Biltyv med datter som passager forsøgte at køre fra politiet – Havdrup

14. december 2020

Kl. 17:35 ville færdselspolitiet foretage en rutinemæssig kontrol af en personbil på Bakkelund i Havdrup. Føreren af personbilen ønskede dog ikke at tale med politiet og satte hastigheden op for at køre væk fra politikontrollen.

Færdselspolitiet kørte dog efter bilisten, der kørte med væsentlig højere hastighed end tilladt af en ca. fem kilometer lang strækning ad bl.a. Tykmosevej og Yderholmvej til Naurbjergvej, hvor føreren mistede kontrollen over bilen og havnede på en mark. I bilen befandt sig ud over en 32-årig mand fra Havdrup som fører også hans datter på blot fire år, og begge var uskadte. Den 32-årige blev straks anholdt som mistænkt for at være både spiritus- og narkotikapåvirket under kørslen i bilen, der i øvrigt var forsynet med stjålne nummerplader. Den 32-årige var også i forvejen frakendt retten til at føre bil, så han blev også sigtet for den overtrædelse af færdselsloven, inden han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer. Bilens ejerforhold kunne den 32-årige ikke fortælle politiet noget om, så politiet fik bilen bugseret ind til nærmere undersøgelse, hvilket medførte, at politiet også sigtede den 32-årige for uberettiget brug af personbilen. Den 32-årige blev løsladt efter afhøring til de mange sager, og efterfølgende har politiet udfærdiget en socialrapport til de sociale myndigheder af hensyn til den 4-årige piges tarv. Politiet vil tage kontakt til den 32-årige senere, når de mange sigtelser skal afgøres strafferetligt.
Uddrag af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport fra lørdag 12/12 til søndag 13/12.


Flere artikler

Defekt baglys afslørede ung biltyv – Køge Bugt Motorvejen, Solrød

18-01-2021
Kl. 23:07 anmeldte en bilist via alarm 112, at en personbil kørte med defekt baglys ad Køge Bugt Motorvejen i sydlig retning.

Narkobilist uden førerret, men med skunk, anholdt efter biljagt – bil beslaglagt - Solrød / Greve / Vallensbæk

18-01-2021
Kl. 20:53 målte en videopatruljebil fra færdselspolitiet en personbil, der kørte i nordlig retning mod Køge Bugt Motorvejen ved Solrød, til at køre med en gennemsnitshastighed på mindst 156 km/t, selv om højst tilladte hastighed ifølge skiltningen er 110 km/t.

Bøde på over en halv million til chauffør og vognmand - Karlslunde

18-01-2021
Selvom Tungvognscenter Øst var på stor kontrol på Karlslunde Rasteplads onsdag eftermiddag, betød det ikke, at betjentene tog et hvil om torsdagen. Her blev en tyrkisk lastbil bragt til standsning samme sted, og det kan nu resultere i en samlet bøde på en halv million.

Lastbil fuld af fejl måtte blive holdende

14-01-2021
Tungvognscenter Øst ved Midt- og Vestsjællands Politi afholdt onsdag den 13. januar kontrol sammen med Færdselsstyrelsen, hvor især én dansk lastbil sprang i øjnene.

Narkokørsel uden kørekort – Vestre Grænsevej/Tåstrupvej, Solrød

14-01-2021
Kl. 17:56 standsede en patrulje en 20-årig mand fra Ishøj på Tåstrupvej ud for Vestre Grænsevej, hvor han kørte i en personbil, om han ikke havde generhvervet førerretten efter en tidligere frakendelse.

Kørsel uden førerret og falsk anklage – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

14-01-2021
Kl. 17:00 standsede politiet en bilist på Køge Bugt Motorvejen ved Karlslunde.

Narkobilist – Karlslunde Rasteplads

14-01-2021
Kl. 20:47 målte en videobil en bilist til at køre 135 km/t i gennemsnit på Køge Bugt Motorvejen nordgående ved Karlslunde.

Narkobilist kørte hasarderet – Solrød

14-01-2021
Kl. 16:59 filmede politiets videobil en bilist i en kassebil, som kørte på Køge Bugt Motorvejen i sydgående retning ved Solrød Strand.

Patruljebil ramt af is fra lastbil

11-01-2021
Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne komme med en opfordring til især lastbilschauffører, men også til bilejere, om at få fjernet sne og is fra bilerne inden kørsel.

Slingrende spiritusbilist – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

11-01-2021
Kl. 21:52 fik politiet en anmeldelse om en bilist, der kørte slingrede ad motorvejen i sydlig retning.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online