2020 HAR VÆRET ET GODT ÅR

6. maj 2021

2020 har været endnu et godt år for Solrød Kommune, hvor der trods coronapandemien har været fokus på fremgang og vækst.

Takket være engangsindtægter fra salget af jord fra Trylleskov Strand, Havdrup Vest, Green Hills og Erhvervskilen har vi også en solid kassebeholdning, som sikrer os en stabil økonomi de kommende år.

Det er rigtig godt, fordi vi i årene, der kommer, ikke har et stort nok overskud til at dække anlægsinvesteringerne, og vi kommer derfor til at bruge ca. 80 mio. kr. af kassebeholdningen de næste to år til forskellige planlagte anlægsprojekter som fx en udbygning af idrætsfaciliteterne ved Solrød Idrætscenter, Strandens Hus og en nødvendig udbygning af Plejecenter Christians Have.


En kommune skal naturligvis ikke være en sparekasse, men det er nødvendigt, at vi har en robust økonomi. Det gør, at vi kan investere i udvikling af kommunen, håndtere uforudsete økonomiske udfordringer og passe godt på borgerne.

Så selvom kassebeholdningen lige nu ser stor ud, skal vi huske på, at mange af pengene er øremærket til de kommende år, de kommer fra engangsindtægter, som vi ikke får igen – og pengene kan som bekendt kun bruges en gang.

Venlig hilsen
Niels Hörup
Borgmester

Kilde: Venstre Solrød


Flere artikler

Hastighedskontrol ved skole – Karlslunde Landevej, Karlslunde

14-10-2021
Fra kl. 12:30 og to timer frem havde færdselspolitiet taget opstilling med et lasermålerudstyr ud for en skole, så hastigheden på de trafikanter, der passerede skolen, kunne kontrolleres.

Konservative vil nedsætte konkret støjudvalg i Solrød Kommune

14-10-2021
Arbejdet med at minimere støjen fra Køge Bugt-motorvejen bør fokuseres og formaliseres yderligere, og det fortjener mere politisk opmærksomhed og vedholdenhed. Det mener den konservative borgmesterkandidat Jan Færch, der derfor nu stiller forslag om, at byrådet efter valget nedsætter et konkret støjudvalg i kommunen, der skal arbejde videre med de forskellige muligheder.

PARTIFORMAND JAKOB ELLEMANN-JENSEN BESØGER SOLRØD

12-10-2021
I morgen, onsdag den 13. oktober, gæster Venstres formand Jakob Ellemann-
Jensen Solrød

Jubiii – Efterårsferie!

11-10-2021
Kom en tur i Solrød Center i efterårsferien, hvor vi har pyntet op til Halloween og få en (u)hyggelig oplevelse med vores populære børnebillet under åben himmel.

SOLRØD KAN MERE

11-10-2021
Socialdemokratiet har en klar målsætning om at vinde borgmesterposten i Solrød Kommune, og tirsdag den 5. oktober præsenterede Socialdemokratiet deres valgprogram for 2022 – 2025 under sloganet SOLRØD KAN MERE.

50 års Jubilæum i Solrød Billard Klub

11-10-2021
I Solrød Billardklub kan vi nu, med stor glæde, se frem til, at skulle fejre vores 50 års Jubilæum. I den anledning inviterer vi fredag d. 22. oktober kl. 15:30-18:30
 til reception, og åbent hus, i vores dejlige klublokaler på adressen: 
Solrød Skole, Højagervænget 21, 2680 Solrød Strand.

Pimp dit værelse

11-10-2021
Gør dit værelse Instagram-klar med skønne DIY-projekter, der både pynter på væggene og i dit feed.

Livestream - Yngre med årene

11-10-2021
Professor Bente Klarlund Pedersen fortæller om hvordan forskning viser at ikke bare din livsstil, men også livsindstilling - er med til, i et vist omfang - at bestemme om du vil dø som en rask 90-årig eller som en syg 80-årig.

Det nye arrangementsprogram er landet!

11-10-2021
Det nye arrangementsprogram er kommet fra trykken - og vi glæder os til at dele det med dig.

Foredrag om skam i Solrød Center

11-10-2021
LAP Køge og Omegn afholder et foredrag om emnet skam
, tirsdag den 16. november fra klokken 13.30 til 15.45 i I Aktivitet- og Frivilligcenteret.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online