FORMAND HENRIK RØGE KIGGER TILBAGE PÅ 2020

28. december 2020

Så nærmer vi os slutningen af et år, som vi alle helt sikkert har oplevet som værende meget anderledes end vi havde planlagt det, da året startede.

Coronasituationen har betydet en radikal anderledes hverdag for os alle sammen, hvad enten vi er arbejdende eller hjemmegående. En hverdag, hvor vi har måttet mere eller mindre isolere os og er begyndt at betragte alle andre mennesker som potentielle smittekilder. Ikke lige det, vi har allermest lyst til.

Selvom alt dette kan virke trist, kan vi dog glæde os over, at vi bor i en kommune, der vokser. Vi kan alle se, hvordan der bygges mange steder. Der bygges en masse nye boliger, og der er nu også sat gang i byggeriet i den nye erhvervskile ved motorvejen. Alt sammen noget, som Konservative har lagt stemmer til.Vi er i øjeblikket godt positioneret i byrådet, hvor både Jan Færch og Hans Odder yder en stor indsats for at få sat konservative aftryk på så meget som muligt. Det er klart, at vi med 2 stemmer ikke selv kan bestemme alting, men jeg synes faktisk, at der lyttes meget til os fra borgmesterens side. 

2021 byder jo så også på kommunalvalg. Vi er som bekendt i den situation, at Hans Odder har besluttet ikke at genopstille. På opstillingsmødet i oktober blev Jan Færch enstemmigt valgt som vores nye spidskandidat. Vi har alle sammen en stor opgave i at få Jan profileret så meget som muligt inden valget i november, og som I sikkert har lagt mærke til, er der allerede fuld gang i at markedsføre Jan i de lokale aviser med artikler og annoncer. Dette er kun starten på vores kampagne for valget, og I vil komme til at se og høre meget mere til både Jan og vores øvrige medlemmer, som har valgt at stille op for os. Der er stadig plads til flere, så giv endelig besked, hvis du skulle få lyst til at få dit navn på stemmesedlen.

Normalt ville i allerede nu være kaldt til generalforsamling i januar, men på grund af situationen er det fra centralt hold besluttet at vi kan udskyde dette til senere, hvilket vi har valgt at gøre, så vi kan mødes fysisk når tingene forhåbentlig ser bedre ud.

Med dette vil jeg ønske jer alle sammen en glædelig jul og et rigtig godt nytår.

Kilde: Konservative i Solrød


Flere artikler

Flere nye virksomheder i Solrød i 2020

18-01-2021
Selvom coronakrisen og den økonomiske usikkerhed hærgede Danmark i størstedelen af 2020, så blev der stiftet flere nye virksomheder end året før. I Solrød Kommune steg antallet med 12,4 procent

Ny historisk familiekrønike: Familien Winther

18-01-2021
Fra nabolandet Norge kommer nu en ny familiekrønike om den velhavende familien Winther og deres tilværelse i Trondhjem i slutningen af 1800-tallet.

SOCIALDEMOKRATIET SIGER NEJ TIL NYT STORT BIOGASANLÆG I SOLRØD KOMMUNE

18-01-2021
I Socialdemokratiet er vi positive over for kloge og fornuftige klimatiltag, der kan være med til at sikre bedre vilkår for klimaet i fremtiden. Der er ingen tvivl om, at klimaudfordringen er her, og at der er er behov for handling.

Christian fra Solrød med i Løvens Hule

18-01-2021
Christian Koch bor i Solrød og er partner i Ren Cykel som var med i Løvens Hule. Deres slogan er: Ren Cykel – ren køreglæde!

Få gratis træning på hjemmekontoret – endda sammen med kollegerne

14-01-2021
Skyggeboksning, løb på stedet, udstrækning, online yoga eller måske en kombination af det hele?

Vaccinationscentre i alle kommuner i Region Sjælland

14-01-2021
Der kommer vaccinationscentre i alle 17 kommuner i Region Sjælland

Knallertkørekort april / maj 2021

14-01-2021
Vil du køre på knallert når du fylder 15 år, så skal du have et knallertkørekort – og det fås kun her i UngSolrød.

Vær med i den store læsedyst for familier!

14-01-2021
Sæt turbo på læsningen med Læsesporets store læsedyst for familier - der er en boggave på højkant til de flittige læsere!

Bestil en bogpose to-go!

14-01-2021
Du kan nu bestille en stak billedbøger, en masse krimier eller noget helt tredje og hente på udvalgte tidspunkter!

Virtuelt åbent hus på Solrød Gymnasium

11-01-2021
Den 20. januar kl. 19 livestreamer vi vores ÅBENT HUS for første gang nogensinde. Sæt dig derfor godt tilrette i sofaen, når vi fører dig rundt på skolen til en række spændende faglige universer.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online