Ny mand i byrådet: Morten Scheelsbeck tager over for Hans Odder

25. marts 2021

Efter 12 år i Solrød Byråd er den konservative byrådspolitiker Hans Odder trådt ud af byrådet og har overladt pladsen til den 38-årige suppleant Morten Scheelsbeck.

Da byrådsmødet 22. marts 2021 løb af stablen i Solrød Kommune var det med en ny mand i byrådsgruppen. 38-årige Morten Scheelsbeck har nemlig overtaget det konservative byrådsmedlem Hans Odders plads, efter han af arbejdsmæssige årsager er trådt ud af byrådet efter 12 år i lokalpolitik. 

”Vi er flere i byrådet, der allerede kender Morten rigtig godt, fordi han tidligere har været en del af byrådet. Jeg kender Morten som en meget engageret politiker, og på byrådets vegne ønsker jeg ham hjerteligt velkommen tilbage i byrådet. Samtidig vil jeg gerne vil takke Hans for hans store engagement i byrådsarbejdet – vi har ikke altid været enige, men vi har altid haft et rigtig godt samarbejde og en god tone imellem os, og jeg har meget stor respekt for ham,” siger borgmester Niels Hörup.


Morten Scheelsbeck, der tidligere har siddet i Solrød Byråd fra 2013-2017, er blevet medlem af Familie- og Uddannelsesudvalget.

”Det var fire spændende år, da jeg sidst var en del af byrådet, og jeg har glædet mig rigtig meget til at kaste mig over byrådsarbejdet igen. Jeg brænder for hele paletten af politiske områder, men som far til     

tre børn på 2, 4, og 7 år har jeg en særlig interesse i dagtilbuds- og skoleområdet, som jeg jo også har personlige erfaringer med gennem mine børn,” siger Morten Scheelsbeck.

Morten Scheelsbeck blev en del af Solrød Byråd den 1. marts 2021, som også er datoen for Hans Odders udtræden af byrådet.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Debatten om kommunekassen og Erhvervskilen og Green Hills

19-04-2021
I sommeren 2019 rasede debatten om byggemodningen af Erhvervskilen og Green Hills ville koste kommunekassen mindst 50 mio kr.

Ramasjang Redder Frøerne - Vil du være med?

19-04-2021
Ramasjang og DR har sat sig for at redde en gruppe dyr i Danmark – nemlig frøerne. Det kan dig og din familie også være med til i den kommende tid, hvor der både er TV, læringsmateriale og liveevents om frøer.

Online foredrag om psykisk sygdom

19-04-2021
Solrød Bibliotek og Kulturhus inviterer dig til online foredrag med overlæge og ph.d Bjørn H. Ebdrup fra Psykiatrisk Center Glostrup.

Læsestof til en god Ramadan

15-04-2021
Ramadanen fejres i år mellem den 13. april og den 12. maj. Det marker vi med en liste over bøger for både børn og voksne. God Ramadan!

Aflever inden 6. maj og undgå gebyrer

15-04-2021
Vi begynder at tilskrive gebyrer igen den 6. maj. Det vil sige, at du skal aflevere inden 6. maj for at undgå gebyrer og bøder. Du kan allerede nu aflevere i vores click & collect-tider eller postkasserne.

Kommunens største handelsstandsforening inviterede på borgmester-kaffe

15-04-2021
Både coronakrisen, digitalisering og nethandel var blandt samtaleemnerne, da borgmester Niels Hörup besøgte Solrød Centerforening som en del af kommunens virksomhedsindsats.

Grøn melder klar til sommer med fællesskab og livemusik – og dobbelt så mange koncertdage

15-04-2021
Publikum kan godt begynde at glæde sig: Til sommer står den nemlig på fest, fællesskab og livemusik i absolut topklasse, når danskerne inviteres med til hele 16 gange Grøn Koncert rundt om i landet. Tuborg og Muskelsvindfonden er klar med en ambitiøs plan for en ansvarlig afvikling af sommerens koncerter. Dette vil bl.a. betyde, at publikum bliver inddelt i sektioner på koncertpladserne, der kan skaleres op og ned efter myndighedernes anbefalinger.

Feriehjælp: Dansk Folkehjælp forventer at sætte trist rekord

15-04-2021
I 2020 modtog Dansk Folkehjælp ansøgning om feriehjælp fra 5.765 børnefamilier, hvilket udgjorde en stigning på 50% i forhold til 2019. Frem til den 30. april kan fattige danskere igen søge om Feriehjælp hos organisationen, og generelsekretær Klaus Nørlem spår, at antallet af ansøgere igen i år vil sætte en trist rekord. Det skyldes primært Corona-krisen – der har ramt den fattigste del af befolkningen hårdt.

Bliver det nye biogasanlæg bygget på et naturbeskyttet § 3-område?

12-04-2021
I forbindelse med det kommende biogasbyggeri i Solrød har kommunen undladt at undersøge byggearealets naturstatus som helt særligt § 3 naturbeskyttet område. Foreningen Bevar Naturen i Solrød har derfor indklaget Solrød Kommunes miljøgodkendelse af Solrød Bioenergi ApS til Miljø- og Fødevareklagenævnet.

Filmaften i Karlslunde Sognegård

12-04-2021
Alle er velkommen til filmaften i Karlslunde Sognegård. Vi ser filmen "Gravity" tirsdag d. 27. april, Kl. 19:00 til kl. 21:45.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online