Gør din have mere hyggelig med nogle af disse tiltag

29. marts 2021

Du får her nogle idéer til, hvordan du kan gøre din have mere hyggelig

Vi nærmer os så småt sommer, så det er tid til at bruge en hel masse tid udendørs. Hvis du er så heldig at have en have, kan du bruge en masse timer derude. Det kræver selvfølgelig, at du har en indbydende have, som du har lyst til at bruge tid i.

Du får her nogle idéer til, hvordan du kan gøre din have mere hyggelig.

Lys din have op på sommeraftener
Der er intet så hyggeligt som at sidde udenfor på lune sommeraftener. Når det begynder at blive mørkt, behøver du ikke at rykke dig indenfor. I stedet kan du lyse din have op på en eller anden måde.

Det kan du f.eks. gøre ved hjælp af udendørs led lamper - køb udendørs lamper led her. Du kan også lyse din have op med levende ild i form af lanterner eller fakler.

Der er fordele og ulemper ved begge dele. Du skal vælge led lamper udendørs, hvis du gerne vil have en løsning, der er nem at bruge. Du kan i stedet vælge levende ild, hvis du kan lide den hygge, som ild altid giver.

Lav et bålsted i din have
Ild er som sagt altid med til at skabe en eller anden form for hygge. Derfor er det også rigtig hyggeligt at have et bålsted, fordi du altid kan sætte dig der med din familie eller venner over et bål på en sommeraften. Det er der, du kan sidde og riste skumfiduser, bage snobrød eller blot suge en masse varme til dig.

Du kan lave din egen bålplads i din have, men du kan også købe et bålfad til din terrasse, hvis du er til en mere fleksibel og nem løsning. Igen kommer det helt an på, hvilket design og hvilken stemning du er mest til.
Flere artikler

Sådan virker Cannabis Sativa på din krop

26-03-2021
Hvad er Cannabis Sativa. Læs med her og bliv klogere netop det

Du kan finde dykkerure fra Citizen – men hvad byder de på?

12-03-2021
Alle, der ønsker et robust og vandtæt armbåndsur, kan med fordel overveje at få fingrene i et fancy dykkerur

Sådan kommer du bedst i mål med renovering af køkken og bad

25-02-2021
Du kan sagtens være med til at bygge sammen med professionelle

Sådan løser du udfordringerne ved et hjemmekontor

21-01-2021
Med den hærgende globale pandemi, der raser over Danmark, er mange af os blevet tvunget til at flytte arbejdet, og dermed også kontoret, hjem i forsøget på at undgå smittespredning

Sådan får du bedre styr på økonomien i det nye år

21-01-2021
Det kan virke uoverskueligt og anstrengende at planlægge økonomien i det nye år. Det er aldrig sjovt at sidde endeløse timer med excel-ark og regninger. Heldigvis er der masser af hjælp at hente, så du ikke skal gøre det hele selv

Tøv ikke med bekæmpelse af skadedyr

20-01-2021
Har du nogensinde været plaget af skadedyr i dit hjem? Hvis ja, så kan du nok nikke genkendende til, hvor ubehageligt og ubelejligt det er

Sikr den digitale fremtid i din virksomhed

15-01-2021
Dell Technologies leverer din digitale fremtid

Slip effektivt af med din halsbrand én gang for alle

22-12-2020
Halsbrand og sure opstød er en udbredt lidelse for rigtig mange danskere og kan opstå som enkelte tilfælde eller stå på over længere perioder


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online