Opførelsen af kunstgræsbanen er startet - Følg udviklingen her

22. juli 2021

De første spæde skridt er taget til opførelsen af Havdrup kunstgræsanlæg. Denne nyhed opdateres jævnligt med billeder fra arbejdet med anlægget.

Arbejdet er startet med at træerne på langsiden mod Havdrup Idrætscenter er blevet fældet. De skulle alligevel have været fældet, da træerne var syge, men det giver også mulighed for at åbne det nye kunstgræsanlæg op.


Vi tror på at vi får et super anlæg, hvor vi får det krydret med lidt stadion stemning.
Anlægget kommer til at indeholde en 11-mands bane og tre 3-mands baner, med hegn imellem, så begge baner kan bruges samtidig.


Det bliver den bedste kvalitet af 3G kunstgræs, og anlægget kommer til at have lysanlæg, så vi kan benytte anlægget i aftentimerne i vinter halvåret.
Anlægget bliver hegnet ind med et område ind mod hallen, hvor vi vil prøve at skabe de bedste rammer for tilskuere, samt muligheder for lidt socialt klubliv.


Anlægget forventes klar til brug slut oktober.
Vi opdaterer når vi ved mere.


Endnu engang 1000 TAK til alle jer der har bidraget, og har gjort dette er muligt.


Følg arbejdet med anlægget her

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen Havdrup Fodbold


Flere artikler

Om politiske forslag i et valgår: Er det bare valgflæsk?

02-08-2021
Vi bliver tit mødt af spørgsmål som “Hvorfor har I ikke foreslået det før?" og “Er det ikke bare noget, I foreslår, fordi det er valgår?" Og det er helt retfærdige spørgsmål at stille, og det svarer vi meget gerne på.

Kørekort til 17 årige

02-08-2021
Hvis du skal have kørekort til bil eller motorcykel, skal du også have et lovpligtigt, færdselsrelateret førstehjælpskursus á 8 timers varighed. UngSolrød udbyder et antal kurser alt efter hvor mange der melder sig.

Grafik er også kunst – se selv!

29-07-2021
Udstilling Solrød Bibliotek og Kulturhus i august

LOPPEMARKED i Solrød Landsby

29-07-2021
Vi genoptager traditionen

Sjov Sommer – Sæbe Eventyr Hold A

29-07-2021
Vi skal arbejde med en vegetabilsk, glycerinbaseret sæbebase, hvor du selv blander den duft og farve i, som du bare er vild med.

Til alle Mitfordmordene-fans - der er en ny privatdetektiv i byen!

29-07-2021
Så er den her! Læs Jacqueline Winspears underholdende og populære, historiske spændingsserie om den handlekraftige privatdetektiv Maisie Dobbs i mellemkrigstidens London.

Filmstriben i sommerferien

29-07-2021
Når du har fanget alle krabberne på stranden, læst alle dine feriebøger eller det bare er kedeligt vejr, så er det tid til Filmstriben!

Tag på bonderøvsferie på Greve Museum

26-07-2021
Så er det tid til at finde den indre bonderøv frem

Kom ned i gear - læs en fårebog

26-07-2021
Det lyder måske lidt fjollet, men bøger om at hyrde får giver ro i tankerne og sænker blodtrykket ... Den påstand vover bibliotekar Tania i hvert fald. Uden videnskabelige beviser, bygger Tania sin påstand på egen erfaring med bøgerne ''Fåredagbogen'' af Axel Lindén og ''Fårehyrdens dagbog'' af James Rebanks.

Din hjerne - din personlige dagbog

26-07-2021
Hjernen er vores helt personlige dagbog. Med moderne teknikker som MR-skanning bliver vi bedre og bedre til at se de spor alder, livsstil og sygdom sætter.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online