En folketingskandidat med X-faktor er valgt

25. marts 2021

En folketingskandidat med X-faktor er valgt til at overtage Bertel Haarders valgkreds

Efter 40 år i dansk politik meddelte Bertel Haarder i februar, at han ikke havde tænkt sig at genopstille til næste folketingsvalg. Dermed har Venstre i Greve/Solrød-kredsen skulle finde en ny folketingskandidat, og i aftes valgte Venstres medlemmer så enstemmigt Charlotte Bisserup Bechfeldt, som hans efterfølger på et digitalt opstillingsmøde.

Om valget af Charlotte Bisserup Bechfeldt som Greve/Solrød-kredsens nye folketingskandidat og som sin efterfølger udtaler Bertel Haarder:

- Charlotte er et naturtalent med lige dele borgerlig, liberal og national profil. Hun har sunde holdninger til, hvad det offentlige skal blande sig i. Hun er en slider, der sætter sig mål og ikke giver op så let. Det var flot, at hun som ny kandidat fik 4.088 stemmer sidste gang og blev første suppleant. Ved næste valg skal hun have det sidste skub ind i Folketinget.

Formand for Venstres kredsbestyrelse i Greve/Solrød-kredsen, Kim Sunesen, deler Bertel Haarders begejstring for kredsens nye kandidat:

- Charlotte har det man kan kalde X-faktor. Hun er talentfuld, ambitiøs og så kæmper hun for, hvad hun tror på. Jeg ser utrolig meget frem til samarbejdet med Charlotte, og er helt overbevist om, at hun bliver et kæmpe aktivt for Greve/Solrød-kredsen og vores lokalområde, siger Kim Sunesen, der er formand Venstres kredsbestyrelse i Greve/Solrød-kredsen.

Charlotte Bisserup Bechfeldt var opstillet til sidste folketingsvalg og opnåede ved valget 4.088 stemmer, og er i dag 1. suppleant for Venstre til Folketinget.

- Min far har boet i Greve i mange år, så jeg har været her en del igennem min opvækst og føler, at jeg kender området godt. Jeg glæder mig dog til at komme endnu mere rundt i både Greve og Solrød og blive inspireret i mit politiske arbejde af de mange ildsjæle, virksomheder og foreninger, som er i de to kommuner, siger Charlotte Bisserup Bechfeldt, som til dagligt arbejder i konsulenthuset Rud Pedersen.   

Venstre Greve/Solrød


Flere artikler

Debatten om kommunekassen og Erhvervskilen og Green Hills

19-04-2021
I sommeren 2019 rasede debatten om byggemodningen af Erhvervskilen og Green Hills ville koste kommunekassen mindst 50 mio kr.

Ramasjang Redder Frøerne - Vil du være med?

19-04-2021
Ramasjang og DR har sat sig for at redde en gruppe dyr i Danmark – nemlig frøerne. Det kan dig og din familie også være med til i den kommende tid, hvor der både er TV, læringsmateriale og liveevents om frøer.

Online foredrag om psykisk sygdom

19-04-2021
Solrød Bibliotek og Kulturhus inviterer dig til online foredrag med overlæge og ph.d Bjørn H. Ebdrup fra Psykiatrisk Center Glostrup.

Læsestof til en god Ramadan

15-04-2021
Ramadanen fejres i år mellem den 13. april og den 12. maj. Det marker vi med en liste over bøger for både børn og voksne. God Ramadan!

Aflever inden 6. maj og undgå gebyrer

15-04-2021
Vi begynder at tilskrive gebyrer igen den 6. maj. Det vil sige, at du skal aflevere inden 6. maj for at undgå gebyrer og bøder. Du kan allerede nu aflevere i vores click & collect-tider eller postkasserne.

Kommunens største handelsstandsforening inviterede på borgmester-kaffe

15-04-2021
Både coronakrisen, digitalisering og nethandel var blandt samtaleemnerne, da borgmester Niels Hörup besøgte Solrød Centerforening som en del af kommunens virksomhedsindsats.

Grøn melder klar til sommer med fællesskab og livemusik – og dobbelt så mange koncertdage

15-04-2021
Publikum kan godt begynde at glæde sig: Til sommer står den nemlig på fest, fællesskab og livemusik i absolut topklasse, når danskerne inviteres med til hele 16 gange Grøn Koncert rundt om i landet. Tuborg og Muskelsvindfonden er klar med en ambitiøs plan for en ansvarlig afvikling af sommerens koncerter. Dette vil bl.a. betyde, at publikum bliver inddelt i sektioner på koncertpladserne, der kan skaleres op og ned efter myndighedernes anbefalinger.

Feriehjælp: Dansk Folkehjælp forventer at sætte trist rekord

15-04-2021
I 2020 modtog Dansk Folkehjælp ansøgning om feriehjælp fra 5.765 børnefamilier, hvilket udgjorde en stigning på 50% i forhold til 2019. Frem til den 30. april kan fattige danskere igen søge om Feriehjælp hos organisationen, og generelsekretær Klaus Nørlem spår, at antallet af ansøgere igen i år vil sætte en trist rekord. Det skyldes primært Corona-krisen – der har ramt den fattigste del af befolkningen hårdt.

Bliver det nye biogasanlæg bygget på et naturbeskyttet § 3-område?

12-04-2021
I forbindelse med det kommende biogasbyggeri i Solrød har kommunen undladt at undersøge byggearealets naturstatus som helt særligt § 3 naturbeskyttet område. Foreningen Bevar Naturen i Solrød har derfor indklaget Solrød Kommunes miljøgodkendelse af Solrød Bioenergi ApS til Miljø- og Fødevareklagenævnet.

Filmaften i Karlslunde Sognegård

12-04-2021
Alle er velkommen til filmaften i Karlslunde Sognegård. Vi ser filmen "Gravity" tirsdag d. 27. april, Kl. 19:00 til kl. 21:45.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online