Seniorbordtennis med fokus på motion og samvær: Er du klubbens nye medlem?

5. november 2020

Det skal være sjovt at være sammen med andre, når der spilles seniorbordten-nis! Og det er, hvad bordtennisklubben Batman kan tilbyde. Klubbens med-lemmer, der er i alderen fra 65 til 89 år, holder til i Solrød Idrætscenter og mø-des tre gange om ugen for at motionere og have det hyggeligt sammen. Men klubben savner nye medlemmer, der kan være med til at øge aktiviteten og det sociale liv.

Tredje halvleg prioriteres højt

Der er både let øvede og garvede spillere blandt de nuværende medlemmer, så spillerniveauet spænder bredt. Rammerne omkring spillet foregår i en god balance mellem seriøsitet og et glimt i øjet, når der fokuseres på slag og teknikker. Fælles for alle spillere er, at selvom bordtennis er målet, er det sociale samvær og sammenhold det, der gør livet i klubben så specielt og højt værdsat. Når ikke der spilles bordtennis, er tredje halvleg over kaffen vigtigst - for ikke at forglemme påske- og julefrokosterne. 

Er du vores nye medlem?

Har du lyst til at være med over et sæt bordtennis, hvor mennesker med et åbent, humoristisk og positivt sind mødes, så er du hjertelig velkommen. Du må gerne have lidt erfaring med bordtennis, da klubben ikke har nogen træner.


Du er velkomme til at kontakte Lillian Howe på e-mail liho@webspeed.dk, hvis du vil vide mere eller melde dig ind. Vi ses!

 

Fakta

Klubbens navn: Batman

Mødested: Solrød Idrætscenter, 2680 Solrød

Mødedage: Man., ons., tor. formiddag

Antal medlemmere pt.: 25

Dit spillerniveau: Kendskab til bordtennis

Kontakt: Lillian Howe, liho@webspeed.dk


Flere artikler

SSB mod Vendsyssel d. 3 december kl. 18:30 i SIC

26-11-2020
Badmintonligaen går nu ind i en afgørende fase. SSB ligger solidt på 2. pladsen, men holdet har 5 svære kampe tilbage i grundspillet.

Stor badminton weekend i vente for SSB's ungdomsspillere

26-11-2020
I weekenden d. 27.-30. november afholdes de traditonsrige Sjællandsmesterskaber for ungdomsspillere , hvor der dystes om medaljer i alle årgange og rækker, lige fra begyndere til elitespillere.

Nye Dan-grader i Sin-Sung

23-11-2020
Lørdag den 21/11 var Melanie Holm Møller og Nadia Melby oppe til Dan-graduering i OJD-Hallerne i Solrød.

Dans i Solrød Ballroom

19-11-2020
Solrød Ballroom har trods de svære vilkår under Corona tiden haft mange aktiviteter.

Havdrup Fodbold søger træner

16-11-2020
Da vi har stor medlemsfremgang på vores 2007-2009 årgang kunne holdet godt bruge en træner mere.

Endnu en gang rent bord!

16-11-2020
Før torsdag aftenens badmintonligakamp mod Gentofte var SSB´s ligahold fuld af selvtillid og optimisme efter 9-0 sejren over Odense på hjemmebane. Men Gentofte på udebane, hvor SSB generelt har haft det svært, var af en anden kaliber.

Storsejr til SSB mod Odense

12-11-2020
SSB´s badmintonliga mandskab gjorde rent bord med en 9-0 sejr. Holdet leverede en stabil indsats, hvor der dog stadig er plads til at løfte niveauet.

Storsejr til Solrøds seniorhold!

12-11-2020
Det unge mandskab i det nye klubtøj indtager nu en 4. plads i puljen i 3. division, efter en 6-0 sejr over Tølløse 1. Der var flere velspillede dueller og topspundne lækkerier.

SSB - ODENSE i badmintonligaen

05-11-2020
Så er der atter gang badmintonligaen, hvor SSB møder oprykkerne fra Odense. Kampen bliver spillet i Solrød Idrætscenter tirsdag d. 10. november kl. 18:30.

Havdrup Fodbold sponsor aftale - Home

02-11-2020
Som I ved, har vi et godt samarbejde med home i Solrød, der er sponsor i klubben.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online