Nytårshilsen fra Solrød Sogn

31. december 2020

2020 startede helt normalt - også i Solrød Strandkirke og Solrød Kirke.

Vi havde en velbesøgt Beatles sing along-gudstjeneste i januar, kyndelmisse med gospelkor og fastelavn i februar og ungdomsgudstjeneste med dj og discokugle i marts.

Men den 11. marts lukkede landet ned, og meget ændrede sig; ingen gudstjenester, ingen Tirsdagscafé og ingen konfirmander i kirken.

Vi fik brug for "Tro, håb og kærlighed - også når vi er sammen hver for sig".
De tomme konfirmandlokaler blev i en periode udlånt til en flok skønne børn og pædagoger fra Mosebo Børnehave.I september blev der valgt et nyt menighedsråd, i oktober gik præst Leif Ellerbek på pension, og familiegudstjenesten til halloween måtte rykkes ud foran Solrød Strandkirke.

Endelig blev det december, som desværre blev helt uden julegudstjenester - aflyst i sidste øjeblik. I stedet kunne alle, der havde lyst, hente jul to go-poser foran kirkerne. Personalet havde pakket 200 poser til børn og lige så mange til voksne, og de blev revet væk.

Se billederne nedenfor af alt det, som blev til noget og fandt sted i kirkerne i løbet af året.

Personalet og menighedsrådet ønsker alle et godt nytår og ser frem til at være sammen - ikke hver for sig - i løbet af 2021.

Kilde: Solrodkirker.dk


Flere artikler

Solrød Sogn - lukket for alle aktiviteter

18-01-2021
På baggrund af myndighedernes seneste udmeldinger har Solrød Sogn besluttet, at der fra den 15. januar til 7. februar er lukket for alle aktiviteter - undtaget gudstjenester og kirkelige handlinger såsom bisættelser og dåb.

Korte gudstjenester og ingen sang

11-01-2021
Folkekirken kan fortsat være åben. Men der er nye regler fra 8. januar.

Nye fuglehuse på kirkegårdene

11-01-2021
Personalet på kirkegårdene har snedkereret og malet ni fuglehuse. De syv af dem kan ses på Solrød Annekskirkegård, et hænger på Solrød Kirkegård, og det sidste kan ses i haven ved Solrød Strandkirke.

Prøv kristen meditation

07-01-2021
Trænger du til at slippe uro og bekymringer i denne tid?

Husk at du altid har én at tale med

07-01-2021
Vi er nu lukket endnu mere ned, end vi før har været. Vejret er koldt, og det er mørkt en stor del af døgnet. Men husk - der er altid lys i mørket.

Så kom sneen for alvor til Solrød

07-01-2021
Allerede torsdag morgen var der hvidt over alt. I snevejr findes der næppe noget smukkere motiv i vores sogn end Solrød Kirke.

Sorggrupper i Solrød

04-01-2021
En sorggruppe er et fristed, hvor dine følelser får lov at komme til udtryk uden, at du behøver at spekulere på, hvad andre tænker - for gruppens andre deltagere kender selv til sorg og savn. Og der er naturligvis 100 procents tavshedspligt.

Solrød Kirke skal kalkes

04-01-2021
Solrød Kirke skal kalkes indvendig, og derfor er den lukket for kirkelige handlinger fra januar og indtil slutningen af marts.

Gudstjenester i Havdrup i Julen og Nytårsaften

21-12-2020
I Havdrup Kirke og Havdrup Sognehus tilpasser vi julens gudstjenester til coronasituationen.

Vintersolhvervsvandring med pilgrimsgruppen

14-12-2020
Vi vandrer fra mørket til lyset denne morgen, hvor solen står op ude over vandet kl. 8.38. Vi vandrer i stilhed og når lyset bryder igennem og solen er på vej, synger vi sammen.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online