Konservative arbejder videre for en S-station ved Trylleskov Strand

1. februar 2021

Solrød har gennemgået en rivende udvikling de seneste år med udbygning af stort set alle bare pletter i kommunen. I Trylleskov-kvarteret skrider de sidste byggerier planlagt frem, og i 2022 forventes hele området fuldt udbygget og indflytningsklart. Området vil blive en helstøbt bydel med både en integreret daginstitution og indkøbsmuligheder. Og om sommeren er det rart at se, at naboskabet trives, når beboere samles ved bænkene og legepladserne på fællesarealene.

Pres på skiftende transportministre 
Vi har fra konservativ side fra begyndelsen presset på for at få en ny S-station etableret ved Trylleskov Strand. Vi har derfor gennem både egne linjer og med opbakning fra borgmester Niels Hörup og andre lagt pres på skiftende transportministre.

Planerne om en S-togstation ved Trylleskov Strand har været en del af udbygningsambitionen for Køge Bugt siden midten af 1960´erne. Så nu må det være på tide, at planerne føres ud i livet. Nye og ældrevenlige boliger 
I Det Konservative Folkeparti har vi også lagt vægt på, at nye boliger i Solrød skal være ældrevenlige, så vi understøtter behovet for, at ældre medborgere kan flytte fra udfordrende store boliger til nye boliger uden stor vedligeholdelsesbyrde og med mere passende størrelse.

Af samme årsag føler vi os også forpligtet til at sikre en god infrastruktur for hele Solrød. Også i det perspektiv vil en S-togstation være til stor gavn og glæde for hele byen. Både Ringstedbanen og Køge Nord Station er taget i brug, så nu er det helt naturligt at gå igang med S-stationen ved Trylleskov, og det arbejder vi videre med.

Af Jan Færch, konservativ borgmesterkandidat


Flere artikler

Konservative støtter ikke et nyt rådhus til over 200 millioner

01-03-2021
Det er totalt og aldeles forkert, når det påstås, at Det Konservative Folkeparti har besluttet at støtte opførslen af et stort nyt rådhus til over 200 millioner kroner. Det passer simpelthen ikke, og det bliver ikke sandt af at blive gentaget.

Genåbning - Solrød Center

01-03-2021
Fra 1. marts er det muligt for detailhandlen, som ligger på strøg under åben himmel, at åbne op igen.

Skal vi finde os i magtkulturen i kommunen?

01-03-2021
Det er ikke Færch! Der er noget rivende galt i kommunen, når man som borger bliver tvunget til at rive sit skur ned, fordi det står to cm for tæt på skellet.

BORGERNES HUS - HVAD ER OP OG NED?

01-03-2021
IDEEN – DER SKAL UNDERSØGES - HANDLER OM AT SKABE BEDRE FACILITETER FOR FORENINGS- OG KULTURLIVET, UDVIKLING AF BYMIDTEN I STRANDOMRÅDET, MERE PLADS TIL DET STIGENDE ANTAL ÆLDRE I AKTIVITETS- OG FRIVILLIGCENTRET, SAMLE OG FORBEDRE RÅDHUSFACILITETER OG SKABE BOLIGER TIL MENNESKER I ALLE ALDRE PÅ DEN NUVÆRENDE RÅDHUSGRUND.

NÆRVÆR OG TRIVSEL I HJEMMEPLEJEN

01-03-2021
Kommunen har i samarbejde med konsulentfirmaet Conopor, arbejdet målrettet gennem hele 2020 med projekt nærvær og trivsel i Den kommunale Hjemmepleje, finansieret af såvel puljemidler fra STAR som kommunalt afsatte puljemidler.

TILSKUD TIL NYT KLUBHUS TIL SOLRØD FC

01-03-2021
ET ENIGT BYRÅD HAR MED BEVILLING AF ET BETINGET ANLÆGSTILSKUD PÅ 850.000 KR. GJORT SIT TIL, AT SOLRØD FODBOLD CLUB KAN REALISERE DERES ØNSKE OM EGET PERMANENT KLUBHUS.

Click & collect: Udlevering af reserveringer

01-03-2021
5 gange ugentlig kan du hente opfyldte reserveringer i lukkeperioden.

Ny eventyrlig slægtsroman fra Charlotte Weitze

01-03-2021
Rosarium er en vildtvoksende slægtsroman om en ung pige, som slår rod i skoven, et kloster fuld af nonner, der lever af lysnæring, og en botaniker på jagt efter en rose med usædvanlige egenskaber. Charlotte Weitze er tilbage med en smuk slægtsfortælling, der trækker inspiration fra folkefortællinger, det eventyrlige og naturen.

Nu er de digitale magasiner på eReolen Global

01-03-2021
Fremover vil du skulle bruge hjemmesiden www.ereolenglobal.dk eller appen Libby, hvis du vil læse digitale magasiner som tidligere fandtes på RB Digital.

Brunch og foredrag med Per Pallesen

01-03-2021
er landskendt som den opblæste tjener Boldt fra Matador eller som Mathiesen med blotterkittel og hinkestensbriller og udødelige ydtryk som "osse li´ på en studs" og "what do you have in your tæjsk today".


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online