Zoom ind på job- og karrieredag

28. januar 2021

På EUX & EUD Business på Køge Handelsskole er det tilbagevendende arrangement Job- og karrieredag afholdt for alle skolens merkantile elever virtuelt på Zoom. Uanset covid-19 er det nemlig nu, at forberedelserne til at få sikret lærepladserne efter den teoretiske del af uddannelsen skal ske.Trods covid-19 er det nu virksomhederne er i gang med at søge efter elever til de lærepladser, der skal besættes i løbet af sommeren og i det tidlige efterår. Praktikpladskonsulent Michala Duvier var som vanligt koordinator på Job- og karrieredag, som i år måtte flytte ind på zoom og blive afviklet virtuelt på grund af pandemien.

”Der deltog 200 elever og otte virksomheder i årets virtuelle udgave af Job & Karrieremesse. Alt fungerede perfekt i Zoom. You See, Jem & Fix, Køge Kommune, Jysk, Matas, DB Schenker, Rigspolitiet og IKEA var til stede og gav vores elever god viden og insights,” siger praktikpladskonsulent Michala Duvier.

”Budskabet fra alle otte virksomheder var, at de ville ansætte elever planmæssigt – det er ikke sat i bero under corona – og det hører jeg generelt også fra andre virksomheder. Eleverne hørte om de mange muligheder om uddannelse, udstationering, skoleophold mv. og de deltog aktivt med mange spørgsmål i chatten,” siger Michala Duvier.

Høj relevans
”Jeg er meget tilfreds med at det har været muligt at afvikle arrangementet og holde fast i formålet – at eleverne kan møde arbejdsgivere og blive afklarede med deres ønsker og få viden om, hvordan det er at være elev og arbejde indenfor specifikke merkantile brancher. Job- og karrieredagen skal give eleverne viden til at træffe kvalificerede valg for den retning, de ønsker at gå, når de skal til at søge elevplads,” siger praktikpladskonsulent Michala Duvier om begivenheden med stor relevans for alle, der skal søge læreplads.

”Vores elever bruger dagen på at få afstemt deres egne forventninger og få indsigt i, hvad en arbejdsplads forventer af deres elev gennem elevtiden. Det er en rigtig god mulighed for at blive klogere på, hvad virksomhederne vægter i deres søgen på det perfekte match. Job & Karrieredag dagen bidrager i høj grad til at gøre næste fase af uddannelsen mere håndgribelig for eleverne, ” siger Michala Duvier.

Køge Handelsskole  www.khs.dk


Flere artikler

Debatten om kommunekassen og Erhvervskilen og Green Hills

19-04-2021
I sommeren 2019 rasede debatten om byggemodningen af Erhvervskilen og Green Hills ville koste kommunekassen mindst 50 mio kr.

Ramasjang Redder Frøerne - Vil du være med?

19-04-2021
Ramasjang og DR har sat sig for at redde en gruppe dyr i Danmark – nemlig frøerne. Det kan dig og din familie også være med til i den kommende tid, hvor der både er TV, læringsmateriale og liveevents om frøer.

Online foredrag om psykisk sygdom

19-04-2021
Solrød Bibliotek og Kulturhus inviterer dig til online foredrag med overlæge og ph.d Bjørn H. Ebdrup fra Psykiatrisk Center Glostrup.

Læsestof til en god Ramadan

15-04-2021
Ramadanen fejres i år mellem den 13. april og den 12. maj. Det marker vi med en liste over bøger for både børn og voksne. God Ramadan!

Aflever inden 6. maj og undgå gebyrer

15-04-2021
Vi begynder at tilskrive gebyrer igen den 6. maj. Det vil sige, at du skal aflevere inden 6. maj for at undgå gebyrer og bøder. Du kan allerede nu aflevere i vores click & collect-tider eller postkasserne.

Kommunens største handelsstandsforening inviterede på borgmester-kaffe

15-04-2021
Både coronakrisen, digitalisering og nethandel var blandt samtaleemnerne, da borgmester Niels Hörup besøgte Solrød Centerforening som en del af kommunens virksomhedsindsats.

Grøn melder klar til sommer med fællesskab og livemusik – og dobbelt så mange koncertdage

15-04-2021
Publikum kan godt begynde at glæde sig: Til sommer står den nemlig på fest, fællesskab og livemusik i absolut topklasse, når danskerne inviteres med til hele 16 gange Grøn Koncert rundt om i landet. Tuborg og Muskelsvindfonden er klar med en ambitiøs plan for en ansvarlig afvikling af sommerens koncerter. Dette vil bl.a. betyde, at publikum bliver inddelt i sektioner på koncertpladserne, der kan skaleres op og ned efter myndighedernes anbefalinger.

Feriehjælp: Dansk Folkehjælp forventer at sætte trist rekord

15-04-2021
I 2020 modtog Dansk Folkehjælp ansøgning om feriehjælp fra 5.765 børnefamilier, hvilket udgjorde en stigning på 50% i forhold til 2019. Frem til den 30. april kan fattige danskere igen søge om Feriehjælp hos organisationen, og generelsekretær Klaus Nørlem spår, at antallet af ansøgere igen i år vil sætte en trist rekord. Det skyldes primært Corona-krisen – der har ramt den fattigste del af befolkningen hårdt.

Bliver det nye biogasanlæg bygget på et naturbeskyttet § 3-område?

12-04-2021
I forbindelse med det kommende biogasbyggeri i Solrød har kommunen undladt at undersøge byggearealets naturstatus som helt særligt § 3 naturbeskyttet område. Foreningen Bevar Naturen i Solrød har derfor indklaget Solrød Kommunes miljøgodkendelse af Solrød Bioenergi ApS til Miljø- og Fødevareklagenævnet.

Filmaften i Karlslunde Sognegård

12-04-2021
Alle er velkommen til filmaften i Karlslunde Sognegård. Vi ser filmen "Gravity" tirsdag d. 27. april, Kl. 19:00 til kl. 21:45.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online