TILSKUD TIL NYT KLUBHUS TIL SOLRØD FC

8. marts 2021

ET ENIGT BYRÅD HAR MED BEVILLING AF ET BETINGET ANLÆGSTILSKUD PÅ 850.000 KR. GJORT SIT TIL, AT SOLRØD FODBOLD CLUB KAN REALISERE DERES ØNSKE OM EGET PERMANENT KLUBHUS.

Dermed kan en langstrakt historie forhåbentlig snart se sin ende.

Solrød Fodbold Club har sådan set altid haft eget klubhus. Men en historik med etablering af Væksthus, et gammelt nedslidt klubhus, et ønske om at komme tættere på både SIC og fodboldbaner skabte tilbage i 2007 den såkaldte klubhusaftale – en aftale mellem fodboldklub og kommune om etablering af et permanent klubhus.

Af mange forskellige årsager blev det dog aldrig til mere et midlertidigt pavillon-klubhus, og med baggrund i både etablering af klubfaciliteter (Hjerterum) i SIC, udløb af midlertidig godkendelse og ingen konkrete planer om nyt klubhus blev klubhusaftalen opsagt sidste sommer.

Så hér – i det man vel kalder 11. time – er der nu med baggrund i en konkret henvendelse fra Solrød Fodbold Club kommet skub i sagen. Derfor det bevilgede anlægstilskud.


Solrød Fodbold Club er gjort bekendt med regler og vilkår, når man taler både byggeri på kommunal lejet grund, anlægstilskud mv.

Alt dette gør forhåbentlig, at vi senest 1. april 2022 kan se Solrød Fodbold Club i eget permanent klubhus, mest sandsynligt beliggende i volden mellem kunstgræs- og opvisningsbane – ud fra fodboldklubbens ønske den mest fordelagtige placering.

I Venstre glæder vi os voldsomt over den positive udvikling her i 11. time. Og vi krydser alt, hvad krydses kan, for at Solrød Fodbold Club når i mål med projektet.

Kilde: Venstre i Solrød


Flere artikler

ZUMBA KIDS - Nyt børnehold hos Havdrup Gymnastik

15-04-2021
Kom og prøv vores nye børnehold ZUMBA KIDS for børn i alderen 7-12 år. ZUMBA KIDS er for børn der ønsker at have det sjovt til forskellige rytmer og bevægelser.

Golfens Dag 2021

15-04-2021
Søndag 25. april er det Golfens Dag i de danske golfklubber.

Årgang 2017 - Nyt hold hos Havdrup Fodbold

12-04-2021
Har du en dreng eller pige som er født i årgang 2017, så starter vi nyt hold op lørdag den 8/5. Vi mødes på den indhegnede græsbane ved siden af grusbanen (Havdrup Idrætscenter) kl. 9:30.

SSB GØR SIG KLAR TIL FREMTIDEN - KLUBBEN FØLGER SIT DNA

12-04-2021
Solrød har i mange år været en af Danmarks førende badmintonklubber hvad angår talentudvikling. Klubben skal fortsat have stor fokus udvikling af egne talenter via en stor og bred ungdomsafdeling med unikke muligheder. SSB´s DNA er nemlig at skabe et klub- og talentmiljø i verdensklasse. Derfor vil der i fremtiden været et styrket fokus på at videreudvikle på klubbens elitevision med talent- og spillerudvikling i centrum.

Fodboldtræner søges

08-04-2021
Havdrup Fodbold er i den situation at vores hold som består af U12 - U14 Drenge er blevet så stor at vi godt kunne bruge 1-2 trænere mere.

Havdrup Oldboys var i kamp

08-04-2021
1. turneringskamp. Oldboys var i kamp og det blev en god start.

Opstart af forårssæsonen

05-04-2021
Græsbanerne i Havdrup åbner mandag den 5. april, dog undtaget Stadionbanen og bane 7.

Havdrup Fodbold åbner igen

01-04-2021
Tirsdag den 6/4-21 åbner fodbolden op igen, alle nye samt gamle spillere er velkommen, vi har helt sikkert et hold til dig.

TURNERINGEN FOR ALLE BREDDERÆKKER BLIVER ANNULLERET

29-03-2021
Mandag aften besluttede repræsentantskabet i Dansk Håndbold Forbund at annullere turneringen for sæsonen 2020/2021 for alle bredderækker fra og med 2. division og ned.

SSB til All England

18-03-2021
Efter en kaotisk optakt til All England er førstedagen veloverstået. Solrød er repræsenteret med Jeppe Bay, Lasse Mølhede, Rasmus Espersen, Nhat Nguyen, Johanna Magnusson og Mia Blichfeldt.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online