Nu står borgernes Hjerterum i Solrød Idrætscenter klar

18. februar 2021

"Vi er i byrådet gået efter at ramme præcis det, som mange brugere og foreninger gerne ville have, og jeg synes, vi er kommet rigtig flot i mål," lyder det fra udvalgsformand Ivar Haugaard-Hansen om det nye Hjerterum i Solrød Idrætscenter.

Solrød Idrætscenter har siden januar 2020 været under ombygning for at skabe et nyt og hyggeligt opholdssted for de mange borgere og foreninger, der kommer i og på arealerne omkring idrætscenteret. Ombygningen er blevet forsinket af corona-pandemien, men når pandemien igen tillader det, kan Solrød Idrætscenter invitere indenfor i centrets helt nye foyer og cafeområde – Hjerterummet.

Hjerterummet er blevet formet efter brugernes ønsker og er tænkt som idrætscenterets naturlige samlingssted, hvor brugerne af idrætscenteret og de omkringliggende arealer kan mødes, forældre kan vente på deres børn, og hvor foreningerne kan holde møder og arrangementer – kort sagt et hyggeligt og fleksibelt samlingssted både for den enkelte og for fællesskabet.


”Vi har naturligvis ikke kunne ramme samtlige ønsker, men vi er i byrådet gået efter at ramme præcis det, som mange brugere og foreninger gerne ville have, og jeg synes, vi er kommet rigtig flot i mål. Hjerterummet er et sted med klubhusånd, hvor man har lyst til at opholde sig, og samtidig giver de nye rammer grobund for, at de mange foreninger i og omkring SIC kan få et endnu bedre fællesskab og samspil – både i den enkelte forening og på tværs af foreningerne,” siger Ivar Haugaard-Hansen, formand for Social-, sundheds- og fritidsudvalget.

Fakta

Etableringen af Hjerterummet er en del af en større omrokering af lokaler i Solrød Idrætscenter, der involverer en flytning af Klub 2680 til andre lokaler, en flytning af motionslokalet og etableringen af selve Hjerterummet, hvor Sportscafeen og Klub 2680 tidligere havde lokaler.

Ombygningen blev sat i gang i januar 2020 efter en længere inddragelsesproces, hvor foreninger og brugere deltog i flere workshops for at komme med deres ønsker til det kommende Hjerterum. Højest på ønskelisten stod etableringen af et nyt køkken, hvor man kan lave varm mad og et rummeligt caféområde – begge dele er blevet realiseret.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Nyt samarbejde skal øge trygheden i Solrød Kommune

01-03-2021
Solrød Kommune, Midt- og Vestsjællands Politi og Bo Trygt har indgået et partnerskab, der skal være med til at reducere antallet af indbrud, styrke nabofællesskabet og øge trygheden.

Gør noget godt for nærmiljøet og tjen samtidig penge til din forening!

01-03-2021
Igen i år er Solrød Kommune med i kampagnen Ren Natur.

Coronaoverblik: Åbent og lukket i Solrød Kommune

25-02-2021
Her får du et overblik over, hvilke kommunale institutioner og afdelinger, der er lukket for personlig henvendelse pga. corona-restriktioner.

Solrød Rådhus er lukket

25-02-2021
Solrød Rådhus er lukket for personlige henvendelser til og med 5. april 2021 som følge af regeringens nye COVID-19-restriktioner.

Har du spørgsmål vedr. COVID-19 vaccination?

25-02-2021
Du kan finde hjælp til svar på dine spørgsmål på Region Sjællands hjemmeside eller ringe til corona-callcenter på 70204222.

SSP fortsætter det forebyggende arbejde virtuelt

25-02-2021
Selvom eleverne er sendt hjem til virtuel undervisning, fortsætter UngSolrøds SSP det vigtige arbejde med forebyggelse i virtuelle rammer.

Ny og erfaren chef til Børn og Unge Rådgivningen

25-02-2021
Cand. jur. Helle Østergaard Stisen er ny chef for Børn og Unge Rådgivningen i Solrød Kommune.

Solrød Kommune havde den laveste ledighed i regionen ved årsskiftet

22-02-2021
Erhvervslivet i Solrød Kommune har fremgang i etablering af nye virksomheder, samtidig med at ledigheden er den laveste i hele Region Sjælland. Det viser en ny rapport udarbejdet af Erhvervshus Sjælland.

Sådan besøger du en beboer på Christians Have

18-02-2021
De midlertidige besøgsrestriktioner på Plejecenter Christians Have er ophævet. På rehabiliteringsafsnittet er det fortsat kun den nærmeste pårørende, der kan besøge.

Delvist urenset spildevand i Køge Bugt

18-02-2021
KLAR Forsyning har pga. driftsforstyrrelse på Solrød Renseanlæg været nødt til at lukke delvist urenset spildevand ud i Køge Bugt.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online