Narkobilist uden førerret, men med skunk, anholdt efter biljagt – bil beslaglagt - Solrød / Greve / Vallensbæk

18. januar 2021

Kl. 20:53 målte en videopatruljebil fra færdselspolitiet en personbil, der kørte i nordlig retning mod Køge Bugt Motorvejen ved Solrød, til at køre med en gennemsnitshastighed på mindst 156 km/t, selv om højst tilladte hastighed ifølge skiltningen er 110 km/t.

Da politiet gav tegn til føreren om at standse, satte føreren imidlertid hastigheden yderligere op i et forsøg på at køre fra den forfølgende videobil fra færdselspolitiet. Under forsøget på at slippe væk kørte føreren højre om andre bilister, kørte visse steder op mod 200 km/t og foretog afledningsmanøvre ved flere motorvejsafkørsler og kørte herved hen over spærreflader. Bilisten fortsatte frem til afkørslen ved Vallensbæk, hvor føreren forlod motorvejen og fortsatte i bymæssig bebyggelse med op mod ca. 100 km/t og mod færdselsretningen. Det lykkedes til sidst at få standset bilisten på Vallensbæk Stationstorv, hvor politiet kunne foretage anholdelse af en 34-årig mand fra Sønderborg. Han var i forvejen frakendt kørekortet og var nu påvirket af både amfetamin og cannabis under kørslen. Ved ransagning af bilen fandt politiet ca. 115 gram skunk, 0,08 gram amfetamin og en dolk, så sigtelserne blev udvidet til også at omfatte besiddelse af disse ulovlige effekter. Endvidere var den 34-årige efterlyst af Syd- og Sønderjyllands Politi til forkyndelse af en indkaldelse til et retsmøde senere i 2021. Den 34-årige fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og blev løsladt efter afhøring til de mange overtrædelser af lovgivningen. Politiet beslaglagde i forbindelse med sagen hans personbil både på grund af den aktuelle kørsel, men også fordi det nu var 15. gang inden for de seneste tre år, at han blev afsløret i at køre bil uden have førerret. Der skete ingen uheld eller påkørsler under politiets forsøg på at få standset den 34-årige bilist.
Uddrag af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport fra torsdag 14/01 til fredag 15/01.


Flere artikler

Udenlandsk chauffør i spiritusuheld – Køge Bugt Motorvejen, Køge

19-04-2021
Kl. 10:46 skete et uheld på Køge Bugt Motorvejen sydgående, da en et polsk lastvognstog påkørte en personbil i forbindelse med en overhaling.

Motorcykel og kørekort røg på grund af fart – Karlslunde Landevej, Karlslunde

19-04-2021
Kl. 20:11 var en patrulje fra færdselsafdelingen på Karlslunde Landevej i Karlslunde- Greve og lave en hastighedskontrol med laser. En motorcykel med passager bag på, der kom kørende i nordlig retning, blev målt til at køre hele103 km/t, selvom den højst tilladte hastighed er 50 km/t i byzonen.

Færdselsuheld – Åmarken, Jersie

19-04-2021
Kl. 06:23 rykkede politiet ud til endnu et solouheld, idet en personbil var forulykket.

Bil taget fra bilist uden kørekort – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

19-04-2021
Kl. 20:05 standsede politiet en 22-årig mand, som kørte ad Køge Bugt Motorvejen i Karlsunde. Den 22-årige kunne ikke vise betjenten sit kørekort, da hans førerret var blevet inddraget efter en betinget frakendelse på grund af flere sager, som havde udløst klip.

Fire unge mænd dømt for mange bedragerier over for ældre borgere på Sjælland

15-04-2021
Fire unge mænd i alderen 18-23 år blev ved en tilståelsessag i Retten i Roskilde idømt fængselsstraffe op til 1½ års fængsel for 56 bedrageriforhold over for især ældre borgere i sager, hvor den tilsigtede vinding var ca. 770.000 kr. ved at få adgang til ofrenes netbankoplysninger eller at franarre dem deres betalingskort.

Fodgænger på motorvejen – Køge Bugt Motorvejen, Solrød

12-04-2021
Kl. 11:40 fik politiet en anmeldelse om, at en ældre kvinde gik på motorvejen i nærheden af Solrød Syd af- og -tilkørslen til motorvejen.

Gode råd til at undgå indbrud i private boliger

08-04-2021
Midt- og Vestsjællands Politi har kigget nærmere på seneste indbrud i private boliger i især Greve og Solrød kommuner, hvor der i løbet af påskedagene blev anmeldt flere indbrud.

De sjællandske politikredse står sammen mod ulovligt gaderæs

01-04-2021
Når motorentusiaster mødes og kører ulovligt gaderæs, er det til stor gene og fare for borgerne. De sjællandske politikredse står sammen i en fælles målrettet indsats for at skride ind over for den farlige og støjende kørsel.

Musik til ulempe – Skolevej, Havdrup

01-04-2021
Kl. 01:09 rykkede politiet til området bag hallen, hvor der ifølge en lokal borger var forsamlet en del unge.

Narkobilist uden førerret – Motelvej, Karlstrup

01-04-2021
Kl. 21:48 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 27-årig mand uden fast bopæl for kørsel uden førerret og for kørsel i en personbil i narkotikapåvirket tilstand.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online