Et frisk pust

25. januar 2021

Indsættelsen af den nye amerikanske præsident Joe Biden var et frisk pust. Alene den højtidelige ceremoni var en fornøjelse at se og det fører tankerne hen på fornyelse.

Samarbejde, forudsigelighed og ordentlighed er tilsyneladende nøgleord for den 78- årige mand.

Bidens første handling var underskrivelse af 15 dekreter, hvoraf flere af dekreterne trækker Donald Trumps beslutninger tilbage. Blandt andet skal USA igen tilbage i Paris-klimaaftalen og forpligte sig til at være med til at reducere udledningen af drivhusgasser og ad den vej modvirke klimaforandringerne. Derudover har Biden besluttet, at USA fortsat skal være medlem af WHO-verdenssundhedsorganisationen.

For vores lille land er det godt, at USA igen går ind for internationalt samarbejde og med ambitionen om at gå i front og handle med et godt eksempel.

Biden sørger for, at der blæser nye vinde over Atlanten. Det tegner allerede godt for det internationale samarbejde - også selvom alt andet end Trump ville være en forbedring.

John Wennerwald
Regions- og byrådsmedlem for SocialdemokratietFlere artikler

Partihoppere er ugleset

08-02-2021
Der er kraftig udluftning på Christiansborg i øjeblikket

Lokal ildsjæl fra Solrød stiller op til tryghedsvalg

01-02-2021
Bor du i Solrød Kommune, eller øvrige kommuner i Region Sjælland, og er Tryg- eller Alka-kunde, kan du netop nu stemme på mig og være med til at sikre, at en lokal repræsentant her fra kommunen vælges ind i TryghedsGruppen. En kandidat, som vil arbejde for rummelighed og medmenneskelighed samt øget fokus på trafiksikkerhed og ensomhed blandt danskere i alle aldre.

Fire skræmmende år

11-01-2021
De seneste fire års tid med præsident Donald Trump har været skræmmende


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online