Få inspiration til natur- og friluftsoplevelser i Solrød Kommune med nemt digitalt kort

14. december 2020

Er din fritidsaktivitet lukket ned som følge af coronasituationen, og mangler du inspiration til, hvilke udendørs muligheder du kan kaste dig over? På hjemmesiden www.udinaturen.dk kan du lige nu finde en digital guide til steder, hvor du kan lave natur- og friluftsaktiviteter i Solrød Kommune.

Store dele af forenings- og fritidslivet er påvirket af den nuværende coronasituation, og alle indendørsfaciliteter er lukket midlertidigt ned til starten af 2021. Heldigvis byder Solrød Kommune på masser af spændende faciliteter til udendørs aktiviteter, som du kan kaste dig over i stedet. 

Hjertepladsen i Havdrup, Kilen i Solrød Strand eller madpakkehuset i Trylleskoven. De er blandt de utallige muligheder for at komme afsted på natur- og friluftoplevelser i Solrød Kommune. Hvis du fx leder efter gode vandreruter, bålpladser, legepladser eller udendørs træningsmuligheder, så har Solrød Kommune nu beskrevet og placeret disse på et kort på www.udinaturen.dk, så du hurtigt og nemt kan finde inspiration til gode oplevelser i naturen.


Du bruger www.udinaturen.dk ved at klikke ind på siden og vælge hvilket område, du gerne vil vide, hvad der gemmer sig af spændende muligheder. Herefter kan du klikke rundt på de forskellige faciliteter, der har din interesse, og læse nærmere om dem.

Hvis du som privatperson har faciliteter, som offentligheden gerne må få adgang til, så skal du skrive til udinaturen@nst.dk, og du vil derfor få en bruger, som du kan bruge til at registrere dine faciliteter. Det kan du læse mere om her: https://udinaturen.dk/om-udinaturen-dk/faq

Fakta:
Udinaturen.dk er Danmarks guide til oplevelser i naturen, og her finder du inspiration til natur- og friluftsoplevelser i hele landet. Udinaturen.dk er et samarbejde mellem en række kommuner, Miljøstyrelsen, Naturstyrelsen, Friluftsrådet og Kommunernes Landsforening, KL.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Fransk tv-station besøger Solrød for at lære om COVID-19 vaccinationer

18-01-2021
Danmark er det land i Europa, som er længst fremme med udrulningen af vaccinationsprogrammet, og det fik mandag den franske tv-station TF1 til at besøge Plejecenter Christians Have i Solrød Kommune for at se, hvordan vaccinationen af beboerne finder sted.

Byrådsmødet den 25. januar afholdes digitalt

14-01-2021
Den 25. januar 2021 er det ikke muligt for borgere at møde op til byrådsmødet. Det bliver i stedet for optaget og lagt digitalt på www.solrod.dk.

Se film om ny klimaplan 2020-2030

14-01-2021
Et enigt byråd i Solrød Kommune har i december 2020 godkendt Klimaplan 2020-2030.

Har du spørgsmål vedr. COVID-19 vaccination?

11-01-2021
Du kan finde hjælp til svar på dine spørgsmål på Region Sjællands hjemmeside, da det er regionen, som koordinere vaccinationsindsatsen.

Bliv hjemme og kontakt os inden aftale, hvis du er syg eller har symptomer på COVID-19

07-01-2021
Hvis du har en aftale hos os, og du er syg eller har symptomer på COVID-19, så bliv hjemme og kontakt os telefonisk.

+65-årige Solrødborgere er blandt de næste danskere, der bliver tilbudt vaccine mod COVID-19

07-01-2021
Ca. 200 Solrødborgere har fået tilsendt et brev fra Statens Serum Institut og Sundhedsstyrelsen, hvori der står, at de nu kan booke tid til at modtage vaccinen mod COVID-19.

Solrød Rådhus er lukket

04-01-2021
Der er lukket for personlige henvendelser til og med 17. januar 2021.

Forlængelse af skolenedlukning

31-12-2020
Nedlukning af skolerne i Solrød Kommune er nu blevet forlænget til og med den 17. januar 2021. Det betyder, at alle børn møder i skole igen mandag den 18. januar 2021. Forlængelsen sker på baggrund af regeringens seneste udmelding den 29. december 2020, hvor en række landsdækkende coronarestriktioner er blevet forlænget. Nedlukningen af skoler forlænges for at mindske risikoen for eventuelle smittekæder, som kan være dannet i juleferien.

Borgmester Niels Hörups nytårshilsen: 2020 et år som ingen andre

31-12-2020
Her kan du læse borgmester Niels Hörups nytårshilsen 2020.

Million-projekt skal hjælpe sårbare børn og unge tilbage i skole

28-12-2020
Solrød Kommune har fået fondsmidler, der skal hjælpe med at udvikle en solrødsk model, der kan få børn og unge med psykisk mistrivsel og bekymrende skolefravær eller skolevægring, tilbage på rette vej og i skole igen.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online