Byrådet frigiver 300.000 kr. til ny handicaplift i svømmehallen

15. februar 2021

Borgere med funktionsnedsættelser får nu bedre mulighed for at benytte Solrød Svømmehal ved hjælp af en handicaplift

Et af Handicaprådets store ønsker går nu i opfyldelse: På byrådsmødet den 15. februar har byrådet nemlig besluttet at frigive 300.000 kr., så adgangen til svømmehallen kan sikres for borgere med funktionsnedsættelser og der kan etableres en handicaplift ved varmtvandsbassinet i Solrød Svømmehal.

Den nye lift er en del af budgetaftalen for 2021, som et flertal af byrådet står bag, og det glæder Ivar Haugaard-Hansen, formand for Social-, sundheds- og fritidsudvalget, at projektet nu bliver en realitet.

”Liften betyder, at vores rammer i svømmehallen bliver mere fleksible, og at de af vores borgere, som har funktionsnedsættelser, nu får en bedre mulighed for at bruge svømmehallen og varmtvandsbassinet. Det kan vi kun være meget tilfredse med, og Handicaprådet har også givet udtryk for, at det bestemt er et tiltag, som rådet støtter,” siger Ivar Haugaard-Hansen.
Arbejdet med at etablere liften forventes at starte op i februar og marts 2021 og blive udført til sommer.


Solrød Kommune, www.solrod.dk


Flere artikler

Nyt samarbejde skal øge trygheden i Solrød Kommune

01-03-2021
Solrød Kommune, Midt- og Vestsjællands Politi og Bo Trygt har indgået et partnerskab, der skal være med til at reducere antallet af indbrud, styrke nabofællesskabet og øge trygheden.

Gør noget godt for nærmiljøet og tjen samtidig penge til din forening!

01-03-2021
Igen i år er Solrød Kommune med i kampagnen Ren Natur.

Coronaoverblik: Åbent og lukket i Solrød Kommune

25-02-2021
Her får du et overblik over, hvilke kommunale institutioner og afdelinger, der er lukket for personlig henvendelse pga. corona-restriktioner.

Solrød Rådhus er lukket

25-02-2021
Solrød Rådhus er lukket for personlige henvendelser til og med 5. april 2021 som følge af regeringens nye COVID-19-restriktioner.

Har du spørgsmål vedr. COVID-19 vaccination?

25-02-2021
Du kan finde hjælp til svar på dine spørgsmål på Region Sjællands hjemmeside eller ringe til corona-callcenter på 70204222.

SSP fortsætter det forebyggende arbejde virtuelt

25-02-2021
Selvom eleverne er sendt hjem til virtuel undervisning, fortsætter UngSolrøds SSP det vigtige arbejde med forebyggelse i virtuelle rammer.

Ny og erfaren chef til Børn og Unge Rådgivningen

25-02-2021
Cand. jur. Helle Østergaard Stisen er ny chef for Børn og Unge Rådgivningen i Solrød Kommune.

Solrød Kommune havde den laveste ledighed i regionen ved årsskiftet

22-02-2021
Erhvervslivet i Solrød Kommune har fremgang i etablering af nye virksomheder, samtidig med at ledigheden er den laveste i hele Region Sjælland. Det viser en ny rapport udarbejdet af Erhvervshus Sjælland.

Sådan besøger du en beboer på Christians Have

18-02-2021
De midlertidige besøgsrestriktioner på Plejecenter Christians Have er ophævet. På rehabiliteringsafsnittet er det fortsat kun den nærmeste pårørende, der kan besøge.

Delvist urenset spildevand i Køge Bugt

18-02-2021
KLAR Forsyning har pga. driftsforstyrrelse på Solrød Renseanlæg været nødt til at lukke delvist urenset spildevand ud i Køge Bugt.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online