Affaldsindsamling i Solrød Kommune 2021

1. april 2021

Den 18. april 2021 går Solrød Kommune helt "Amok" med affaldsindsamlinger!

Ikke mindre end 14 indsamlinger i Solrød Kommune har tilmeldt sig DN’s Affaldsindsamling.

Man kan finde en indsamling i nærheden, ved at gå ind på https://www.affaldsindsamlingen.dk/find-indsamling/ vælg filter og derefter vælge Solrød kommune. Så kommer de fleste af de 14 indsamlingssteder frem.

Der er indsamlinger der starter fra Trylleskoven (P-pladsen), Solrød Landsby (v. Kirken), Solrød Center (v. Rådhuset), Maglekæret 5, Jersie Station, Jersie Mose, Kalkgraven, Havdrup Center, Havdrup (v. Fiskebroen), Havdrup til Solrød (p-pladsen v. Stenløkke), Gl. Havdrup (v. Kirken).

Så kom bare med, vejret bliver et eller andet man skal klæde sig på til, men handsker og og godt humør skal medbringes.

Grønt Råd og DN Solrød sørger for at der også bliver lidt festdag ud af det, naturligvis under hensyntagen til de på tidspunktet gældende forsamlingsregler og iagttagelse af forholdsregler så vi undgår smittespredning.

Alle indsamlingssteder starter kl. 10.00 og slutter ca. kl. 12.00, så man kan nå at komme til enten Solrød Center ved Rådhuset eller til Havdrup Center kl. 12.30.

De to steder vil affaldet blive samlet i en bunke for at illustrere problemet med henkastning af affald.

Derefter vil der blive mulighed for Sandwich og sodavand til alle affaldsheltene.

Arrangementerne i Centrene, er KUN for deltagere i affaldsindsamlingerne, og det bliver markeret på stedet, så vi kan overholde forsamlingsreglerne.

 
Håber at vi ses

Egon PetersenFlere artikler

Debatten om kommunekassen og Erhvervskilen og Green Hills

19-04-2021
I sommeren 2019 rasede debatten om byggemodningen af Erhvervskilen og Green Hills ville koste kommunekassen mindst 50 mio kr.

Ramasjang Redder Frøerne - Vil du være med?

19-04-2021
Ramasjang og DR har sat sig for at redde en gruppe dyr i Danmark – nemlig frøerne. Det kan dig og din familie også være med til i den kommende tid, hvor der både er TV, læringsmateriale og liveevents om frøer.

Online foredrag om psykisk sygdom

19-04-2021
Solrød Bibliotek og Kulturhus inviterer dig til online foredrag med overlæge og ph.d Bjørn H. Ebdrup fra Psykiatrisk Center Glostrup.

Læsestof til en god Ramadan

15-04-2021
Ramadanen fejres i år mellem den 13. april og den 12. maj. Det marker vi med en liste over bøger for både børn og voksne. God Ramadan!

Aflever inden 6. maj og undgå gebyrer

15-04-2021
Vi begynder at tilskrive gebyrer igen den 6. maj. Det vil sige, at du skal aflevere inden 6. maj for at undgå gebyrer og bøder. Du kan allerede nu aflevere i vores click & collect-tider eller postkasserne.

Kommunens største handelsstandsforening inviterede på borgmester-kaffe

15-04-2021
Både coronakrisen, digitalisering og nethandel var blandt samtaleemnerne, da borgmester Niels Hörup besøgte Solrød Centerforening som en del af kommunens virksomhedsindsats.

Grøn melder klar til sommer med fællesskab og livemusik – og dobbelt så mange koncertdage

15-04-2021
Publikum kan godt begynde at glæde sig: Til sommer står den nemlig på fest, fællesskab og livemusik i absolut topklasse, når danskerne inviteres med til hele 16 gange Grøn Koncert rundt om i landet. Tuborg og Muskelsvindfonden er klar med en ambitiøs plan for en ansvarlig afvikling af sommerens koncerter. Dette vil bl.a. betyde, at publikum bliver inddelt i sektioner på koncertpladserne, der kan skaleres op og ned efter myndighedernes anbefalinger.

Feriehjælp: Dansk Folkehjælp forventer at sætte trist rekord

15-04-2021
I 2020 modtog Dansk Folkehjælp ansøgning om feriehjælp fra 5.765 børnefamilier, hvilket udgjorde en stigning på 50% i forhold til 2019. Frem til den 30. april kan fattige danskere igen søge om Feriehjælp hos organisationen, og generelsekretær Klaus Nørlem spår, at antallet af ansøgere igen i år vil sætte en trist rekord. Det skyldes primært Corona-krisen – der har ramt den fattigste del af befolkningen hårdt.

Bliver det nye biogasanlæg bygget på et naturbeskyttet § 3-område?

12-04-2021
I forbindelse med det kommende biogasbyggeri i Solrød har kommunen undladt at undersøge byggearealets naturstatus som helt særligt § 3 naturbeskyttet område. Foreningen Bevar Naturen i Solrød har derfor indklaget Solrød Kommunes miljøgodkendelse af Solrød Bioenergi ApS til Miljø- og Fødevareklagenævnet.

Filmaften i Karlslunde Sognegård

12-04-2021
Alle er velkommen til filmaften i Karlslunde Sognegård. Vi ser filmen "Gravity" tirsdag d. 27. april, Kl. 19:00 til kl. 21:45.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online