Mosaikhjørnet finder ny butikschef i egne rækker

18. februar 2021

Flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet i Brønshøj har netop ansat Kjeld Varny Kure som ny butikschef. Kjeld har over 40 års erfaring i branchen og har siden 2016 været salgsrådgiver hos Mosaikhjørnet i Glostrup, men nu får han ansvaret for Brønshøj-afdelingen, hvor han skal drive butikken og yde en professionel rådgivning til både private boligejere og håndværkere.

Mosaikhjørnet, der har mere end 58 års erfaring inden for flisebranchen, kender om nogen vigtigheden af at give en professionel og kompetent rådgivning, for at kunderne kan få de helt rigtige fliser. Derfor ansætter flise- og klinkevirksomheden nu den erfarne Kjeld Varny Kure, 61 år, som ny butikschef i Brønshøj-afdelingen, da den tidligere butikschef, Flemming Videcrantz, er gået på pension.

 

- Når man køber fliser og klinker er det vigtigt at få en kyndig rådgivning – uanset om man er håndværker eller boligejer. Og det er her, at Kjeld kommer til at spille en central rolle. Kjeld er nemlig ikke et nyt ansigt hos Mosaikhjørnet, men har de sidste fem år været salgsrådgiver i vores showroom i Glostrup. Det betyder, at han har et indgående kendskab til vores produkter og et tæt samarbejde med mange af vores kunder, siger Mosaikhjørnets direktør, Tanja Foged. 

Foruden Kjelds baggrund hos Mosaikhjørnet har han også over 40 års erfaring med fliser og klinker fra andre stillinger. Han har blandt andet været udstillingsansvarlig for fliser og klinker hos Bygma og været konsulent hos Stark, hvor han havde ansvar for logistik og indkøb af fliser, bad og møbler. Derudover har Kjeld også mange års erfaring som leder og butikschef hos blandt andre XL-Byg CF-Petersen & Søn, Stark og Banio Sanitetseksperten i Valby.

 

- Med Kjelds kompetencefelt og mangeårige erfaring som både chef og rådgivende konsulent er han det perfekte match til afdelingen i Brønshøj – ligesom han har store ambitioner for fremtiden. Han er vant til at lede medarbejdere, rådgive både private kunder og håndværkere, og han vil med garanti være med til at skabe de bedste rammer for Brønshøj-afdelingen, fortæller Tanja Foged. 

Kjeld kommer til at få ansvaret for den daglige drift i butikken, og han kommer derfor til at beskæftige sig med salg, rådgivning af kunder, personaleledelse og indkøb. Han vil desuden være med til at arrangere håndværker-events og kundeaftner samt afholde temaundervisning.


- Jeg glæder mig meget over at være en del af Mosaikhjørnet i Brønshøj, og jeg ser frem til at være med til at opretholde og videreudvikle afdelingen, således Mosaikhjørnet fortsat kan være kundernes specialist inden for fliser, klinker og mosaik, siger Kjeld Varny Kure, der privat bor i Solrød Strand


Flere artikler

Konservative støtter ikke et nyt rådhus til over 200 millioner

01-03-2021
Det er totalt og aldeles forkert, når det påstås, at Det Konservative Folkeparti har besluttet at støtte opførslen af et stort nyt rådhus til over 200 millioner kroner. Det passer simpelthen ikke, og det bliver ikke sandt af at blive gentaget.

Genåbning - Solrød Center

01-03-2021
Fra 1. marts er det muligt for detailhandlen, som ligger på strøg under åben himmel, at åbne op igen.

Skal vi finde os i magtkulturen i kommunen?

01-03-2021
Det er ikke Færch! Der er noget rivende galt i kommunen, når man som borger bliver tvunget til at rive sit skur ned, fordi det står to cm for tæt på skellet.

BORGERNES HUS - HVAD ER OP OG NED?

01-03-2021
IDEEN – DER SKAL UNDERSØGES - HANDLER OM AT SKABE BEDRE FACILITETER FOR FORENINGS- OG KULTURLIVET, UDVIKLING AF BYMIDTEN I STRANDOMRÅDET, MERE PLADS TIL DET STIGENDE ANTAL ÆLDRE I AKTIVITETS- OG FRIVILLIGCENTRET, SAMLE OG FORBEDRE RÅDHUSFACILITETER OG SKABE BOLIGER TIL MENNESKER I ALLE ALDRE PÅ DEN NUVÆRENDE RÅDHUSGRUND.

NÆRVÆR OG TRIVSEL I HJEMMEPLEJEN

01-03-2021
Kommunen har i samarbejde med konsulentfirmaet Conopor, arbejdet målrettet gennem hele 2020 med projekt nærvær og trivsel i Den kommunale Hjemmepleje, finansieret af såvel puljemidler fra STAR som kommunalt afsatte puljemidler.

TILSKUD TIL NYT KLUBHUS TIL SOLRØD FC

01-03-2021
ET ENIGT BYRÅD HAR MED BEVILLING AF ET BETINGET ANLÆGSTILSKUD PÅ 850.000 KR. GJORT SIT TIL, AT SOLRØD FODBOLD CLUB KAN REALISERE DERES ØNSKE OM EGET PERMANENT KLUBHUS.

Click & collect: Udlevering af reserveringer

01-03-2021
5 gange ugentlig kan du hente opfyldte reserveringer i lukkeperioden.

Ny eventyrlig slægtsroman fra Charlotte Weitze

01-03-2021
Rosarium er en vildtvoksende slægtsroman om en ung pige, som slår rod i skoven, et kloster fuld af nonner, der lever af lysnæring, og en botaniker på jagt efter en rose med usædvanlige egenskaber. Charlotte Weitze er tilbage med en smuk slægtsfortælling, der trækker inspiration fra folkefortællinger, det eventyrlige og naturen.

Nu er de digitale magasiner på eReolen Global

01-03-2021
Fremover vil du skulle bruge hjemmesiden www.ereolenglobal.dk eller appen Libby, hvis du vil læse digitale magasiner som tidligere fandtes på RB Digital.

Brunch og foredrag med Per Pallesen

01-03-2021
er landskendt som den opblæste tjener Boldt fra Matador eller som Mathiesen med blotterkittel og hinkestensbriller og udødelige ydtryk som "osse li´ på en studs" og "what do you have in your tæjsk today".


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online