Byrådet har vedtaget en opgraderet sundhedsberedskabsplan

25. januar 2021

De mange gode erfaringer fra håndteringen af COVID-19 er taget med i arbejdet med Solrød Kommunes reviderede sundhedsberedskabsplan, fortæller Ivar Haugaard-Hansen, formand for Social-, sundheds- og fritidsudvalget.Hedebølge, ekstraordinær aflastning af sygehuse og smitsomme sygdomme såsom den nuværende coronapandemi – det er nogle af de tilfælde, hvor Solrød Kommunes sundhedsberedskabsplan kan blive sat i værk, og nu har Solrød Kommune fået en opdateret en af slagsen. Byrådet godkendte nemlig den opdaterede sundhedsberedskabsplan på januar måneds byrådsmøde.

”Vi har aldrig stået i en situation, hvor vores sundhedsberedskabsplan er så aktuel som netop nu, og de mange gode erfaringer i forbindelse med håndteringen af COVID-19 er naturligvis taget med i arbejdet med den reviderede sundhedsberedskabsplan og herunder de lokale indsatsplaner,” siger Ivar Haugaard-Hansen, formand for Social-, sundheds- og fritidsudvalget, som tilføjer, at han håber, at beredskabsplanen snart kan blive gemt væk igen. 

Kommunernes sundhedsberedskabsplaner skal revideres minimum en gang i hver valgperiode, og den indeholder bl.a. retningslinjer specifikt for koordinering og håndtering af forebyggelses-, behandlings- og omsorgsopgaver ved en ekstraordinær hændelse.

Du kan se Solrød Kommunes sundhedsberedskabsplan på www.solrod.dk under ’Planer og politikker’.

Kilde: Solrød KommuneFlere artikler

Snart kan du blive kviktestet fem dage om ugen i Havdrup

15-04-2021
Falcks walk in kviktestcenter i Havdrup, hvor der testet med den korte vatpind, holder fra mandag den 19. april 2021 åbent fem dage om ugen fra kl. 9-19.

Ny partnerskabsaftale mellem Solrød Kommune og Solrød Gymnasium er nu underskrevet

15-04-2021
Parløbet mellem Solrød Kommune og Solrød Gymnasium har altid været stærkt og tæt, og nu har parterne underskrevet en ny, dynamisk partnerskabsaftale, der har grobund i kommunens dannelsesstrategi.

Nu kan du blive vaccineret lokalt

08-04-2021
Du kan blive vaccineret i Region Sjællands vaccinationscenter i Aktivitets- og Frivilligcenteret, hvis du har modtaget en invitation og skal vaccineres med den vaccine, som regionen vaccinerer med.

Sådan finder du dit coronapas

08-04-2021
Du kan hente dit coronapas på www.sundhed.dk eller app''en MinSundhed.

Ny hjemmeside: Information om Borgernes Hus samlet et sted

08-04-2021
På baggrund af en grundig undersøgelse skal det nye byråd i 2022 tage stilling til, om der skal bygges et Borgernes Hus i Solrød Kommune. For at sikre byrådets ønske om en bred inddragelse af borgere i undersøgelsesperioden har Solrød Kommune oprettet en hjemmeside med fakta om det muligt kommende projekt.

Snart kan du blive kviktestet alle dage i Solrød

05-04-2021
Falcks walk in kviktestcenteret i Solrød Idrætscenter holder fra onsdag den 7. april åbent alle dage fra kl. 9-19. Samtidig kan børn helt ned til 6 år blive testet.

Ulven er kommet til Havdrup

01-04-2021
Der er set en stor ulv tæt ved Tykmosevej i Havdrup, og Solrød Kommune overvejer nu, om Havdrup skal skifte navn tilbage til sit oprindelig navn: Ulvemose Huse.

Fejl i antal smittede i Solrød Kommune

29-03-2021
Statens Serum Instituts dashboard mandag den. 29. marts 2021 viser et alt for højt antal smittede i Solrød Kommune.

Du kan også blive testet for covid-19 i påsken

29-03-2021
Både Region Sjællands testcenter i Aktivitets- og Frivilligcenteret og Falcks to walk in kviktestcentre har åbent som normalt henover påsken.

Her kan du se byrådsmødet fra den 22. marts

25-03-2021
På grund af situation med coronavirus blev marts måneds byrådsmøde afholdt digitalt.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online