Christian fra Solrød med i Løvens Hule

18. januar 2021

Christian Koch bor i Solrød og er partner i Ren Cykel som var med i Løvens Hule. Deres slogan er: Ren Cykel – ren køreglæde!

Hvordan kom de med i Løvens hule
Efter deltagelse i TV2 News, til et interview angående Covid-19 udfordringerne, blev teamet bag Ren Cykel kontaktet af tilrettelægerne bag succesprogrammet Løvernes hule. Tilrettelægeren ønskede Ren Cykel med i den nye Løvernes hule sæson, som løber over skærmen nu. Det tog ikke langt tid for teamet bag Ren Cykel, at takke ja til dette tilbud. 

Deltagelsen var en super god oplevelse.

Historien
Ren Cykel blev etableret i 2015 af Christian Koch, Nicolai Ladefoged og Nikolaj Riis. Og selv om de tre herrer oprindeligt har en baggrund i henholdsvis detailhandlen og sportsverdenen, var missionen klar: De ville levere Danmarks bedste mobile cykelservice! Så i stedet for, at kunderne skulle komme til dem med deres cykler – så ville de i stedet komme til kunderne. 


”Jeg startede med at tage rundt i København og kigge ind i alle baggårde og parkeringskældre for at se hvor mange cykler der stod. Var der mange cykler, var der også et grundlag for vores forretning – og så tog jeg kontakt til den enkelte virksomhed eller boligforening og tilbød dem at vi kom ud og vaskede og servicerede cykler for dem, der ønskede det,” fortæller Christian Koch om starten på Ren Cykler.  Saxo Bank var blandt de første der sagde ja, og i dag har Ren Cykel godt 300 virksomheder på kundelisten. 
Få ordnet cykelen på abonnement

Ud over disse mobile værksteder til både private og virksomheder, tilbyder Ren Cykel også en særlig abonnementsordning, som nok bedst kan beskrives som en slags vejhjælp – blot til cykler. Og der kan ifølge Christian være mange fordele ved, at tilmelde sig sådan en ordning: 


”Tilmelder man sig vores PRO Abonnement bliver man kontaktet senest 24 timer senere, for at aftale tid for den første  DeluxeCykel service, som altid finder sted indenfor de næste 14 dage. Her sørger vi for, at cyklen bliver smurt, vasket og poleret, og er der dele som trænger til at blive skiftet ud, så klarer vi også det. Naturligvis som en del af aftalen.”


På den måde kan du altid være sikker på, at din cykel triller som den skal – og skulle uheldet være ude, garanterer Ren Cykel hurtig hjælp inden for højst 3 timer i København! 


Her får du ingen ekstraregninger

Og foretrækker man det mere uforpligtende, kan man også få hjælp på et af Ren Cykels to professionelle værksteder i København. Det ene finder du på Fisketorvet og det andet er netop åbnet i Nordhavn. Her servicerer de alle cykler. Fra de klassiske 3-gears bedstemorcykler og børnecykler til dyre racercykler og ladcykler. Og du skal ikke være nervøs for at regningen løber løbsk. Hos Ren Cykel går man nemlig op i gennemsigtighed og arbejder ikke med timelønninger eller uforudsete omkostninger. Det forklarer Christian:


”Vores prislister står altid fremme i butikken og kan også ses på vores hjemmeside. Det fungerer som et menukort på en restaurant, hvor man kan vælge mellem flere ”retter”. Bestiller man for eksempel en SommerDeluxe service, så ved man altså hvad man får – og hvad man skal betale. Hverken mere eller mindre. Viser det sig, at der skal skiftes en pedalarm eller andet “større” på cyklen som ikke lige var en del af planen, kontakter vi altid kunden og får en snak om det, på den måde sikre vi, at det altid er helt klart hvad kunden skal betale, når cyklen hentes” 


Dermed er missionen ført ud i livet. Og i dag står 15 dygtige, faglærte mekanikere samt 3 dygtige lærlinge klar til at levere Danmarks bedste mobile cykelservice! 


Ren Cykel er fast samarbejdspartner for Butchers & Bicycles, TrioBike og Christianiacykler? Det er din garanti for altid at kunne få lavet din ladcykel af professionelle med de bedste reservedele. 


