Brug feriepengene i vores lokale butikker

25. marts 2021

Af Jan Færch, konservativ borgmesterkandidat og byrådsmedlem i Solrød Kommune

I netop disse uger kan alle danskere få de resterende to ugers feriepenge udbetalt. Det er noget, som Det Konservative Folkeparti længe har kæmpet for på Christiansborg, og vi er rigtigt glade for, at vi har været med til at få det til at lykkes.

Det er danskernes egne penge, og derfor giver det meget fin mening, at de får dem udbetalt, så de selv kan bestemme over dem. Alt andet ville ikke være ‘Færch’.

Men nu får vi dem altså, hvis vi vil have dem, og i den forbindelse vil jeg gerne dele en opfordring til alle i Solrød Kommune: Brug nogle af pengene her i kommunen, hvis du kan. Vores lokale erhvervsliv har lidt nok under Corona-nedlukningen, og hvis vi hver især kan gøre en lille forskel ved at støtte en lokal forretning, så synes jeg virkelig, de fortjener det.

eg kan godt afsløre, at erhvervslivet ligger Det Konservative Folkeparti meget nært, og det sidder altid på rygraden hos os i politiske forhandlinger. Men lige nu og her gælder hver enkelt krone i hverdagen oven på en forfærdeligt hård periode, og derfor synes jeg, at vores lokale forretninger fortjener lidt ekstra kærlighed og lidt ekstra støtte fra os alle.

Derfor: Husk caféen, cykelhandleren, tøjbutikken, urmageren og alle de andre. Husk, at hvis vi gerne vil have, at de små, lokale butikker skal ligge der i morgen, så skal vi bruge dem i dag.

Jan Færch
Konservativ borgmesterkandidat og byrådsmedlem i Solrød KommuneFlere artikler

Stressramte i Folketinget

19-04-2021
Folketingsmedlemmers brug af sygeorlov burde tages op til revision.

Radio Loud

12-04-2021
Farvel til en succes og goddag til en fiasko

Konservative siger nej til bilfri søndage i Solrød Kommune

08-04-2021
Det klinger lidt 70´er- og oliekriseagtigt, men det er ikke desto mindre nu den socialdemokratiske regerings politik, at de danske kommuner - herunder Solrød Kommune - skal have lov til at indføre bilfri søndage, hvis de vil det. Men det vil Det Konservative Folkeparti ikke være med til.

Trafikstøjen i Solrød glemmes totalt i S-regeringens infrastrukturplan

08-04-2021
Selvom den motorvej, der stryger lige igennem skønne Solrød Kommune, er en af landets absolut mest trafikerede og dermed mest støjplagende veje, er den blevet totalt glemt i den nye infrastrukturplan, som S-regeringen præsenterede torsdag. Og det er for dårligt.

VM i Qatar

05-04-2021

Nej til serviceforringelser for de ældre

18-03-2021
Vi løser ikke udfordringerne i hjemmeplejen ved serviceforringelser og øget brugerbetaling.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online