40 år i Solrød Kommune: Carl Martin har fået Dronningens Fortjenstmedalje

11. marts 2021

Efter 40 års tro tjeneste i Solrød Kommune - og ikke mindst 40 år som en god kollega - fik teknisk servicemedarbejder Carl Martin Limbrecht den 9. marts 2021 Dronningens Fortjenstmedalje.

For 64-årige servicemedarbejder Carl Martin Limbrecht var tirsdag den 9. marts 2021 en helt særlig dag. Det var nemlig dagen, hvor borgmester Niels Hörup overrakte Dronningens Fortjenstmedalje for 40 års tro tjeneste i Solrød Kommune.

Og den vellidte servicemedarbejder blev da også modtaget med manér, da han ankom til Munkekærskolen, hvor han til dagligt arbejder, for at modtage sin hæder. Elever fra skolen havde nemlig dannet en flagallé, som Carl Martin Limbrecht skulle gå igennem til lyden af hujende og klappende kolleger og elever. Dagen igennem blev han fejret på coronavenlig manér af kolleger fra hele kommunen.


”Carl Martin er et ualmindeligt dejligt menneske, der først og fremmest kærer sig om andre mennesker, og en virkelig god kollega, og det er ingen tvivl om, at han igennem alle årene har været – og stadig er - en stor gevinst for Solrød Kommune,” siger Janne Kiel, der er leder af Ejendomscenteret.

Carl Martin Limbrecht har prøvet lidt af hvert i sine 40 år i Solrød Kommune. Det hele startede med en stilling som halassistent i Solrød Idrætscenter i 1981, og siden dengang har Carl Martin Limbrecht både arbejdet på Uglegårdsskolen, den tidligere Jersie Skole og det, der i sin tid hed Undervisnings- og Kulturforvaltningen i Solrød Kommune. I dag er Carl Martin Limbrecht teknisk servicemedarbejder på Munkekærskolen, hvor både ansatte og elever er meget glade for ham. 

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Snart kan du blive kviktestet fem dage om ugen i Havdrup

15-04-2021
Falcks walk in kviktestcenter i Havdrup, hvor der testet med den korte vatpind, holder fra mandag den 19. april 2021 åbent fem dage om ugen fra kl. 9-19.

Ny partnerskabsaftale mellem Solrød Kommune og Solrød Gymnasium er nu underskrevet

15-04-2021
Parløbet mellem Solrød Kommune og Solrød Gymnasium har altid været stærkt og tæt, og nu har parterne underskrevet en ny, dynamisk partnerskabsaftale, der har grobund i kommunens dannelsesstrategi.

Nu kan du blive vaccineret lokalt

08-04-2021
Du kan blive vaccineret i Region Sjællands vaccinationscenter i Aktivitets- og Frivilligcenteret, hvis du har modtaget en invitation og skal vaccineres med den vaccine, som regionen vaccinerer med.

Sådan finder du dit coronapas

08-04-2021
Du kan hente dit coronapas på www.sundhed.dk eller app''en MinSundhed.

Ny hjemmeside: Information om Borgernes Hus samlet et sted

08-04-2021
På baggrund af en grundig undersøgelse skal det nye byråd i 2022 tage stilling til, om der skal bygges et Borgernes Hus i Solrød Kommune. For at sikre byrådets ønske om en bred inddragelse af borgere i undersøgelsesperioden har Solrød Kommune oprettet en hjemmeside med fakta om det muligt kommende projekt.

Snart kan du blive kviktestet alle dage i Solrød

05-04-2021
Falcks walk in kviktestcenteret i Solrød Idrætscenter holder fra onsdag den 7. april åbent alle dage fra kl. 9-19. Samtidig kan børn helt ned til 6 år blive testet.

Ulven er kommet til Havdrup

01-04-2021
Der er set en stor ulv tæt ved Tykmosevej i Havdrup, og Solrød Kommune overvejer nu, om Havdrup skal skifte navn tilbage til sit oprindelig navn: Ulvemose Huse.

Fejl i antal smittede i Solrød Kommune

29-03-2021
Statens Serum Instituts dashboard mandag den. 29. marts 2021 viser et alt for højt antal smittede i Solrød Kommune.

Du kan også blive testet for covid-19 i påsken

29-03-2021
Både Region Sjællands testcenter i Aktivitets- og Frivilligcenteret og Falcks to walk in kviktestcentre har åbent som normalt henover påsken.

Her kan du se byrådsmødet fra den 22. marts

25-03-2021
På grund af situation med coronavirus blev marts måneds byrådsmøde afholdt digitalt.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online