i jagttasken, så du kan sørge for at forbedre din jagttur så meget som muligt

Sådan vælger du den rette tandlæge for dig

04-10-2021
Det er vigtigt, at man tager sig godt at sine tænder. Dette indebærer også, at man husker at tage til tandlægen

Drømmer du om at komme lidt væk fra byen? Læs med her!

29-09-2021
Leder du efter nogle ideer eller måske bare en god undskyldning for at komme lidt væk fra byen, så er du kommet til det rette sted. Det er nemlig lige, hvad du vil få i denne artikel.

Sådan kommer du i god form efter din fødsel

28-09-2021
Der kan ikke være nogen tvivl om, at det slider på kroppen at komme gennem både graviditet og fødsel

Går du igennem en svær skilsmisse? Læs med her

20-09-2021
Det kan godt føles som en lang og meget besværlig proces, når I skal til at gå igennem skilsmissen. Du sidder måske også med mange spørgsmål, og det kan være svært at overskue nogle af de ting, der skal til at ske. Vi giver dig i denne artikel nogle gode råd til, hvordan det kan blive nemmere for dig at håndtere sagen

Guide: Her er den nye iPhone 13

14-09-2021
Er du en af dem, der i længere tid utålmodigt har ventet på, at Apple ville lancere deres nyeste iPhone 13, er ventetiden nu ovre.

Afslut et godt samarbejde med en fratrædelsesaftale

13-09-2021
En fratrædelsesaftale giver mulighed for at afslutte et godt samarbejde på en mere værdig måde

Sjov på hjul for alle aldersgrupper

08-09-2021
Uanset om du har en drøm om at lære at skate, eller du har været i sporten i mange år, så er det altid rart at have udstyr, der er helt up to date

Du kan nemt få hjælp til bogføring uanset mængden af arbejde

02-09-2021
Uanset behovet i din virksomhed kan du nemt finde en ny medarbejde til regnskab, som er klar til at træde til med kort varsel


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online