Bistå virksomheder fra tanke til praksis

8. februar 2021

I Center for Diplomledelse på Køge Handelsskole kan både private og offentlige ledere tage diplomlederuddannelse og ruste sig som ledere. Undervisere og konsulenter i Center for Diplomledelse har flere års erfaring i både at undervise, men også at bistå virksomheder med konsulentydelser og skræddersyede forløb for hele virksomheder eller for grupper af medarbejdere.

”Ikke nok både med at vi udbyder diplomledermoduler som enkeltfag og hele diplomlederuddannelsen (DOL), så har vi også en række tilbud til dig som leder eller chef såvel i private som på offentlige arbejdspladser. Vi udbyder også en række forløb, som vi ser chefer og ledere kan have stor gavn af i deres virke – vi tager udgangspunkt i tilbagemeldinger, vi får fra arbejdspladserne og i tidens trends. Vi tager udgangspunkt i - og inddrager den enkeltes verden og erfaringer. Vi sætter desuden stort fokus på vejledningen på Center for Diplomledelse, og vi tilbyder workshops undervejs – for vi ved fra vores kursister, at de sætter pris på kontakten, den personlige sparring, og at der er plads og rum for en god dialog om den gode opgave,” siger Tim Christensen, studiechef og direktør.

”Vi vil i Center for Diplomledelse også bruge vores store erfaring til at støtte virksomheder med udvikling, strategi og drift – vi kan sætte ind alle steder, der er behov. Vi har hjulpet et hav af private og offentlige virksomheder med alt fra visionsarbejde til at arbejde strategisk med fx efteruddannelse – og det gør altid en stor forskel for både virksomhedens medarbejdere, for bundlinje og for vores lokalsamfund,” siger Tim Christensen.

Med udgangspunkt i udfordringen
”Vi har erfaring i at hjælpe bestyrelsesmedlemmer med strategien, og vi har bistået store globale arbejdspladser med målrettet arbejde med fx efteruddannelse. Vi har været med til at kortlægge medarbejderes kompetencer og hjulpet med at se på sammensætning af funktionerne i virksomheder. Vi har sammensat fleksible uddannelser i modulbaseret koncept både fysisk og online, og vi har haft medarbejdergrupper på skolebænken på skiftehold i takt med det passede ind i virksomhedens produktionsflow og aktivitetspres. Vi har arbejdet med ledergrupper for at få indsatser forankret og give den plads til at sive ned i organisationen. Vi har sammensat tilbud i coaching, motivation og forandringsledelse – og adskillige forløb i vidt forskellige arbejdsmarkedsuddannelser,” siger Tim Christensen.

”Vi har erfaret, at det har givet pote, de steder, vi har bidraget til udviklingen. Medarbejdere har tilbagemeldt større tilfredshed, glæde og mærkbare forandringer i jobbet efter de har været af sted på kurser. De fortæller om fælles værktøjer, et fælles sprog og om at få adgang til en højere fælles forståelse eller højere kendskab til hinanden, hvilket har fremmet samarbejdet på tværs på arbejdspladsen. Og vi ser også mange af medarbejderne igen, for der er flere, der undervejs får blod på tanden til mere efteruddannelse,” siger Tim Christensen.  Næste runde af diplomlederuddannelse på Center for Diplomledelse begynder 7. april 2021 – mere info og tilmeldelse via info@centerfordiplomledelse.dk.

Køge Handelsskole
www.khs.dkFlere artikler

Konservative støtter ikke et nyt rådhus til over 200 millioner

01-03-2021
Det er totalt og aldeles forkert, når det påstås, at Det Konservative Folkeparti har besluttet at støtte opførslen af et stort nyt rådhus til over 200 millioner kroner. Det passer simpelthen ikke, og det bliver ikke sandt af at blive gentaget.

Genåbning - Solrød Center

01-03-2021
Fra 1. marts er det muligt for detailhandlen, som ligger på strøg under åben himmel, at åbne op igen.

Skal vi finde os i magtkulturen i kommunen?

01-03-2021
Det er ikke Færch! Der er noget rivende galt i kommunen, når man som borger bliver tvunget til at rive sit skur ned, fordi det står to cm for tæt på skellet.

BORGERNES HUS - HVAD ER OP OG NED?

01-03-2021
IDEEN – DER SKAL UNDERSØGES - HANDLER OM AT SKABE BEDRE FACILITETER FOR FORENINGS- OG KULTURLIVET, UDVIKLING AF BYMIDTEN I STRANDOMRÅDET, MERE PLADS TIL DET STIGENDE ANTAL ÆLDRE I AKTIVITETS- OG FRIVILLIGCENTRET, SAMLE OG FORBEDRE RÅDHUSFACILITETER OG SKABE BOLIGER TIL MENNESKER I ALLE ALDRE PÅ DEN NUVÆRENDE RÅDHUSGRUND.

NÆRVÆR OG TRIVSEL I HJEMMEPLEJEN

01-03-2021
Kommunen har i samarbejde med konsulentfirmaet Conopor, arbejdet målrettet gennem hele 2020 med projekt nærvær og trivsel i Den kommunale Hjemmepleje, finansieret af såvel puljemidler fra STAR som kommunalt afsatte puljemidler.

TILSKUD TIL NYT KLUBHUS TIL SOLRØD FC

01-03-2021
ET ENIGT BYRÅD HAR MED BEVILLING AF ET BETINGET ANLÆGSTILSKUD PÅ 850.000 KR. GJORT SIT TIL, AT SOLRØD FODBOLD CLUB KAN REALISERE DERES ØNSKE OM EGET PERMANENT KLUBHUS.

Click & collect: Udlevering af reserveringer

01-03-2021
5 gange ugentlig kan du hente opfyldte reserveringer i lukkeperioden.

Ny eventyrlig slægtsroman fra Charlotte Weitze

01-03-2021
Rosarium er en vildtvoksende slægtsroman om en ung pige, som slår rod i skoven, et kloster fuld af nonner, der lever af lysnæring, og en botaniker på jagt efter en rose med usædvanlige egenskaber. Charlotte Weitze er tilbage med en smuk slægtsfortælling, der trækker inspiration fra folkefortællinger, det eventyrlige og naturen.

Nu er de digitale magasiner på eReolen Global

01-03-2021
Fremover vil du skulle bruge hjemmesiden www.ereolenglobal.dk eller appen Libby, hvis du vil læse digitale magasiner som tidligere fandtes på RB Digital.

Brunch og foredrag med Per Pallesen

01-03-2021
er landskendt som den opblæste tjener Boldt fra Matador eller som Mathiesen med blotterkittel og hinkestensbriller og udødelige ydtryk som "osse li´ på en studs" og "what do you have in your tæjsk today".


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online