Deltag i livestreamet borgermøde om biogasanlæg ved Åmarken

16. november 2020

30. november 2020 kl. 17-18.30 afholder Solrød Kommune et digitalt og livestreamet borgermøde


Den 30. november 2020 kl. 17-18.30 afholder Solrød Kommune et digitalt og livestreamet borgermøde om forslag til lokalplanen for et muligt nyt biogasanlæg ved Åmarken.
 
Vil du gerne høre mere om lokalplanforslaget om et muligt nyt biogasanlæg på Åmarken i Solrød Kommune og måske bidrage med dine egne synspunkter på lokalplanforslaget, så sæt kryds i kalenderen mandag den 30. november kl. 17-18.30. Her afholder Solrød Kommune et livestreamet digitalt borgermøde om det lokalplanforslag og den tilhørende miljørapport, som et flertal i byrådet vedtog og sendte i høring den 5. oktober 2020.

Oplægsholdere på mødet er borgmester Niels Hörup og relevante medarbejdere fra Solrød Kommune. Ordstyrer er kommunaldirektør Henrik Winther Nielsen.

Efter en gennemgang af dagsordenen og en introduktion til lokalplanforslaget er det muligt at stille spørgsmål til lokalplanforslaget og den tilhørende miljørapport i en chatfunktion.

Mødet afholdes i stedet for de to tidligere planlagte fysiske borgermøder, der blev aflyst som følge af covid-19 situationen.

Sådan deltager du
En time før mødestart offentliggør Solrød Kommune et link til borgermødet på www.solrod.dk/politik/borgermoeder

Når du klikker på linket, vil du blive bedt om at registrere dig for at kunne deltage i mødet. Det tager ca. 5 minutter at registrere sig, så det er en god idé at gøre det, inden mødet starter kl. 17.

Hvad giver lokalplanforslaget mulighed for?
Kommuneplanen har siden 2012 gjort det muligt at etablere tekniske anlæg såsom biogasanlæg på et område ved Åmarken, og i 2015 var der indvielse af Solrød Biogas. Nu har et flertal i byrådet vedtaget et nyt lokalplanforslag, som giver mulighed for at udvide produktionen af biogas inden for den samme kommuneplanramme.

Du kan læse lokalplanforslaget og miljørapporten her eller finde begge dele på Solrød Kommunes hjemmeside under fanen ’Høringer og afgørelser’.

Har du bemærkninger til lokalplanforslaget og miljørapporten?
Har du ændringsforslag eller bemærkninger til lokalplanforslaget, kan du sende dine kommentarer pr. mail til teknisk@solrod.dk eller pr. brev til Solrød Kommune, Solrød Center 1, 2680 Solrød Strand, så de er kommunen i hænde senest den 8. december 2020, hvor høringsfristen udløber.

Alle høringssvar bliver fremlagt offentligt sammen med planen ved næste politiske behandling.

Solrød Kommune


Flere artikler

Her kan du se det digitale borgermøde

30-11-2020
Her kan du se et livestream fra borgermødet om biogasanlæg ved Åmarken mandag den 30. november 2020 kl. 17-18.30. Du kan tilmelde dig chat-funktionen på denne side, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Chatten åbner, når der er spørgetid kl. 17.30.

Tricktyve forsøger at narre ældre borgere

30-11-2020
I weekenden er flere ældre borgere blevet ringet op af tricktyve, som udgiver sig for at være fx Yousee eller et forsikringsselskab.

Spørgsmål og svar om lokalplanforslag til muligt nyt biogasanlæg

26-11-2020
I dette spørgsmål/svar-ark gennemgår vi de mest stillede spørgsmål i forbindelse med lokalplanforslaget.

Her kan du se og høre byrådsmødet

26-11-2020
På grund af stigende corona-smittetal i Solrød Kommune blev byrådsmødet mandag den 23. november afholdt digitalt.

Tilfældigheder førte til etableringen af succesfuld Solrød-virksomhed

26-11-2020
Nordic2care, der sælger mobile luftrensere, bød borgmester Niels Hörup indenfor til en snak om virksomhedens tilblivelse og en rundtur i domicilet på Lerbækej i Solrød Strand.

Nu begynder anden del af sikringen af Solrød Kommunes kyststrækning

26-11-2020
Byrådet har godkendt næste del af den plan, der skal sikre borgerne langs med kysten mod oversvømmelser, og planen sendes nu i høring hos flere end 950 borgere.

Ny plan skal sikre Solrød Kommunes sjældne og særlige natur og hjælpe biodiversiteten på vej

26-11-2020
Byrådet har nu godkendt Naturkvalitetsplan 2020-2024, som sætter rammerne for de kommende års arbejde med naturen i Solrød Kommune, hvor der både skal passes godt på de sjældne og truede dyre- og plantearter og samtidig skal søsættes nye initiativer for at hjælpe biodiversiteten på vej.

Pladsen ved Solrød Rådhus bliver forvandlet til indbydende grønt mødested

26-11-2020
En hyggelig og indbydende, grøn oase med plads til både bier, blomster og borgere, hvor man har lyst til at opholde sig. Det er fremtidsplanerne for pladsen med springvandet foran Solrød Rådhus.

Som en del af nyt samarbejde: Nu får Solrød Kommune en vandtankvogn

26-11-2020
I juni 2020 vedtog Solrød Byråd en ny risikobaseret dimensionering for kommunens beredskab, hvor det bl.a. blev besluttet, at Solrød Kommune skulle have en vandtankvogn. Nu har byrådet på grund af lang leveringstid besluttet midlertidigt at leje en vandtankvogn for at sikre, at den er klar til 1. januar 2021.

Byrådsmødet den 23. november afholdes over Skype

23-11-2020
På grund af stigende corona-smittetal i Solrød Kommune bliver november måneds byrådsmøde afholdt digitalt.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online