Solrød Kommunes sundhedschef har valgt at søge nye udfordringer

1. februar 2021

Sundhedschef Bibi Asklund takker af

Sundhedschef Bibi Asklund takker af efter syv år i Solrød Kommune og skal i stedet være chefkonsulent hos KL’s nye udviklingscenter Komponent. 

Efter syv år i Solrød Kommune har sundhedschef Bibi Asklund valgt at søge nye udfordringer, og hun forlader derfor sin stilling i Solrød Kommune den 28. februar 2021.

”Bibi har været hos os i en periode, hvor sundhedsområdet har været igennem en stor udvikling og vækst, og vi har været meget glade for hendes mange kvalifikationer og evner bl.a. i forhold til hendes stærke kompetencer til at arbejde på tværs både internt i kommunen og eksternt i tværsektorielle samarbejder,” siger direktør i Solrød Kommune Dorte Saabye.

Bibi Asklund forlader sin stilling i Solrød Kommune til fordel for en stilling som chefkonsulent hos KL’s nye udviklingscenter Komponent.

”Jeg har været rigtig glad for mine syv år i Solrød Kommune, hvor jeg har fået lov til at udvikle mine områder. Jeg glæder mig til i endnu højere grad at arbejde med udvikling som chefkonsulent i landets kommuner primært på ældre- og sundhedsområdet,” siger Bibi Asklund.

Solrød Kommune
Flere artikler

Snart kan du blive kviktestet fem dage om ugen i Havdrup

15-04-2021
Falcks walk in kviktestcenter i Havdrup, hvor der testet med den korte vatpind, holder fra mandag den 19. april 2021 åbent fem dage om ugen fra kl. 9-19.

Ny partnerskabsaftale mellem Solrød Kommune og Solrød Gymnasium er nu underskrevet

15-04-2021
Parløbet mellem Solrød Kommune og Solrød Gymnasium har altid været stærkt og tæt, og nu har parterne underskrevet en ny, dynamisk partnerskabsaftale, der har grobund i kommunens dannelsesstrategi.

Nu kan du blive vaccineret lokalt

08-04-2021
Du kan blive vaccineret i Region Sjællands vaccinationscenter i Aktivitets- og Frivilligcenteret, hvis du har modtaget en invitation og skal vaccineres med den vaccine, som regionen vaccinerer med.

Sådan finder du dit coronapas

08-04-2021
Du kan hente dit coronapas på www.sundhed.dk eller app''en MinSundhed.

Ny hjemmeside: Information om Borgernes Hus samlet et sted

08-04-2021
På baggrund af en grundig undersøgelse skal det nye byråd i 2022 tage stilling til, om der skal bygges et Borgernes Hus i Solrød Kommune. For at sikre byrådets ønske om en bred inddragelse af borgere i undersøgelsesperioden har Solrød Kommune oprettet en hjemmeside med fakta om det muligt kommende projekt.

Snart kan du blive kviktestet alle dage i Solrød

05-04-2021
Falcks walk in kviktestcenteret i Solrød Idrætscenter holder fra onsdag den 7. april åbent alle dage fra kl. 9-19. Samtidig kan børn helt ned til 6 år blive testet.

Ulven er kommet til Havdrup

01-04-2021
Der er set en stor ulv tæt ved Tykmosevej i Havdrup, og Solrød Kommune overvejer nu, om Havdrup skal skifte navn tilbage til sit oprindelig navn: Ulvemose Huse.

Fejl i antal smittede i Solrød Kommune

29-03-2021
Statens Serum Instituts dashboard mandag den. 29. marts 2021 viser et alt for højt antal smittede i Solrød Kommune.

Du kan også blive testet for covid-19 i påsken

29-03-2021
Både Region Sjællands testcenter i Aktivitets- og Frivilligcenteret og Falcks to walk in kviktestcentre har åbent som normalt henover påsken.

Her kan du se byrådsmødet fra den 22. marts

25-03-2021
På grund af situation med coronavirus blev marts måneds byrådsmøde afholdt digitalt.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online