Tillykke til Biden

9. november 2020

Tillykke til Biden, USA og verden

Det er forventningens glæde, vi står med i disse dage. Forventningen om en præsident der tager ansvaret og respekten for embedet alvorligt. Forventningen om en præsident, der ikke er ekstremt populistisk og som overvejer sine handlinger. Forventningen om en samlende præsident - både indenlands og udenlands. Forventningen om en præsident, der taler sandt og som ikke er moralsk anløben. Forventningen om, at verden kan stole på den amerikanske administration.

Vi har brug for en supermagt som uden tøven bakker op om internationale organisationer som Nato, FN og WHO og som tager samarbejde alvorligt.

Vi får ikke den gamle supermagt til at blive verdens politibetjent igen. Den tid er ovre. I øvrigt var den gamle politibetjent ikke altid den velovervejede eftertænksomme type. Hanvar en usædvanlig præsident og med ham som forgænger har Biden utroligt let ved at imponere verden. Han skal sådan set bare opføre sig ordentligt og traditionelt i forhold til embedet.

Biden bliver forhåbentlig en præsident som samler det amerikanske folk. Tiden med hovedrystende meldinger, usandheder og splittelse er ovre.

John Wennerwald
Regions- og byrådsmedlem for SocialdemokratietFlere artikler

De miljørigtige S-tog erstattes af gamle dieselbusser

05-11-2020
I oktober og november har DSB i weekenderne erstattet S-togene med Togbusser på strækningen mellem Køge og Vallensbæk. Det betyder at de støjsvage og lugtfrie elektriske S-tog, erstattes af en masse dieseldrevne busser, som skal fragte passagerne. For hvert tog der skal erstattes, kører der op til 3 busser ned gennem vores boligkvarterer.

Nåede du det, du ville?

19-10-2020
Efterårsferien er slut og vi skal alle tilbage i rillen

#Me too

12-10-2020
Vi skal opføre os ordentligt overfor hinanden


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online