Solrøds Venstre-borgmester: ”Vi er Solrøds fremtid”

12. juli 2021

"Vi – alle solrødborgere med stemmeret – kan være med til at forme Solrøds fremtid, når vi går til stemmeurnerne i november," siger Solrøds borgmester Niels Hörup (V).

Hos Venstre i Solrød kan man ikke mærke, at sommerferien nærmer sig. Tværtimod har der været højt tempo de seneste uger, hvor partiet har offentliggjort ny bestyrelse samt præsenteret kandidaterne til kommunevalget d. 16. november 2021. Fra i dag, på Venstre i Solrøds hjemmeside, kan man læse endnu en nyhed, nemlig partiets slogan for valgkampen 2021: ”Solrød for fremtiden”. 

For borgmester Niels Hörup lægger det nye slogan sig i naturlig forlængelse af den vision, som partiet gik til valgkamp på i 2017:

”Vi gik til valg på, at Solrød skal være et godt og trygt sted at leve og bo – et Solrød for alle: ”Dit og mit Solrød”. Det understøttede vores vision om at skabe det bedste sted at leve og bo i hovedstadsområdet, og vores nye slogan er en helt naturlig forlængelse af den vision. Vi ønsker et Solrød, som på alle måder er sikret for fremtiden: Bæredygtigt, økonomisk velfunderet, menneskeligt og politisk stabilt,” uddyber Niels Hörup.


Niels Hörup har varetaget borgmesterposten siden 1. januar 2006. Tidligere har han siddet i byrådet 1986 til 1988 og igen fra 1996 og frem til i dag. Selv om både han og Venstre i Solrød har en lang historie i Solrød Kommunes byråd, er den kommende valgkamp bestemt ikke noget, hverken Niels Hörup eller resten af kandidatholdet tager let på:

”Det er et stort ansvar, som Solrøds borgere lægger i vores hænder, når de sætter deres kryds ved Venstres kandidater. For os er det derfor helt afgørende, at vi gør os fortjent til den store tillid ved hele tiden at øge vores langsigtede ambitioner for Solrød Kommune. Opnår vi et genvalg, får vi muligheden for at planlægge langt frem og bygge videre på de solide resultater, som med et bredt samarbejde i byrådet er realiseret i løbet af den seneste valgperiode,” forklarer Niels Hörup og tilføjer: ”Og vores slogan ”Solrød for fremtiden” er et håndslag til vælgerne på, at vi igen i næste periode vil leve op til deres tillid.”

Visionerne bag Venstre i Solrøds politik uddybes i Venstres valgprogram for 2021, som offentliggøres efter sommerferien. På venstresolrod.dk kan man se listen over Byens Hold - alle Venstre i Solrøds kandidater til kommunalvalget i 2021.


Flere artikler

Hastighedskontrol ved skole – Karlslunde Landevej, Karlslunde

14-10-2021
Fra kl. 12:30 og to timer frem havde færdselspolitiet taget opstilling med et lasermålerudstyr ud for en skole, så hastigheden på de trafikanter, der passerede skolen, kunne kontrolleres.

Konservative vil nedsætte konkret støjudvalg i Solrød Kommune

14-10-2021
Arbejdet med at minimere støjen fra Køge Bugt-motorvejen bør fokuseres og formaliseres yderligere, og det fortjener mere politisk opmærksomhed og vedholdenhed. Det mener den konservative borgmesterkandidat Jan Færch, der derfor nu stiller forslag om, at byrådet efter valget nedsætter et konkret støjudvalg i kommunen, der skal arbejde videre med de forskellige muligheder.

PARTIFORMAND JAKOB ELLEMANN-JENSEN BESØGER SOLRØD

12-10-2021
I morgen, onsdag den 13. oktober, gæster Venstres formand Jakob Ellemann-
Jensen Solrød

Jubiii – Efterårsferie!

11-10-2021
Kom en tur i Solrød Center i efterårsferien, hvor vi har pyntet op til Halloween og få en (u)hyggelig oplevelse med vores populære børnebillet under åben himmel.

SOLRØD KAN MERE

11-10-2021
Socialdemokratiet har en klar målsætning om at vinde borgmesterposten i Solrød Kommune, og tirsdag den 5. oktober præsenterede Socialdemokratiet deres valgprogram for 2022 – 2025 under sloganet SOLRØD KAN MERE.

50 års Jubilæum i Solrød Billard Klub

11-10-2021
I Solrød Billardklub kan vi nu, med stor glæde, se frem til, at skulle fejre vores 50 års Jubilæum. I den anledning inviterer vi fredag d. 22. oktober kl. 15:30-18:30
 til reception, og åbent hus, i vores dejlige klublokaler på adressen: 
Solrød Skole, Højagervænget 21, 2680 Solrød Strand.

Pimp dit værelse

11-10-2021
Gør dit værelse Instagram-klar med skønne DIY-projekter, der både pynter på væggene og i dit feed.

Livestream - Yngre med årene

11-10-2021
Professor Bente Klarlund Pedersen fortæller om hvordan forskning viser at ikke bare din livsstil, men også livsindstilling - er med til, i et vist omfang - at bestemme om du vil dø som en rask 90-årig eller som en syg 80-årig.

Det nye arrangementsprogram er landet!

11-10-2021
Det nye arrangementsprogram er kommet fra trykken - og vi glæder os til at dele det med dig.

Foredrag om skam i Solrød Center

11-10-2021
LAP Køge og Omegn afholder et foredrag om emnet skam
, tirsdag den 16. november fra klokken 13.30 til 15.45 i I Aktivitet- og Frivilligcenteret.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online