Spiritusbilist viste falsk kørekort – Køge Bugt Motorvejen, Jersie, Solrød Strand

21. december 2020

Kl. 02:25 kørte en patrulje ad Køge Bugt Motorvejen mod syd ved Cordozavej i Jersie - Solrød, da de bemærkede en personbil, som sænkede hastigheden markant, idet føreren fik øje på politibilen.

Patruljen sænkede også hastigheden, da de ønskede at kontrollere bilen. Først da politi hold ind i nødsporet passerede den bagfrakommende bil, og patruljen fik standset bilen, som blev ført af en udenlandsk mand, som fremviste et kroatisk kørekort og identitetskort tilhørende en 48-årig mand født i Zagreb. Føreren var påvirket af spiritus, så han blev sigtet, anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse. Herefter blev han taget med til politistationen, da han skulle afhøres med tolk.

Politiet undersøgte mandens kørekort og id-kort nærmere, hvor de blev klart, at der var tale om forfalskede kort. I manden ejendele fandt politiet danske kreditkort udstedt til en 48-årig mand med adresse i Ringsted, som havde et andet navn end den anholdte havde oplyst. Betjentene foreholdt manden dette, hvorefter han på dansk bekræftede, at hans rette identitet var den på kreditkortene. Politiet fik herefter fastslået den 48-åriges identitet med sikkerhed. Den 48-årige mand havde ingen gyldig førerret, så foruden en sigtelse for dokumentfalsk og for at give urigtige oplysninger til politiet om sin identitet, så blev han også sigtet for kørsel uden førerret.

 

Den 48-årige blev herefter hensat i detentionen til afrusning. Mandag formiddag blev han genafhørt til sagen i ædru tilstand, hvorefter politiets udlændingeafdeling så nærmere på sagen. Der blev ikke fundet grundlag for at fremstille den 48-årige i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling, så han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 48-årige høre mere fra politiet i sine sager.
Uddrag af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport fra søndag 20/12 til mandag 21/12.


Flere artikler

Defekt baglys afslørede ung biltyv – Køge Bugt Motorvejen, Solrød

18-01-2021
Kl. 23:07 anmeldte en bilist via alarm 112, at en personbil kørte med defekt baglys ad Køge Bugt Motorvejen i sydlig retning.

Narkobilist uden førerret, men med skunk, anholdt efter biljagt – bil beslaglagt - Solrød / Greve / Vallensbæk

18-01-2021
Kl. 20:53 målte en videopatruljebil fra færdselspolitiet en personbil, der kørte i nordlig retning mod Køge Bugt Motorvejen ved Solrød, til at køre med en gennemsnitshastighed på mindst 156 km/t, selv om højst tilladte hastighed ifølge skiltningen er 110 km/t.

Bøde på over en halv million til chauffør og vognmand - Karlslunde

18-01-2021
Selvom Tungvognscenter Øst var på stor kontrol på Karlslunde Rasteplads onsdag eftermiddag, betød det ikke, at betjentene tog et hvil om torsdagen. Her blev en tyrkisk lastbil bragt til standsning samme sted, og det kan nu resultere i en samlet bøde på en halv million.

Lastbil fuld af fejl måtte blive holdende

14-01-2021
Tungvognscenter Øst ved Midt- og Vestsjællands Politi afholdt onsdag den 13. januar kontrol sammen med Færdselsstyrelsen, hvor især én dansk lastbil sprang i øjnene.

Narkokørsel uden kørekort – Vestre Grænsevej/Tåstrupvej, Solrød

14-01-2021
Kl. 17:56 standsede en patrulje en 20-årig mand fra Ishøj på Tåstrupvej ud for Vestre Grænsevej, hvor han kørte i en personbil, om han ikke havde generhvervet førerretten efter en tidligere frakendelse.

Kørsel uden førerret og falsk anklage – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

14-01-2021
Kl. 17:00 standsede politiet en bilist på Køge Bugt Motorvejen ved Karlslunde.

Narkobilist – Karlslunde Rasteplads

14-01-2021
Kl. 20:47 målte en videobil en bilist til at køre 135 km/t i gennemsnit på Køge Bugt Motorvejen nordgående ved Karlslunde.

Narkobilist kørte hasarderet – Solrød

14-01-2021
Kl. 16:59 filmede politiets videobil en bilist i en kassebil, som kørte på Køge Bugt Motorvejen i sydgående retning ved Solrød Strand.

Patruljebil ramt af is fra lastbil

11-01-2021
Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne komme med en opfordring til især lastbilschauffører, men også til bilejere, om at få fjernet sne og is fra bilerne inden kørsel.

Slingrende spiritusbilist – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

11-01-2021
Kl. 21:52 fik politiet en anmeldelse om en bilist, der kørte slingrede ad motorvejen i sydlig retning.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online