Tre unikke services

Ren Cykel tilbyder tre forskellige løsninger for dig, der gerne vil have en cykel der bare kører: 

Mobile cykelværksteder

Ren Cykels mobile cykelværksted triller ud til både virksomheder og boligforeninger. Det er gratis at få besøg – og man betaler kun for det man får lavet. Alle cykler bliver lavet samme dag!


Faste cykelværksteder

Ren Cykels første faste værksted åbnede i 2017 på Fisketorvet – og i år åbnede den anden fysiske butik i Århusgade i Nordhavn. Her er det muligt at komme ind fra gaden og få serviceret sin cykel – alle ugens dage, og også her bestræber vi os på at cyklerne altid er klar inden for et par timer.


PRO abonnement 

Ren Cykel PRO Abonnementet er for alle, der ønsker en cykel, der bare kører! Det er Danmarks eneste cykelservice hvor man får både reparation, vask og service for en fast månedlig pris. Samt hurtig hjælp, hvis uheldet er ude. Ved tilmeldingen af mere end én cykel, er det muligt at opnå rabat.


Flere artikler

Debatten om kommunekassen og Erhvervskilen og Green Hills

19-04-2021
I sommeren 2019 rasede debatten om byggemodningen af Erhvervskilen og Green Hills ville koste kommunekassen mindst 50 mio kr.

Ramasjang Redder Frøerne - Vil du være med?

19-04-2021
Ramasjang og DR har sat sig for at redde en gruppe dyr i Danmark – nemlig frøerne. Det kan dig og din familie også være med til i den kommende tid, hvor der både er TV, læringsmateriale og liveevents om frøer.

Online foredrag om psykisk sygdom

19-04-2021
Solrød Bibliotek og Kulturhus inviterer dig til online foredrag med overlæge og ph.d Bjørn H. Ebdrup fra Psykiatrisk Center Glostrup.

Læsestof til en god Ramadan

15-04-2021
Ramadanen fejres i år mellem den 13. april og den 12. maj. Det marker vi med en liste over bøger for både børn og voksne. God Ramadan!

Aflever inden 6. maj og undgå gebyrer

15-04-2021
Vi begynder at tilskrive gebyrer igen den 6. maj. Det vil sige, at du skal aflevere inden 6. maj for at undgå gebyrer og bøder. Du kan allerede nu aflevere i vores click & collect-tider eller postkasserne.

Kommunens største handelsstandsforening inviterede på borgmester-kaffe

15-04-2021
Både coronakrisen, digitalisering og nethandel var blandt samtaleemnerne, da borgmester Niels Hörup besøgte Solrød Centerforening som en del af kommunens virksomhedsindsats.

Grøn melder klar til sommer med fællesskab og livemusik – og dobbelt så mange koncertdage

15-04-2021
Publikum kan godt begynde at glæde sig: Til sommer står den nemlig på fest, fællesskab og livemusik i absolut topklasse, når danskerne inviteres med til hele 16 gange Grøn Koncert rundt om i landet. Tuborg og Muskelsvindfonden er klar med en ambitiøs plan for en ansvarlig afvikling af sommerens koncerter. Dette vil bl.a. betyde, at publikum bliver inddelt i sektioner på koncertpladserne, der kan skaleres op og ned efter myndighedernes anbefalinger.

Feriehjælp: Dansk Folkehjælp forventer at sætte trist rekord

15-04-2021
I 2020 modtog Dansk Folkehjælp ansøgning om feriehjælp fra 5.765 børnefamilier, hvilket udgjorde en stigning på 50% i forhold til 2019. Frem til den 30. april kan fattige danskere igen søge om Feriehjælp hos organisationen, og generelsekretær Klaus Nørlem spår, at antallet af ansøgere igen i år vil sætte en trist rekord. Det skyldes primært Corona-krisen – der har ramt den fattigste del af befolkningen hårdt.

Bliver det nye biogasanlæg bygget på et naturbeskyttet § 3-område?

12-04-2021
I forbindelse med det kommende biogasbyggeri i Solrød har kommunen undladt at undersøge byggearealets naturstatus som helt særligt § 3 naturbeskyttet område. Foreningen Bevar Naturen i Solrød har derfor indklaget Solrød Kommunes miljøgodkendelse af Solrød Bioenergi ApS til Miljø- og Fødevareklagenævnet.

Filmaften i Karlslunde Sognegård

12-04-2021
Alle er velkommen til filmaften i Karlslunde Sognegård. Vi ser filmen "Gravity" tirsdag d. 27. april, Kl. 19:00 til kl. 21:45.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online